2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490784 بازدید | 6289 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طلا و رکسانا عزیز
اگه تحت پوشش Arbeitsamt هستسن و زبانتون خوب نیست کمک خاصی نمیکنه
نهایتا براتون وقت میگیره و به قسمتی معرفیتون میکنه که کارهای bewerbungرو برای شما انجام میدن البته
یکی دوتا بقیه رو باید خودتون بنویسید و بفرستین
در مرحله اول باید بگین که چه کاری میخواید انجام بدین و اونها در رابطه با اون کار براتون میگردن
برای کارهای پاره وقت که همون 450 یورو که 45 ساعت باید شما کار کنید
یا خودتون باید این کار رو پیدا کنید به توسط روزنامه یا علامیه هایی که دم در فروشگاهها میزنن

بهترین کار این هستش که برید یک دوره زبان المانی بخونید که زبانتون قویتر بشه

میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام به همه. من آلمان زندگی می کنم . الان 4 ماهه که باردار هستم. بعد از زایمانم موقعی که بچه 4 5 ماهش بشه باید برگردم سرکار و می خوام نینیمو بذارم مهد. هیچ اطلاع خاصی از مهد ندارم. میشه راهنمایی کنین که چیکار باید بکنم. من قبلا شنیدم باید اسم بنویسم و برم تو نوبت. راسته؟ هزینه های مهد چطوره. ممنون می شم که منو راهنمایی کنین
تالا
همنطور که شما نوشته بودین من جواب شما رو دادم
کسی که از پول میگیره پول مفت نیست شرایطش فقط برای بیکاره ها نیست بلکه کسانی که چندین سال کار کردن و بیکار شدن هم از اداره کار یا Arbeitsamt پول میگیرن لطفا توهین نکنید من هم توهین نکردم
خودتون پرسیدید که اگه برین براتون کار پیدا میکنن یا نه
که من در جوابتون گفتم اگه شما کمک میگیرید بهتون کمک میکنن

یادتون باشه بهتر پست ها رو بخونید
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام ،،خوبین ؟؟ پارمیدا جان قدم نورسیده مبارک
ایلار جان مهد کودک باید از حالا اسم بنویسی تا شاید اون موقع اسمش دریباد ،،هزینه اش رو هم بر اساس حقوقتون حساب میکنن واسه افراد مختلف متفاوته .
کسی اینجا امتحان b1 نداده ؟؟؟
زیاد رو ادم ها حساب باز نکن....یه روز با امضای خودت حسابت رو خالی میکنن...!
Aylar2014

سلام
درسته شما باید برای بچه جا رزو کنید و مهد ها اینجا به 2 دسته تقسیم میشن Kindergarten , kita
نرمال کیندرگارتن تا ساعت 2 بعداظهر هستش و کیتا تا 4 و گاهی تا 5 بعداظهر

شما باید تاگز موتا بگیرین tagesmutter
که مثل مادر خونده میمونه چند تا بچه رو تو خونه نگه میدارن البته کسانی که این کار رو انجام میدن دوره دیده هستن
اگه بخواید خاطر جمع باشین برین پرورشگاه jungenamt قسمت اطلاعاتش اونجا به شما یک لیست میدن که خانمهایی که
این کار رو انجام میدن
همه دوره دیده و با مدرک تحصیلی هستن
قیمتشون هم بستگی به زمانی که شما بچه رو به اونها میدیدن برای نگه داری

قیمت کیندگارتن یا کیتا بستگی به میزان در امد شماست البته درامد سالیانه
و بعضی شهر ها اصلا پولی نیستن
و فقط باید پول غذا بچه پرداخت بشه

امید وارم که تونسته باشم کمکتون کرده باشم
Salam melika jan man b1 dadam
Age soali dari bego , age betonam javab midam azizam
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker
maman sam samina
shoma hamishe ta anjai ke etlae dashtid va darid hamishe javabgoy soalatam bodid mamnonam az shoma,
tohini to kar nabode to post ghablim, soal koli porsidam shoma ham koli javab dadid, sharayetamo ba joziat goftam ke shoma va dostan behtar betonan ba tavajoh be sharayetma rahnamaim konan.
ma va shoma va baghieh dostan inja gharibim joz inja jai ro nadarim baray rahnamaii va kasb etelaat.
man az hameh dostani ke be ham komak mikonan tashakor mikonam
pol moft ham godftam , mamolam to amiane be mablaghi ke dar ghebalesh kari anjam nemishe , migan .
kash nasib man mishod :))))))
na kar daram na pol.
tala
سلام
درسته من هم گفته های شما رو قبول دارم در یک کشور دیگه هر چی بدونی چون کشور خود ادم نیست باز اطلاعات ادم کمه
ولی اگه در جایی که ما داریم با زبان هم صحبت میکنیم و مینویسیم بهتر و قشنگتر بنویسیم بیشتر میتونیم بهم نزدیک بشیم و بهتر به هم کمک کینم
اگه دونبال کار میگیردی
میتونی شرکتهایی هم هستن که میتونی ادرسشون رو تو روزنامه پیدا کنی در قسمت نیازمندیهای کار
بعد اونجا میری و بهشون میگی چه کاری دوست داری انجام بدی
اونها یک درصدی از حقوقت رو کم میکنن و برات کار پیدا میکنن
البته بگم خیلی بی انصاف هستن
خودت اول باید مشخص کنی چه کاری رو دوست داری
ولی بهتره اگه زیر سن 30 سال هستی کار رو انتخواب کنی که با Asbildungشروع بشه
هم مدرکش رو مگیری و هم 3 سال اول ماهیانه کمی بهت حقوق میدن
و شاید هم در اخر استخدامت کنن
مثلا گل فروشی یا ارایشگری خانه سالمندان یا هتل و غیره

اگه سئوالی داشته باشی شاید بتونم جوابت رو بدم