2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490785 بازدید | 6289 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

tala
سلام
سنتون هنوز خوبه برای گذاندن اسبیلدونگ چون 3 سال طول میکشه و زیاد از بازار کار دور نمیشید
خودتون باید پیدا کنید اول چه چیزی رو دوست دارین مهمه
بعد پیدا کردن میتونید از سایت کامپیوتری ارباتس امت هم استفاده کنید
نرمال هفته ای 2 روز باید برید مدرسه و 3 روز هم کار کنید البته در رابطه با همون کاری که میخواید انجام بدین
اسبیلدونگها هم ساعت کاری دارن
مثلا یک ارایشگاه
از ساعت 8 باز میشه تا 5 بعداظهر البته مراکز شهر ها ساعت کاریشون بیشتره
و شنبه ها باز هستن و دوشنبه ها تعطیل باز بستگی به مشتریشون داره
شما حتما باید روزی بین 6 تا 8 ساعت کار کنید

ولی بهتره همونطور که گفتم شما ببینید به چه چیزی علاقه دارین
یا بعد
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
Barfi جان ،میشه یکم برام بگی از امنحان چجوری بود ؟؟ خیلی سخت میگیرن ؟؟؟ من یکماه دیگه امتحان دارم خودم دارم تو خونه میخونم میخوام ببینم چجوریاس؟؟ خیلیها قبول میشن یا نه ؟؟!! مرسی خانمی اگه جواب بدی ممنون میشم
زیاد رو ادم ها حساب باز نکن....یه روز با امضای خودت حسابت رو خالی میکنن...!
Tala جان پنج ساله اومدم ،،زبانم بد نیست اما میترسم هههههههه اخه سه سالی هست که دیگه کلاس نرفتم حالا دارم خونه میخونم خودم .. خیلی باید پرفکت باشی تا قبول کنن؟؟ شما راحت بود واست امتحان ؟؟ ممنون میشم اگه جواب بدی
راستی tala جان تو نوشته هات خوندم گفتی زبان المانیم خوب نیست ،،شما که b1 داری که زبانت خیلی خوبه ،،کتابش که من میخونم واسه امتحان خیلی سخته نکنه قبول نشم من
ﻛﺴﻲ اﻳﻨﺠﺎ ﺯاﻳﻤﺎﻥ ﺳﺰاﺭﻳﻦ اﻧﺠﺎﻡ ﺩاﺩﻩ ﭼﻂﻮﺭ ﺑﻮﺩﻩ ....اﻟﺒﺘﻪ ﻣﻦ ﻣﻴﺪﻭﻧﻢ ﭘﺎﻳﻪ ﺯاﻳﻤﺎﻥ اﻳﻨﺠﺎ ﻃﺒﻴﻌﻲ ﻭﻟﻲ ﻣﻦ ﺷﺮاﻳﻂﺶ ﺭﻭ ﻧﺪاﺭﻡ ﻛﻼ ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺭﻡ ﺗﺠﺮﺑﻪ اﮔﺮ ﻛﺴﻲ ﺩاﺭﻩ ﺑﺪﻭﻧﻢ
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
سلام ملیکا جان
عزیزم اصلا نگران نباش که نتونی امتحانت رو خوب بدی
امتحانی که از ما گرفتن نمونه سوالالتش تو سایت http://www.telc.net/ هستش به همراه فایل هورن / شنیداری که میتتونی تو نت کلی نمونه سوالای b1 دیگه هم پیدا کنی
ولی یه پیشنها که برات دارم اینکه بیشتر سعی کن رو نامه نوشتن کار کنی
و همچنین توضیح دادن روی یک عکس
و یک موضوعی را به شما و هم گروهیت میگن و شما باید در موردش با همدگروهیت حرف بزنید و برنامه ریزی کنید و تصمیم بگیرید .
بقیش کاری نداره و اصلا به خودت استرس نده.
این سایت هم که برات میزارم برای صحبت کردنت خیلی مفیده www.almanibefarsi.com
البته تو یوتوب و سایتهای دیگه کلی برنامه و مطالب مفید هست که میتونی بگردی و برای امتحانت بردردت میخوره
باز اگه کاری داشتی بپرس .
برات ارزوی موفقیت میکنم
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker
ویانا جون من هم سوال شما رو دارم
اگه دوستان جواب بدن خیلی خوب میشه
من کلی استرس زایمان طبیعی دارم
اگه سزارین بشه عالی میشه
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker
برفی
سلام
من هر دوبچه هام رو سزارین شدم
البته خودم خواستم اجباری در زایمان طبعی ندارن زمانی که ورقه میگیری و میری بیمارستان برای تشکیل پرونده
باید به دکتر بگی . من گفتم میترسم و دوست ندارم ریسک کنم برای زایمان طبیعی
دکتر هم قبول کرد و سر دومی هم همین حرف روزدم که باز هم قبول کردن
برای سزارین شدن هم از اول تا اخرین لحظه ماما میاد و بچه رو تحویل میگیره و کارهاش رو انجام میده
بعلاوه تا زمانی که بیمارستان بودم هر روز میامد پهلوم سر بچه اولم ماما نخواستم چون مادرم پهلوم بود و سر دخترم ماما امد خونه تا 10 جلسه که پولش رو هم بیمه میده کار خواصی نمیکنه ولی خوب بد هم نیست بخاطر وزن کردن بچه و کنترل بند ناف
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
ﺳﻼﻡ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺳﺎﻡ ﺳﺎﻣﻴﻨﺎ
ﻳﻚ ﺩﻧﻴﺎ ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﺟﻮاﺑﺖ
ﺧﻴﻠﻲ اﺳﺘﺮﺱ ﺩاﺷﺘﻢ اﺧﻪ ﺩﻛﺘﺮﻡ ﺧﻴﻠﻲ اﺻﺮاﺭ ﺑﻪ ﻃﺒﻴﻌﻲ ﺩاﺭﻩ و ﻣﻦ ﻫﻴﭻ ﺟﻮﺭه. اﺩﻡ ﻃﺒﻴﻌﻲ ﺯاﻳﻤﺎﻥ ﻛﺮﺩﻥ ﻧﻴﺴﺘﻢ
ﺭاﺳﺘﻲ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﭼﻘﺪﺭ ﻃﻮﻝ ﻛﺸﻴﺪ ﺗﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﻪ ﻛﺎﺭﻫﺎﺕ ﻣﻴﺮﺳﻴﺪﻱ و ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺑﻴﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻮﻧﺪﻱ
ﺑﺎﺯ ﻫﻢ اﺯﺕ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ
 Pregnancy Ticker
ﺳﻼﻡ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺳﺎﻡ ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﺟﻮاﺑﺖ و ﺑﺮﻓﻲ ﺟﺎﻥ و. Talaﺟﺎﻥ
ﻣﻦ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﺭﻭ ﺳﺰاﺭﻳﻦ ﻛﺮﺩﻡ اﻟﺒﺘﻪ اﻳﻨﺠﺎ ﻧﻪ ﺑﺮاﻱ ﻫﻤﻴﻦ ﻫﻴﭻ ﻋﻼﻗﻪ اﻱ ﺑﻪ ﺯاﻳﻤﺎﻥ ﻃﺒﻴﻌﻲ ﻧﺪاﺭﻡ ﺧﻮﺏ ﭘﺲ ﺧﻴﺎﻟﻢ ﺭاﺣﺖ ﺷﺪ ﻣﻴﺘﻮﻧﻢ اﻧﺘﺨﺎﺏ ﻛﻨﻢ ﻫﺮﭼﻨﺪ ﺩﻛﺘﺮا ﺳﺨﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﻥ ﻭﻟﻲ ﺧﺐ ﺯﻭﺭ ﻛﻪ ﻧﻴﺴﺖ ﻣﻦ ﺳﺰاﺭﻳﻦ ﺭا ﺩﻭﺳﺖ ﻣﻴﺪاﺭﻡ ﺭاﺳﺘﻲ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺳﺎﻡ ﺑﻴﻬﻮﺵ ﺑﻮﺩﻱ ﻳﺎ ﺑﻲ ﺣﺲ ﺭﺳﻴﺪﮔﻲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮد ﺩﺭﺩ ﺭﻭ ﻛﻨﺘﺮﻝ ﻣﻴﻜﺮﺩﻥ ﻣﺮﺳﻲ اﺯ ﭘﺎﺳﺨﺖ
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه