2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490765 بازدید | 6289 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

راستی ما چون ایرانی هستیم و توی کشورمون مشکل هپاتیت داریم بیمه واکسن هپاتیت آ و ب را حساب میکنه... ما با TK بیمه هستیم و واکسنمونو حساب کرد...
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ﻣﺮﺳﻲ ﻋﺰﻳﺰم اﺧﻪ ﻣﻦ ﻭاﻛﺴﻨﻬﺎﻱ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ اﻳﺮاﻥ ﺯﺩﻡ اﻳﻦ ﺩﻭﺗﺎ ﺭﻭ ﺩﻛﺘﺮﺵ ﮔﻔﺖ ﻧﺰﺩﻩ اﮔﺮ ﻣﻴﺨﻮاﻫﻴﺪ ﺑﺰﻧﻴﻦ ﺧﻼﺻﻪ ﺩﻭ ﻣﺎﻫﻪ ﻫﺮ ﻣﺎﻩ ﻳﻪ ﻧﻮﺑﺖ ﺯﺩﻡ ﭘﺲ ﺧﻮﺏ ﺷﺪ ﺩاﺭﻡ ﻣﻴﺰﻧﻢ ﭘﺲ ﺑﺎ ﺗﻮﺿﻴﺤﻲ ﻛﻪ ﺩاﺩﻱ
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
سلام بچه ها
میشه در مورد مهاجرت به آلمان کمی راهنماییم کنید ؟
همسر من دکتری برق از دانشگاه شریفه در حال حاضر در یکی از دانشگاه های شهرستان هیئت علمیه
خودم هم فوق برق می خونم می خوام در مورد شرایط کاری در آلمان بدونم کلا میشه کمی برام توضیح بدین؟ در مورد شرایط زندگی و کار و اینکه چقدر سختی و راحتی داره؟
آیا اطلاع دارین که همسر من با این تحصیلات و 4 سال سابقه کار میتونه شغل اکادمیک پیدا کنه یا نه؟ در مورد در آمد و رفاه و هزینه زندگی و مسکن هم کمی توضیح بدین ممنون
وقتی می میرید نمی فهمید که مرده اید، تحملش فقط برای دیگران سخت است، بی شعور بودن هم مشابه همین وضعیت است(Philippe Geluck)
دوستان منم واکسنه ای بچه هام رو همه رو کامل زدم ولی اسم هاشون رو نمیدونم و یک ماه دیگه هم دارم میام المان این دو تا واکسنی که دوستمون گفتند شامل اون اجباری های زیر دو سال نمیشدن ؟ من دو تا بچه 5 ساله دارم وقتی بیام اونجا هم وادارم میکنند یه سری واکسن بزنم آخه شنیدم خیلی واکسن گرونه. میشه راهنمایی کنید

پارمیدا جون یه سوال هم از شما دارم میشه بگی این بازارهایی که تو المان هست و مردم اجناس دست دومشون رو می آرن برای فروش به چه اسمی هست و من تو برلین چه طوری میتونم پیداشون کنم اخه من خونه مبله گرفتم دو خوابه ولی دو تا تخت یک نفره توش داره و دو تا هو بچه دارم باید یه تخت دو نفره برای خودمون بگیریم و نمیخوام یه چیز نو و گرون بخرم که بعد از 6 ماه که دارم جابه جا میشم مجبور بشم کلی کرایه بار بدم من حتما بعد از اتمام قرارداد 6 ماهه ام باید یه خونه غیر مبله بگیرم که مناسب باشه اونوقت میرم وسایل لازم رو میخرم
MELIAMIR جان با توجه به توضیحات بالا واکسنهایی که ما مییزنیم ایران کامله منتها 2 واکسن که من بالا پرسیدم اجباری نیست ولی زده شه هم بد نیست کار از محکم کاری عیب نمیکنه بهتر کارت واکسن رو ترجه کنی راحت تری
در مورد وسایل خونه هر شهری باشی وسایل دست دوم فروشیبا قیمت و جنس مناسب هست که موقتا کارتو راه بندازه و بعد جابحایی برای خونه اصلیت خرید کنی
پارمیدا جان سلام فقط اومدم حالتو بپرسم نی نیت خوبه؟ بازم برای وقتی که میزاری جواب میدی تشکر میکنم من تحقیقات کسترده ای برای کالسه و کریر شروع کردم به یه نتایجی هم رسیدم برسم آلمان جز خرید کاری نمونده
4فروردین 1393دخترم چشماشو به دنیا باز کرد
سلام

مهربان جان چه چیزهایی میخوای بدونی؟ سوالت خیلی کلیه در مورد مهاجرت و راحتی و سختیهای مهاجرت. در مورد شغل هم من متاسفانه نمیتونم درست کمک کنم چون خودم دکترا ندارم.... فقط میدونم که پروفسورهای ما توی دانشگاه دکتر نیستن و یه تز دیگه روی دکترا مینویسن و بعد میتونن به عنوان پروفسور توی دانشگاه کار کنن.... دوستانم که دکتراشونو گرفتن توی دانشگاه به عنوان اسیستنت و محقق کار میکنن. البته دکتراشونو همین المان گرفتن. راستش اطلاعات زیادی ندارم من متاسفانه.. شاید دوستانی که دانشجوی دکتران بیان جوابتو بدن بهتر بتونن راهنمایی کنن.

براتون آرزوی موفقیت میکنم عزیزم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ملی امیر جام همونطور که ویانا جان گفت کارت واکسن خودت و بچه ها و همسرتو ترجمه کن و با خودت بیار... واکسن آبله مرغون اجباری نیست ولی اکثرا میزنن... میتونی بیای بزنی. واکسن اصلا گرون نیست اینجا مال ما را که بیمه همه را داد و برامون مجانی بود... البته ما بیمه TK هستیم از بقیه بیمه ها اطلاعی ندارم...
مامان ماری عزیزم... ممنونم از اینکه به یادمی.

من که کاری نمیکنم.. هی منتظرم نینیم بدنیا بیاد خونه نشین شدم توی این سایت میرم بالا و پایین... حالا اگر چیزی بدونم جواب میدم بلکه توی این دنیا به یه دردی بخورم.... خوشحالم که کالسکه مورد نظرتو پیدا کردی عزیزم.
ملی امیر جون

بازارهای اجناس دست دوم Flohmarkt هست اسمش.. منتهی نمیدونم تخت پیدا میکنی توش یا نه.. گاهی هست البته... تختو میتونی دست دوم هم از ای بی و یا سایتهای مشابه آنلاین خریداری کنی
اونایی که ساکن خارج از ایرانن یه سوال
وقتی میرین دکتر خوب وقت میزارن وداروهاشون موثره یا مثل ایران هنوز داری حرف میزنی زنگ میزنن مریض بعدی بیاد داخل تا دلشون میخواد هم انواع داروها رو واست نسخه میکنن
اونج چطورین دکترا سریع بیماری رو تشخیص میدن یا نه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد
ﭘﺎﺭﻣﻴﺪا ﺟﻮﻥ ﻣﻴﺸﻪ ﺩﺭﻣﻮﺭﺩ ﻋﻼﻣﻪ ﻳﺎ ﻣﺎﻣﺎ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻲ اﻳﺎ ﺑﺮاﻱ ﺑﭽﻪ ﺩﻭﻡ ﻻﺯﻣﻪ اﺻﻼ ﻣﻬﻤﻪ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻢ ﻳﺎ ﻧﻪ