2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490786 بازدید | 6289 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ.ﮐﺴﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺍﻟﻤﺎﻥ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺯﺍﯾﻤﺎﻥ ﯾﺎ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭﯼدﺩﺍﺭﻥ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺭﻡ.ﺍﯾﻨﺠﺎهﻫﻢ ﺗﻮ ﻫﻔﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﺧﺮ ﻣﻌﺎﯾﻨﻪ ﻟﮕﻦ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯿﺪﻥ ﮐﻪ ﺑﻔﻬﻤﻦ ﺳﺮ ﻧﯽ ﻧﯽ ﺭﺩ ﻣﯿﺸﻪ ﯾﺎﻧﻪ ؟ ﺍﮔﻪ ﺍﺭﻩ ﭼﻪهﻫﻔﺘﻪ ای
سلام دوستان گلم سال نو مبارک امید وارم سال خوبی در پیش داشته باشید
یک سوال دارم ، من در حال گذارندن دوره B1 هستم ، حدود هفت سال هم هست که مقیم آلمان هستم می خوام بعد از تمام شدن کلاسهام دوره حسابداری بردارم چون سابقه ده سال کار حسابداری حرفه ای تو ایران دارم سنم برای گرفتن دوره سه ساله مناسب نیست نمی دونم می تونم اینجا کار حسابداری رو دنبال کنم و دوره مناسب بگیرم یانه اگر راهنماییم کنید ممنون می شم
سلام دوست جونا خوبید، شنبه دارم میام کلن راستش می خواسنم بپرسم c& a و h&m الان چند درصد حراجند راستی شیرینی فروشی ایرانی هم که شیرینیهاش خوب و تازه باشه اون جاهست . مرسی
خدایا راضیم به رضای تو ای مهربانترین
دینا شاید من بتونم جواب سئوال شما رو بدم
بعداز گذرندان دوره زبان سعی کن حداقل 3 ماه بطور فشورده دوباره زبان بخونی
بعد برو شرکتهای که اطرافتون حسابداری هستن
و از اونها مستقیم سئوال کن که کسی رو برای اسبیلدونگ لازم دارن یا نه
از اونها اگه مستقیم بگیری بعدش احتمال کارت خیلی بیشتر میشه
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
صنم

شما اول مدارکتون رو باید بفرستید تایید بشه
بعد زمانی که تاییدیه گرفتین مدارکتون رو بفرسیتید برای کار تو کلینکها و بیمارستانها
اینجوری میتونید
و سریع شروع به کار کنید
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
بی بی جون

من در نزدیکی شهر اسن زندگی میکنم
شهر بدی نیست شهر زنده ای هست و ایرانی هم تقریبا زیاد داره
ولی من خودم بشخصه دوست ندارم ولی اونهایی رو که میشناسم میگن راحت هستیم
نزدیک به دوسلدرف هست برای خودش هم یک فرودگاه داره
تمشک کوچولو
اسم بچه های من سام و سامینا هست

راستش من منظور شما رو متوجه نشدم
اینجا 3 بار از اول بارداری تا اخرش سنو گرافی میکنن اگه بیشتر بخوایم باید پولش رو خودمون پرداخت کنیم
بعد 5 هفته اخر هم هر هفته نوار میگیرن
معاینه داخلی هم اخرین بارش ماه 8
دکتر میگه که طبیعی میتونی زایمان کنی یا نه
این تجربه منه
سلام دوستان گلم منم المان به دنیا امدم و تو برلین بزرگ شدم از 10 سالگی هم رفتم امریکا و الان 5 ساله که با یه ایرانی ازدواج کردم و تبریز زندگی میکنم برای همتون ارزوی موفقیت میکنم مواظب خودتون باشین و هوای ایرانی های دیگه رو داشته باشین
liebe i sie
لباس های نو و در حد نو مارکدار با قیمت باور نکردنی
www.my.shop.LoxBlog.Com وبلاگ
دوستان اینجام یه سر بزنید
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=700931
و اینجا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=665746
دوستان مقیم آلمان میخوام بدونم این حراج هایی که الان هست تا کی ادامه داره من تازه اومدم آلمان و خییل چیرها میبینم که میخوام بخرم البته بیشتر برای سوغاتی که تابستون میرم ایران میخوام بدونم آخرین تخفیف ها و حراج ها کی هست و تا کی ادامه داره همسرم که قبلا زیاد اومده میگه یه سری مغازه ها اینجا همش حراج اند و نمیخوا داز حالا خرید کنی بزار تابستون میخری درست میگه یا نه ؟
MELIAMIR

حراجی ها نرمال 2 تا 3 هفته بیشتر نیست
2 هفته اول نرمال جنسای بهتر با قیمت کمی بالاتر حراج میشن
بعد میان جنسای ارزونتری میریزن تو مغازه ها البته تو این 10 سال گذشته سیتیم عوض شده نرمال جنسایی که میموند حراج میکردن ولی الان شده سری دوزی با کیفیت پایین تر
و از هفته سوم اون جنسای ارزونتر یا تکی ها حراج میشه
تو تابستون هم یک سری دیگه حراجی هست
همیشه حراجی ها نیست ولی در تمام فصل میتونی تو فورشگاه ها کم و بیش جنس حراجی پیدا کنی
ولی اگه قبل از حراج تابستون میخوای بری ایران الان بخری بهتره