2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490786 بازدید | 6289 پست
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻃﻼ ﺟﺎﻥ .ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻥ ﻧﮑﺮﺩﯼیﯾﺎ ﺍﻃﻼﻋﺎﺗﯽدﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩﺵ ﺩﺍﺭﯼ ﯾﺎ ﻧﻪ ؟ ﻣﻦ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ اصلا ﺍﯾﻦرﺭﻭﺵخﺧﻮﺑﻪ ﯾﺎ ﻋﻮﺍﺭﺽ ﺩﺍﺭﻩ.ﺗﻮ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﮐﻪ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﻫﺍرﻭ ﻣﯿﺨﻮﻧﺪﻡ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ بﺑﻌﺪﺵ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﺍﺩﺭﺍﺭﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﻧﺪﺍﺷﺘﻦ ﻭ ﻧﺎﺭﺍﺿﯽ ﺑﻮﺩﻥحﺣﺎﻻ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﯾﺎ ﺑﺮﺍﯼ مدتیه
سلام

تمشک کوچولو ممنونم عزیزم. من هر دو زایمانهام با اپیدورال بوده. هفته 30 بارداری زنگ زدم بیمارستان وقت گرفتم برای تشکیل پرونده. بهم هفته 36 وقت دادن و اونجا کلی برگه میدن بهت که امضا کنی و .... توش برگه درخواست اپیدورال هم هست. من زایمان اولم ماما خصوصی داشتم و از اول به اون گفته بودم که PDA میخوام و موقع زایمان اون به دکتر گفت ولی اینبار ماما خصوصی نداشتم متاسفانه و خودم تا رسیدم بخش زایمان به ماما گفتم من اپیدورال میخوام... خیلی خوبه. من که پیشنهاد میدم بگیرین. بی اختیاری ادرار و ... بخاطر زایمان طبیعی ممکنه بوجود بیاد چون ماهیچه ها زمان بارداری شل میشن که بعد از زایمان باید ورزش کگل کنین... خوب میشه زود.. منتهی ورزشو باید انجام بدین چون ماهیچه باید تقویت شه... اپیدورال برای من عوارضی نداشت. ولی همون موقع که دکتر بیهوشی میاد برای اپیدورال میگه که چند درصد ممکنه سردرد یا کمر بگیرین.. که البته به من گفتن امکانش خیلی کمه.... من در کل از اپیدورال خیلی راضی بودم.

پولشم بیمه میده.. من بیمه TK هستم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام پارمیدا جان، یه سوال داشتم. منظورت از ماما خصوصی اینه که غیر از دکتر زنان پیش یه ماما هم می رفتی و اون موقع زایمانت هم بود؟ منم تصمیم دارم پیش یه ماما برم. باید پیش این ماماهای تو شهر برم یا یک راست برم بیمارستان و زیر نظر ماما باشم؟
سلام عزیزم.

میتونی بیمارستان تماس بگیری و شماره ماما را بگیری. میتونی هم از دکتر زنانت بپرسی. اصولا دکترها بروشورهای ماماها را دارن. اسمش Beleg-Hebamme هست. شما بجز دکترت پیش ماما هم میری و ورزشهای بارداری انجام میدین و کلی کار یادت میدن در رابطه با بچه داری و شیر دادن و حموم کردن بچه و .... تا موقع زایمانت کلاسهاشونو میری و هر وقت هم هر سوالی داشتی بهش میتونی زنگ بزنی... ایشون مسئل زایمان شما هم میشه.. یعنی هروقت هر چی شد باهاش تماس میگیری و اون میاد دنبالت مبرتت بیمارستان یا اینکه باهات توی بیمارستان قرار میذاره...
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
tameshk jan
man khodam estefadeh nakardam. chon mitarsam ye jesm khareji varede nokham beshe.
estress hichi ro adashte bash inghdr ham fekro khial nakon, chon khode fekro khial adamo bishtar khaste mikone ta khode on kar.
roz zayman ke bereseh hame chi ravon pish mire, dar arz chand saat hame chi tamom mishe, be salamati nini nazeto baghal migiri mirin khone,
سلام. ما از ایران که می خواستیم بیایم خودمون کلی برا زمستون وحشتناک آماده کرده بودیم. ولی گویا ایران امسال سردتره!
دوستای آلمانیمون خیلی ناراحتن که کریسمسشون سفید نبود!
کریسمس مبارک!
دوستای گلم سلام . من یه سری سوال راجع به آلمان دارم. کسی هست که بتونه کمکم کنه؟
من و شوشو دندانپزشکیم و خارج از ایران درس خوندیم. الان واسه تخصص می خوایم بریم یه کشور اروپایی . از آلمان تعریف زیاد شنیدیم. آیا شما اونجا توی دوستاتون کسیو می شناسید که رشته های پزشکی یا دندون بخونه؟ آیا اجازه کار دارن؟ و اگه دارن هزینه های تحصیل و زندگیشونو تامین می کنه؟ ممنوووووووون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بگه ...
سلام به همگی خوبید؟

صنم یکی از آشناهامون پزشکی میخونه ولی خودش باید هزینه تحصیلش را پرداخت کنه ...درباره اجازه کارش اطلاع زیادی ندارم فکر کنم هفته ای 20 ساعت باشه ...معمولا برای رشته های پزشکی بورس نمیکنن که هزینه بدن .

بچه ها من شدیدا به کسی نیاز دارم که یه بسته ای را برام به ایران ببره ..اگه زودتر برسه شاید شوهرم بتونه از این خدمت مسخره سربازی معاف بشه ..اگه کسی را می شناسید که میخواد بره ایران میشه شرایط مارو بهش بگید ...مدرک تحصیلی شوهرم هست .
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
مامان سامیار جون چه خوب که بهت اتاق خصوصی دادن ..به من اتاق خصوصی ندادن گفتن باید توی همین اتاقی که هستی باشی تا مراقبت باشیم :(((((( .
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
با سلام به همگی

پیشاپیش سال جدید رو بتون تبریک میگم امیدوارم همتون در امنیت و آسایش بسر ببرید

دوستای خوبم اگر کسی اینجا از شهره اسن آلمان اطلاعاتی داره ممنون میشم برام بنویسه دارم راجبش تحقیق میکنم که اگه شرایطش خوبه برای زندگی بیام اونجا بازم ممنون اگه کسی جوابمو میده میام میخونم بای
سلام دوستان من 10 روزی هست که اومدم آلمان و شدیدا با زبان مزخرفشون مشکل دارم چون اصلا چیزی بلد نیستم چند بارم رفتم این مغازه ها و سوپر مارکت ها دنبال نرم کننده مو ولی نفهمیدم چی میشه . کسی از دوستان که آلمانی بلده به من کمک میکنه که نرم کننده چی میشه و چه مارکی خوبه و از کجا بخرم
ممنون از لطفتون