2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490786 بازدید | 6289 پست
سلام برفی جون.
مرسی از راهنمایی هات.
چه جالب که می شه اینجا ویزای مامان رو بعدا تمدید کرد. اینو نمی دونستم. باشه پس با این حساب کم کم اقدام می کنم.
مبارک باشه دخملیت. منم دخمل دارم.

بازم ممنون. انشالله که زایمان خیلی خوبی داشته باشی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

Aylar2014

سلام
خواهش میکنم
راستی اگه مامانت حتی یک هفته اینجا بیش از مقداری که بهش ویزا دادن بمونه دفعه دیگه اصلا بهش ویزا نخواهن داد
حتی اگه ویزاش رو اینجا تمدید کرده باشه

میتونی این رو از وکیل هم بپرسی
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
Salam maman sam samina
Mamnon ke be aylar jon ino gofti , ke man farda roozi madyonesh nabasham.
Man ham az dostam ke madaresh omade bodan inja baraye zayemane dostam porsidam .va in etellahat ro be man dad .

آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker
سلام maman sam samina
دستت درد نکنه، راستش من تجربه ای تو این زمینه نداشتم ولی دلم می خواد به مامانم از ایران ماکزیمم ویزای ممکنه رو بدن. به نظرت چیکار کنم؟ از اینجا که تو دعوت نامه دلیل ذکر میشه و بقیش با سفارت آلمان تو ایران هست. اگه تجربه ای تو این زمینه دارین ممنون می شم بهم بگین
سلام دوستانو

ممنون از تبریکاتون خیلییییییییی.

من همچنان زندم میلان البته بچه خیلی خوبیه فقط گاهی 3 صبح تا 6 صبح بیداره :)) البته گاهی نه همیشه.. آرین همیشه کارش همین بود....

فردا شب هم شب یلداست و براتون یلدای شادی آرزو میکنم.

راستی چرا برف نمیاد امسال؟؟؟ آرین دلش برف میخواد.. پارسال که کنیا بودیم برف ندید امسال هی نقشه آدم برفی ساختن و با گوله برف با پدربزرگش بازی کردن میکشه بچم... هنوز برف نیست!! ما هم باید یه زمانی برگردیم کنیا خب!
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻱ ﻋﺰﻳﺰ
اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﻫﻤﮕﻲ ﺷﺐ ﻳﻠﺪا ﻱ ﺧﻮﺏ و ﺧﻮﺷﻲ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﺪ
ﭘﺎﺭﻣﻴﺪا ﺟﻮﻥ ﭼﻪ اﺳﻢ ﺧﻮﺷﮕﻠﻲ اﻧﺘﺨﺎﺏ ﻛﺮﺩﻳﻦ ﺑﺮاﻱ ﻣﻴﻼﻥ ﻛﻮﭼﻮﻟﻮ, ﺧﺪا ﺭﻭ ﺷﻜﺮ ﻛﻪ ﭘﺴﺮ ﺧﻮﺑﻴﻪ و اﺫﻳﻴﺘﺖ ﻧﻤﻴﻜﻨﻪ
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker
Aylar2014
سلام
شما هر میزانی که دعوت نامه بفرستید به مادرتون اگه ویزا بدن به همون میزان دعوت نامه شما ویزا خواهند داد
چند درصدی امکان داره که ویزای کامل 3 ماهه که به هر شخص تعلق میگیره رو ندن

شما اگه الان تا زمان زایمانتون 4 تا 5 ماه وقت دارین همین الان مادر شما میتونه وقت بگیره میدونم که سخته
و برای هر زمانی که میخواد میتونه تقاضای ویزا بکنه

التبه باید هر دعوت نامه ای 3 ماه تاریخ داره که در این 3 ماه میتونه شخص مراجعه به سفارت کنه ویزا بگیره

نگارن هم نباشید اگه تاریخ دعوت نامه شما بگذره و نوبت بهش نرسه میتونید شما دعوت نامه رو تمدید کنید

میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
مرسی maman sam samina جون.
مرسی از راهنماییات. منم تو دعوت نامه نوشتم 3 ماه. تو آوسلندر بهم گفتن بنویس 3 ماه. می دونم سه ماه خیلی بعیده ولی خدا کنه حداقل 2 ماه رو بدن.
بعد از تعطیلات می رم واسه کارای دعوت نامه.
تعطیلات خوب و خوشی داشته باشید
آیلار جون مامان و مامانبزرگ من هروقت میان 3 ماهو بهشون ویزا میدن. نگران نباش... ایشالا که میدن.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیداﺟﺎﻥ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻣﯿﮕﻢعﻋﺰﯾﺮﻡ.ﺧﻮﺷﺒﺤﺎﻟﺖرﺭﺍﺣﺖ ﺷﺪﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻫﻢدﺩﻋﺎ ﮐﻦیﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝدﺩﺍﺷﺘﻢ ﭼﻮﻥ ﺯﺍﯾﻤﺎﻧﻬﺎﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺍﭘﯿﺪﻭﺭﺍﻝاﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ ؟ ﺍﮔﺮ ﺍﺭﻩ ﯾﮑﻢ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﻣﯿﺪﯼ ﻭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﻘﺎﺿﺍ ﮐﻨﯿﻢیﯾﺎ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﻧﺮﻣﺎﻝ ﺭﻭﺷﺸﻮﻥ ﻫﻤﯿﻨﻪ ؟ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥدﺩﯾﮕﻪهﻫﻢ ﻟﻄﻔﺎاﺍﮔﺮ ﺍﻃﻼﻋﺎﺗﯽ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺑﮕﯿﺪ ممنون