2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489059 بازدید | 6289 پست
پارمیدا جان قضیه دلقک چیه؟!
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
پارمیدا جان یه سئوال آیا همسایه میتونه بابت گریه بچه یه همسایه دیگه به پلیس تلفن بزنه؟ اونم قبل از ساعت ١٠ شب؟ چنین اتفاقی نیفتاده ها! منتهی أمشب که از ورزش برگشتم (قبل از ١٠ خونه بودم) دیدم استثناعا همسرم موفق شده دخترم رو بدون من بخوابونه، ولی ظاهرا بچه نیم ساعتی گریه زاری کرده تا بیهوش شده و این بینوا هم قشنگ درب و داغون شده برد من که خوشحال بودم! ولی خودش نه و میگفت وای پدرم در اومد و تازه ممکن بود همسایه پلیس بیاره دم در!!!!!!!!! میگفت در مورد بچه کوچولوی یکی از اقوامش چنین اتفاقی افتاده، اما تا اونجاییکه من میدونم اولا گریه بچه که سر و صدا و مزاحمت تعمدی و قابل کنترل نیست همیشه! در ضمن حتی اگه هم باشه، مثلا ساعت خاص داره، مطمئن نیستم اما میدونم حدود ١٦-١٣ و بعد از ١١ شب نباید مزاحم همسایه ها شد اگه اطلاع داری بگو به من که هفته آینده هم مجبورش کنم بچه رو خواب کنه تا من میام!😈 نتونه بهانه بیاره!😂😂
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریم بانو، شنیدم نیاز به کردیت کارت دارن کسی که قراره رانندگی کنه، نمیدونم .از شرایطش خبر ندارم . مفهوم بین المللی رد میدونم، سوالم در مورد شرایط خورده ریز که خبر ندارم . کسی خبر داره لطفا کمک کنه. از شرایط اجاره ماشین هم خبر دارید؟ ممنونم
مریم ما یه مجله از طرف جایی که مستاجرش بودیم میومد که یه مقاله در این مورد بود، نوشته بود: Kinderlaerm ist kein laerm. همسایه ها هم نمی تونند پلیس بیارن. حتی اگه تو روحه تسایت باشه.
طلا جان درسته، از نظر مجاز بودن که مشکلی نیست، منتهی اتومبیل رو باید شخصی که کردیت داره یا تبعه اروپا هست أجاره کنه، من داخل آلمان اینکارو نکردم، اما مایورکا فقط مدارک شناسایی کافی بود، البته شاید برای ما که شهروند هستیم، اما خواهرم که از آمریکا اومده بود با مدرک شناسایی + کردیت أجاره کرد داخل آلمان
صبا جان خیلی ممنون، عالیه، الان همین رو میفرستم برای همسر گرامی😈
سلام دوستان یه راهنمایی خواهشا اگه میدونید جواب بدید .... من اگه بخوام با یه آقایی که 18 ساله آلمان زندگی میکنه و مقیم این کشوره ازدواج کنم چقدر زمان میبره تا ویزام بیاد با این شلوغی این روزا ؟؟؟؟
سلام بچه ها،

من مسافرت بودم یه مدت و الان یه دو ساعته رسیدم خونه. خیلیییییییییی خوب بود و خوش گذشت. اینقدر جایی که رفتیم زیبا بود که خدا میدونه. الان هم که پاییز طلاییه و آفتابی همه بود اکثراً... واقعا زیبا بود. بچه ها هم کلی حال کردن هتلی که بودیم مخصوص بچه ها بود و کلی انگبوت برای بچه ها داشت... خلاصه استراحت خوبی بود. همه راه را هم خودم رانندگی کردم, رفت و برگشت. تا حالا اینقدر طولانی و مسافرت بین شهری رانندگی نکرده بودم 💪💪💪💪
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مریم جون من از همسرم پرسیدم، با چشمان گشاد شده از تعجب پرسید کدوم دیوانه ای برای صدای بچه پلیس قراره خبر کنه؟ بعد هم فرمود فکر نکنم اگر همچین unmensch ی وجود داشته باشه و به پلیس زنگ بزنه، پلیس اصلا بیاد. صدای بچه جزو مزاحمت های آپارتمان نشینی نیست و عادیه.

اینقدر با هیجان داشت توضیح میداد بهش گفتم خب حالا دوستم فقط سوال کرده کسی پلیس نیاورده براش که 😵😵 گفت نه صدای بچه دلیل آزار و اذیت نیست.

خلاصه مشکلی فکر نکنم باشه اگر بود بگو من همسرمو بفرستم سراغ همسایت که فشار خونش رفته بود بالا 😂😂
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
دوستان سلام من سپتامبر 2017 میام آلمان با ویزای تحصیلی چند تا سوال دارم برای خرید من لباس و کفش اینا از ایران خرید کنم؟دوستمم میگه دخترای المانی تیپاشون با ما فرق داره بیا از اینجا خرید کن احساس نکنی باهاشون فرق داری و اینکه پلوپز از ایران بگیرم؟ کلن یه راهنمایی کلی راجع به اینکه چی بیارم چی نیارم می کنید؟ من باید کم کم خریدامو بکنم تا ماههای آخر راحت باشم
دلم یک دوست میخواهد که اوقاتی که دلتنگم بگوید: خانه را ول کن بگو من کی؟کجا باشم؟