2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489053 بازدید | 6289 پست
پارمیدا مرسی دوست عزیزم، همسایه بینوا که اعتراض نکرده فلک زده! همسرم بیشتر از اونها معترضه چون مجبوره بچه داری کنه! بهش قانونش رو نشون دادم و حرفهای شماها رو هم منتقل کردم سریع موضوع رو عوض کرد!😂😂
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
جنس بافتنی تریکو و ... برای کاپشن خوب نیست. از این جنسهایی که باد داخل بافتهای پارچه نمیره باید بگیری. لباس ورزشی فروشی ها هم یه لباسهایی دارن اسمش فونکسیون وشه Funktionwäsche هست... اینها زیر پوش و شلوار های چسبون بلند هستن که زیر لباست توی زمستون میپوشی.... اینها خیلییییی گرم نگه میداره
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مریم :)) همسر من همچین رگش زده بود بیرون که کی به دوستت حرف زده... :)) برم بهش بگم خیالش راحت شه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
😂😂😂 حالا قیافه همسر من دیدنی بود، عملا بهش گفتم آش کشک خالته! بخوری پاته نخوری هم پاته عزیزم! کلی نقشه کشیده بوده به خیال خودش
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
مرسی مریم جون آره درست میگی میدونی از بس درباره مون بد گفتن و بقیه بد فکر میکنن آدم ناخودآگاه فکر میکنه موظفه از اعتبار کشورش دفاع کنه تا خودش کم به نظر نیاد ولی به قول تو نیاز نیست آدم اعتبارشو به همه ثابت کنه. والا همین برلین که یه شهر اینترنشنال با کلی خارجیه اینطوری که من این چندروزه فهمیدم خیلیاشون حتی دختر پسرای جوون و شیکشون انگلیسی نمیتونن حرف بزنن حتی در حد یه سوال ساده انگلیسی متوجه نمیشن!
Funktionwäsche این چیزی که گفتی عالیه پارمیدا جون حتما میرم دنبالش. راست میگی پولیور اینجا زیاد جواب نمیده! البته این پولیوری که من میپوشمو مامانم سال پیش از همین آلمان برام خرید جنسشم خیلی خوبه الان خوبه ها گرم نگه میداره ولی واقعا حس میکنم برای یکی دو ماه آینده که سردتر میشه زیاد جواب نمیده
آره پانیذ بیخیال باش، همینکه خودت شیک و مرتب و تحصیل کرده و با معلومات هستی بهترین دفاعه شرکت قبلی یادمه یکی از آقایون مهندس ها که با شرکت ما همکاری میکرد وقتی فهمید یه کارمند جدید هست از ایران اومد با من آشنا شد، ذهنیت خیلی خوبی داشت، میگفت جنوب اسپانیا با یه گروه توریست بسیار شیک و آراسته و مهربان آشنا شده بوده توی هتل که همگی ایرانی بودن
آره مریم .. منم با اینجور ادمها خیلی برخورد داشتم.... بچه ها این احساس ما را افرقایی ها هم دارن.. خب واقعا چیزی که مدیا از افریقا نشون میده فقط فقر و گرسنگیه در صورتی که مثلا کنیا اصلا اینجوری نیست.. فقر و گرسنگی هست ولی فقط اون نیست. کسی که نرفته از کجا بدونه. من اصلا روی ایران حساس نیستم ولی این فیلم بدون دخترم هرگز خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییی بهم برخورد! یعنی اینقدر بهم برخورد که اخر فیلمو دیگه ندیدم و با خشونت تمام تی وی خاموش کردم.... بی ادبا
مریم خدایی ما ایرانیا خیلی شیک پوش و تر و تمیزیم. یعنی تو هرچیزی بد باشیم توی سر و لباس خیلی خوبیم دانشگاه واسه ثبت نام که رفته بودم مدرک ایرانم و پاسپورتمو که دیدن با حجاب کامل اسلامی و مقنعه مشکی بود بنده خداها فکر کنم کپ کرده بودن که چرا من اصلا شبیه عکس پاسپورتم نیستم خب تصوری که اونا از ما دارن اون صحنه هاییه که توی مدیا یه سری زن چادری و عبوس در حال فریاد مرگ بر امریکا هستن دیگه
راست میگی پارمیدا منم یه فیلم از یکی از شهرای افریقا(نمیدونم کدوم کشور) دیدم که شهر خوب و نسبتا مدرنی بود و با ذهنیتام درباره آفریقا کاملا متفاوت بود امان از مدیا! همین آمریکا واقعا سطح رفاهش درمقایسه با کشورای اسکاندیناوی و یا آلمان خیلی خیلی پایین تره ولی چون تبلیغات رسانه ای (هالیوود) دستشه برای خودش تبلیغ میکنه در حدی که اکثر مردم دنیا فکر میکنن امریکا بهترین جای دنیاست و همه در رفاه کاملن درصورتیکه واقعا اینطور نیست
مریم جون باز یه سوال درمورد زیش selbstständig machen دارم

من دیروز رفتم اداره کار بهم گفتن پیشنهاد میدیم بری lhk و اونجا کارتو راه میندازن که هنوز نتونستم برم.

حالا ببین من اگر خودمو مستقل کنم بازم حق وایتر بیلدونگ و ولونتاریات دارم؟

بعد مستقل شدن با ثبت شرکت فرق داره دیگه؟ چون ثبت شرکت انگار مالیات های دیگه داره.
پارمیدا جان من از همسرم پرسیدم ای ها کا خیلی کمک میکنه، کلی کورس داره رایگان اگه شما وایتربیلدونگ رو تحت پوشش اداره کار انجام میدادی، بله قطع میشه اگه شرکت ثبت کنی علاوه بر مالیات بر درآمد باید Gewerbesteuer هم بپردازی