برفی جون دمپایی پلاستیکی ,جوراب کلفت , مانتو حمام (حوله تنی), یکی دوتا لباس راحتی که جلوش دکمه داشته باشه.. من 2 تا لباس خواب گذاشتم که شبیه پیرهن مردونه هستن... با 2 دست بلوز و شلوار برای روز.. لوازم بهداشتی (البته بیمارستان داره ولی خب مسواک و شامپو فکر کنم خودمون ببریم بهتر باشه) من یه بسته شورت یکبار مصرف مارک تنا از اینها که شورت و نواربهداشتی سر همه گرفتم البته بیمارستان میده و مهم نیست حتما داشته باشی. سوتین شیردهی و پد سینه.
توی برگه ها هم کارت شناسایی خودت و همسرت و مدارک ازدواج اگر داری و کارت بیمت و موترپاس Mutterpass و اوبروایزونگی Ueberweisung که دکترت هفته 34 بهت میده برای بیمارستان... اگر داروی خاصی مصرف میکنی با خودت ببر.... هفته 32 اینها هم زنگ بزن بیمارستان برای تشکیل پرونده و انتخاب مامایی که میخوای بعد از زایمان بیاد خونه بهت سر بزنه (اگر مامای خصوصی نداری) وقت بگیر (حول و حوش هفته 36 بهت وقت میدن)....
برای بیبی هم همه چیز توی بیمارستان میدن تا وقتی که بستری هستی برای اومدن خونه هم یه دست لباس مناسب فصل و کلاه و جوراب و پسونک (البته میدن) و پتو برای زمستون.یک بسته پوشک... پوشکهای بیمارستان اکثرا پارچه ای هستن. اگر از این عروسکا داره که نخشو میکشن موزیک میزنه... میذارن براش کنار تختش

موقعی هم که میخواین برین خونه صندلی ماشینشو لازم دارین...