2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490783 بازدید | 6289 پست
سلام بچه ها,

ممنونم از تبریکاتون خیلی خیلی لطف دارین.

وای اینقدر خستم که خدا میدونه همش این شکلیم یعنی از صبح تا شبها!!

میلان خیلی بیبی خوبیه. گریه نمیکنه اصلا. خیلی خوب شیر میخوره. قبلا هر 4 ساعت میخورد الان شده هر 3 ساعت. دارم سعی میکنم فقط و فقط شیر خودمو بهش بدم تا حالا که خوب بوده. دلدرد و رفلاکس و اینها هم که اصلا نداره. البته منم توی خوراکم خیلی رعایت میکنم. قیافش هم عیــــــــــــــــــــــــــــــــــن آرینه منتها ورژن بلوندش. موهای طلایی داره و چشمهاشم آبی خاکستریه.. نمیدونم تغییر رنگ بده یا نه. البته آرینم روشنه ولی میلان بور بوره.

الانم داره بیدار میشه کم کم برای شیر.... من همیشه این موقع که بهش شیر میدم بعدش خودم میرم لالا وگرنه صبح حالم از خواب و ضعف بد میشه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ماریکوی عزیزم ممنونم از احوال پرسیت. ما خوبیم. تو چطوری؟ خوبی؟ دخمل خوبه؟

از ایران اومدی؟ خوش گذشت؟ امروز داشتم شام ایرانی که توی ایران ضبط میشه میدیدم وایییییییییی دلم تنگ شد یهو.. دلم هوای سوپرهای ایرانو کرده که میری هی به مغازه دار میگی اینو بده اونو بده...
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام پارمیدا جون.مرسی .دخمل هم خوبه و میره مهد و مشغول شیطونی.
اره عزیزم از ایران اوایل نوامبر برگشتم ,من هم دقیقا دلم بدجوری تنگ میشه .

امیدوارم به زودی خستگی ات در بره ,مامانت نتونستن بیان؟ اگه بودن کمک خیلی خوبی میشد برات ,برای من که خیلی خوب بود.حیف که ازت دورم وگرنه میومدم کمکت.
پس ٢ تا پسملات هم بور شدن ,عزیزم.
سلام بچه ها

ممنونم از تبریکاتون :)

ماریکو نه نخواستم مامانم بیاد.. دیگه برای عید میاد. اینجا خانوده همسرم هستن خیلی کمک میکنن.. ماما هم که میاد خونه و سوالی داشته باشم از اون میپرسم.... تنها نیستم اصلا... فقط خوابم میاد زیاااااااااااااد

بچه ها توی وبسایت اشپیگل در مورد حمله ایرانیها به صفحه ف ب مسی نوشتن!!!! خیلی زشته بخدا!! آبرومون که رفته بود بیشترم رفت!!
سلام دوستان یه سوال دارم آیا آلمان از لحاظ درمانی وتشخیص بیماریهای کودکان کشور خوبیه ؟پسر من بیماره و تو ایران نتونستند تشخیص بدن از لحاظ تنفسی همش اکسیژن بهش وصله .شما فکر میکنید اونجا بهتره بیاریمش؟آخه هزینش بالاس ولی اگه درمانش کنند میاریمش دارم در این مورد تحقیق میکنم کمکم میکنید؟
سلام پارمیدا جون.
خوبه که کمک دا ری و تنها نیستی ,وگرنه خیلی سخت میشد .
خستگی خیلی بده ,من آرزوی یک خوا ب راحت و حسابی به دلم مونده .
راجع به مسی هم حق دا ری واقعا شرم اوره کار بعضی ها .من که کلی خجالت کشیدم .
نهال جون ,من دقیق نمیدونم،اما بدون بیمه خیلی سخت میشه.
اگر فامیل دارید،اول مدارک پزشکی بچه را بفرست برای تحقیق بعد اقدام کنید برای آمدن .امیدوارم که مشکلتون حل بشه
یادمان باشد با آمدن زمستان، اجاق خاطره ها را روشن بگذاریم تا دچار سردی فاصله ها نشویم...

یلدای امسال کنار عزیزانمان در ایران باشیم

گروه سیمیا اولین ارائه دهنده خدمات به ایرانیان خارج از کشور
http://www.simiaservice.com/gift/