2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490783 بازدید | 6289 پست
ﺩﺧﺘﺮﻱ اﺯ ﺷﻬﺮ ﺭﻭﻳﺎ ﻣﻦ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺷﺨﺼﻴﻢ اﻳﻨﻪ ﻛﻪ ﺗﺎ ﻣﺸﻜﻞ ﺟﺪﻱ ﻧﺪاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻲ اﺯ ﺩاﺭﻭ ﺧﺒﺮﻱ ﻧﻴﺴﺖ اﺯ ﻃﺮﻓﻲ ﺑﺎﺭﺩاﺭ ﺑﺎﺷﻲ ﺑﺪﺗﺮ ﺩﻳﮕﻪ ﻛﻼ ﺳﻴﺴﺘﻢ ﺩاﺭﻭ اﻳﻨﺠﺎ ﻛﻠﻲ ﺑﺎ اﻳﺮاﻥ ﻓﺮﻕ ﺩاﺭﻩ ﺳﻴﺴﺘﻢ ﻣﺮﺩﻡ ﻫﻢ ﻃﻮﺭﻱ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ اﻧﺒﺎﺭ ﻛﺮﺩﻥ ﺩاﺭﻭ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﺎﺷﻦ
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دختری از شهر رویا

دکترهای اینجا خیلی خوبنو تشخیصشونم خوبه... شخص من تاحالا تجربه بدی نداشتم... همونجور که ویانا جون اشاره کرد اهل دارو دادن نیستن و بیشتر تاکیدروی سیستم ایمنی قوی بدن قوی دارن... ماها که ایران تا یک بار سرما میخوریم بسته قرص میخوریم خب اینجا تا بدنمون عادت کنه یکمی سخت میشه برامون .... ولی بدن عادت میکنه..
من الان 8 ساله 1 دونه قرص سرماخوردگی نخوردم... پسرم هم تاحالا نخورده.. منتها برای عفونت گلو و گوش درد و ... آنتی بیوتیک میدن دارو میدن ولی واقعا باید مشکلی داشته باشی.. برای مسائل کوچک نه دارو نمیدن.

در مورد وقت گذاشتن اینجا خیلی وقت میذارن.. یعنی تا وقتی که همه سوالهات تموم نشده و خودت نمیخوای خداحافظی کنی بری میشینن برات توضیح میدن تا همه را متوجه شی و ارامشتو پیدا کنی و جواب سوالهاتو بگیری. نه فقط پزشکها همه جاااااااااا توی هر اداره ای هم که بری همینطوره و تا وقتی که مودبانه داری سوال میکنی و توضیح میخوای برات توضیح میدن....
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ویانا جون

من برای دومیم ماما نداشتم چون هفته 13 یا 14 از کنیا اومدم و همه ماماها کلاسشون پر بود.. برای همین نتونستم مامای خصوصی بگیرم. منتها سر زایمان قبلیم ماما داشتم که اون الان به طور خصوصی کار نمیکنه ولی شده رئیس ماماهای بیمارستان که بهش زنگ زدم برای بعد از زایمانم ازش خواستم که اون بیاد پیشم و ... . و اون هم قبول کرد. میخواستم برم پیشش برای طب سوزنی که تنبلی کردم نرفتم... خود بیمارستانها هم کلاس آمادگی زایمان میذارن که نرفتم چون قبلا رفته بودم... ولی آدم ماما داشته باشه خیلی خوبه چون هروقت بخوای میتونی بهش زنگ بزنی و سوالهاتو بپرسی یا اگر چیزی نگرانت میکنه باهاش درمیون بذاری... کلا خیلی خوبه....

البته نامزد برادرشوهر من خودش ماماست و من گاهی بهش زنگ میزنم و راهنماییم میکنه... کلا اگر میتونی یه ماما داشته باش خیلی احساس آرامش میده به آدم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
هزینشو هم بیمه حساب میکنه... مال ما که همشو حساب کرد بعضی بیمه ها مثلا 200 یورو میدن و خودت باید 50 یورو بدی... حالا یا هرجور هبامت میخواد.

درضمن یه چیز خوب کشف کردم جدیدا , که بیمه 1 هفته بعد از زایمان برای کمک و نظافت خونه یکیو میفرسه خونت... البته اگر لازم داشته باشی و فرم درخواستشو پر کنی و بدی.. مثلا 2 تا بچه داشته باشی و یا اینکه خونه تنها باشی و احتیاج به کمک داشته باشی... میتونی برای زمانی که بستری هستی بگیری و میتونی بذاری اومدی خونه بگیری که در این صورت ماما یا دکترت باید فرم را برات بنویسن که تو احتیاج به کمک داری توی خونه.... ساعتی 5 یورو 45 سنت هزینه کارگرتو میدن.
مرسی پارمیدا جون همون میخواستم ببینم اگر مهم برم دنبالش که با توضیحاتت بنظر میاد لازمه داشتن هبامه
مورد دومی هم که گفتی چیز خوبیه برای شرایط من خدا بچه ها تو حفظ کنه عزیزم
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
خدارو شکر همه چیز خوبه.یعنی اگه نی نی بیاد مارو تنها میذاری؟؟ خدا برات حفظشون کنه
بازم سوال... ببخشیدا ... سوالام از آخر به اوله
شما گفتین سالی یه بار میان ایران می خواستم بدونم با چه ایرلاینی سفر میکنی؟ همسرم با امارات اومده ولی خیلی تو راه بود ۱۱ ساعت تو راه بود تو فرودگاه امارات خیلی معطل شده بود با ترکیش هم همین طور
به نظرت کدوم مسیرشون کوتاه تره و راحت ایران ایر مستقیمه یا توقف داره؟؟
بعد چند کیلو می تونی بار داشته باشی؟؟
4فروردین 1393دخترم چشماشو به دنیا باز کرد
خواهش میکنم ویانا جون....

ممنونم بچه ها :)

مامان ماری 1% فکر کن من بتونم نینی سایت نیام... میام حتما اگر بشه....

عزیزم من نگفتم سالی 1 بار میاما یکی دیگه بوده حتما... من الان 5 ساله نرفتم ایران... ولی جدیدا خالم رفت ایران و اومد با تورکیش رفت و خیلی راضی بود... ایران ایر مستقیمه ولی نمیدونم امنه یا نه
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻱ ﻋﺰﻳﺰ
ﻣﻴﺸﻪ ﺧﻮاﻫﺶ ﻛﻨﻢ اﺯﺕ ﭘﺎﺭﻣﻴﺪا ﺟﻮﻥ ﺑﻪ ﺳﻮاﻟﻢ ﺟﻮاﺏ ﺑﺪﻱ
ﺩاﺧﻞ ﺳﺎﻛ ﺑﺮاﻱ ﺧﻮﺩﻡ ﻭاﺳﻪ ﺑﻴﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﭼﻴا ﺑﺰاﺭﻡ
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﻭﻗﺖ ﺑﺰاﺭﻱ
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker
برفی جون دمپایی پلاستیکی ,جوراب کلفت , مانتو حمام (حوله تنی), یکی دوتا لباس راحتی که جلوش دکمه داشته باشه.. من 2 تا لباس خواب گذاشتم که شبیه پیرهن مردونه هستن... با 2 دست بلوز و شلوار برای روز.. لوازم بهداشتی (البته بیمارستان داره ولی خب مسواک و شامپو فکر کنم خودمون ببریم بهتر باشه) من یه بسته شورت یکبار مصرف مارک تنا از اینها که شورت و نواربهداشتی سر همه گرفتم البته بیمارستان میده و مهم نیست حتما داشته باشی. سوتین شیردهی و پد سینه.

توی برگه ها هم کارت شناسایی خودت و همسرت و مدارک ازدواج اگر داری و کارت بیمت و موترپاس Mutterpass و اوبروایزونگی Ueberweisung که دکترت هفته 34 بهت میده برای بیمارستان... اگر داروی خاصی مصرف میکنی با خودت ببر.... هفته 32 اینها هم زنگ بزن بیمارستان برای تشکیل پرونده و انتخاب مامایی که میخوای بعد از زایمان بیاد خونه بهت سر بزنه (اگر مامای خصوصی نداری) وقت بگیر (حول و حوش هفته 36 بهت وقت میدن)....

برای بیبی هم همه چیز توی بیمارستان میدن تا وقتی که بستری هستی برای اومدن خونه هم یه دست لباس مناسب فصل و کلاه و جوراب و پسونک (البته میدن) و پتو برای زمستون.یک بسته پوشک... پوشکهای بیمارستان اکثرا پارچه ای هستن. اگر از این عروسکا داره که نخشو میکشن موزیک میزنه... میذارن براش کنار تختش
موقعی هم که میخواین برین خونه صندلی ماشینشو لازم دارین...
خوبه که هستی پارمیدا جون😅
دوستان دیگه کسی نمیتونه یه ایر لاین خوب معرفی کنه پارمیدا جون من راضیم حتی با ایران ایر بیام تو راه معطل نشم
حالا یا زود میرسم یا اصلا نمیرسم
4فروردین 1393دخترم چشماشو به دنیا باز کرد
ﭘﺎﺭﻣﻴﺪا ﺟﺎﻥ ﻳﻚ ﺩﻧﻴﺎ ﻣﻤﻨﻮﻥ
اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﻛﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻲ و ﺳﻼﻣﺖ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﻫﻤﺴﺮ و ﻛﻮﭼﻮﻟﻮﻫﺎﻱ ﻧﺎﺯﺕ
اﺯ اﻣﻀﺎﻡ ﻫﻢ اﮔﻪ ﺧﻮﺷﺘﻮﻥ اﻭﻣﺪﻩ ﻣﻴﺘﻮﻧﻲ اﺯﺵ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻲ
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker
مامان ماری خدا نکنه عزیزم.

برفی جون,

ممنونم ازت. راستی من توی ساکم هدفون برای موبایلم گذاشتم که بتونم موزیک یا رادیو گوش کنم و جدول و خودکار... دوربین و شارژر موبایلمو.
ویانا وپارمیدای عزیز ممنون از لطفتون
اینجا از بس هیشکی هیچی نمیگه هرجور میخوان رفتار میکنن فکر میکنن دکتر شدن همه باید بهشون احترام بزارن وهرجور دلشون می خواد باهات رفتار کنن
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد