2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490810 بازدید | 6289 پست
سلام شما در مورد یه چای مخصوص که به نوزاد میدن اطلاع دارید برای آرامش و یا دل درد ویا تجربه ای دارید بگید ممنونم میشم
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویانا جون فنچل تی بده بهش.. توی د ام و روسمن و ادکا و ... همه جا هست.. مخصوص بیبی بگیر.... از 6 یا 7 ماهگی هم Bauch Wohl Tee میتونی از داروخانه بگیری و بهش بدی... اگرم شیر میدی خودت خیلی زیره بخور
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مرسی پارمیدا جون فنچل تی همون رازیانه س دیگه من بابونه میدم گاهی وقتی زیاد گریه میکنه ولی اینی که شما گفتی هم تست میکنم یه چیز دیگه خیلی ذهنم و درگیر کرده اونم ختنه هست هرکاری میکنم نمیتونم خودمو راضی کنم به این مار از بس سرچ کردم.ببینم دلیل علمی داره دیوونه شدم بنظرم کار وحشتناکی میاد برای نوزاد 😔😔😔😓
خواهش میکنم عزیزم. نه فنچل یه گیاه دیگست و دانه نیست.. خیلی خوبه برای دلدرد نوزاد. در مورد ختنه من نظر خودم میگم و اصلا نمیگم که این کار بکن یا نکن ولی من شخصا پسرام را ختنه نکردم... برای اینکه فکر میکنم من اجازه دست درزای به بدنشون را ندارم و اگر مشکلی پیش بیاد اوروگ باید تصمیم به این کار بگیره... والا من خیلیها را میشناسم که ختنه نیستن و هیچ مشکلی ندارن..... چند وقت پیش هم از خانم برادر همسرم که خودش هبامست پرسیدم و گفتم که ایران میگن اینجا هم به همه پیشنهاد میکنن ختنه کنن گفت اصلا اینطور نیسا و اتفاقا میگن نکنن ولی اگر زمانی مشکلی پیش اومد مثل اینکه اون پوست تنگ باشه و .. مثل یه عمل جراحی سرپایی بهش نگاه میشه.... بنظر من مثل این میمونه که قبل از اینکه آپاندیس بگیری بری آپاندیست دربیاری که یه وقت درد نگیره.... نمیدونم من که برای بچه های خودم کاملا مخالفم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ا!! خوندم الان فنچل رازیانست! ولی من فقط ریشش دیده بودم که برای چای استفاده میکنن.. آخه مزش هم فرق داره... چه بامزه
سلام خوبید؟ کسی مشاور ایرانی توی هانوفر یا شهرهای نزدیکش میشناسه ؟؟ خیلی نیاز دارم برم مشاوره بهم ریختم ..
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
جیگر طلا من مرطب میفرستم و خواهرم شو تو ایران میزاره
از بچه های نی نی سایت هم مشتری ثبت چند تایی هم دارم
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
پارمیدا منم همینطور فکر میکنم منتها خوب آدم تو اقلیت می افته بین نزدیکان ولی مهم نیست روحیه و آرامش پسرم مهتره مرسی از وقتی که گذاشتی نظر دادی کاش این تاپیک رونق بیشتری داشت فعالیت بیشتری داشت تقریبا کسی نمیاد
ساحل عزیز درسته
خواستم بگم اگه کسی رو پیدا نکردی میتونی تلفنی هم با زن برادرم حرف بزنی

شاید یک سمینار به این زودیا تو هامبورگ بزاره البته زمانش مشخص نیست

چون اسباب کشی داره و میخواد بیاد تو شهر ما زندگی بکنه
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
دوستای عزیزم به همفکریتون خیلی خیلی نیاز دارم نامزد من درس نخونده سابقه کار هم شاید بتونه جور کنه آزاد بوده کارش کار اسانسور از چه طریقی می تونه بیاد اونجا وضع کار خوبه مثلا برای جوشکاری و اسانسور؟ شما وکیل خوب می شناسین ؟ می خواد بیاد یک سال کارکنه پول جمع کنه بیاد ایران کار درستیه به نظرتون؟ ببخشید اینهمه سوال پرسیدم