2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490765 بازدید | 6289 پست
داشتم سایتایی که معرفی کردید رو میدیدم خیلی خوب بود. وقتی آنلاین خرید میکنید چقدر طول میکشه سفارشت برسه به دستت؟ نمایندگی هم هست که از نزدیک ببینیم بعد خرید کرد؟ من خودم مکسی کوزی رو میپسندم . کالسکه یه مدل دیدم تو سایت baby-markt مدل استریت ۲۰۱۳ هم بود خوب بود چون جمع کردن و حمل و نقل خیلی برام مهمه. حالا شما کریر گرفتی؟ یه صندلی هایی هم هست که بزرگ تر از کریر باشه از نوزادی هم بشه استفاده گرد؟ آخه نی نیم احتمالا درشته خیلی کم بتونم از کریر استفاده کنم. تو هفته ۲۰ قدش ۳۵ سانته ۱۰ سانت بلند تره از نی نی همسن
4فروردین 1393دخترم چشماشو به دنیا باز کرد
آهان در مورد اون پوشک ها .خووووبه یعنی؟؟؟؟ باید بشوریمش؟؟؟ ولی خوشگل بود و مهمتر هم اینکه به محیط زیست آسیب نمیرسونه ولی اگه یه بار مصرف نباشه که کار سخت میشه
4فروردین 1393دخترم چشماشو به دنیا باز کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مامان ماری اینجا کریر اغلب فقط به عنوان صندلی ماشین استفاده میشه.. اونجوری که توی ایران استفاده میکنن اصلا نیست اینجا.... راستش مدل جدید نمیدونم اومده یا نه که بیبی بتونه توش بشینه.. باید ببینی.

چرا همین بیبی مارکت هم میتونی بری ببینی جنسهاشو شهرای مختلف هست... بیبی والتز babywalz هم میتونی ببینی منتها گرونتر از بیبی مارکته یکمی.

من چون از خرید بیزارم اکثر وسایلمو آنلاین میخرم... در مورد جنس و مدلشون کلی میخونم بعد میرم توی فرومهای مختلف نظر افرادی که ازش استفاده کردنو میخونم و ببینم با نکاتی که برای من مهمه میخرمشون. (صیغه تنبلی)

در مورد پوشکها. خوب که هستن حتما من خیلی خیلی در موردشون تحقیق کردم ولی خب هنوز تجربه نکردم. خودم نظر نمیتونم بدم. آره باید بشوریشون.. یه کاغذ مخصوص میاد روش که بچه پیپی میکنه روی اون کاغذ میمونه اونو میندازی توی توالت و شب به شب پوشکهارو میندازی توی ماشین که شسته شه برای فردا... بنظرم برای توی خونه خیلی خوبه... حالا بیرون آدم میره از همون پمپرز میتونه استفاده کنه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جون میشه بپرسم ازتون که کنیایی ها چطور ادمهایی هستن؟ من میخوام یه کارگر کنیایی استخدام کنم برای نگهداری پسرم و کارهای خونه؟
ایا قابل اعتمادن؟ به طور کلی میپرسم خصوصیاتشون رو و میدونم همه با هم متفاوتن
نینا جون والا چی بگم... فکر میکنم اونایی که اینجان یکمی متفاوت باشن... ولی من شخصا کنیا تجربه زیاد خوبی ندارم... البته طبقه کارگرهای اونجا با طبقه اونهاییشون که اینجا کارگری میکنن فرق میکنه مسلما... ما اول که رفتیم دختر کارگر یکی از دوستامونو بهمون معرفی کردن یه خانم 28 ساله بود و 1 پسر 9 ساله داشت... با اینکه حقوق بهش خوب میدادیم و خوب هم بهش میرسیدیم.. مثلا پول مدرسه بچشو میدادیم یا آخر ماه به جز حقوقش بهش چای و روغن و گوشت و .. میدادیم بازم ازمون دزدی میکرد!! قردادش تمام وقت بود نیمه وقت میامد بهش میگفتم لطفا یه جارو کن میگفت باید بهم پول بیشتر بدین. (حقوقش خوب بودا).. نمیدونم فکر کرده بود ما احمقیم؟؟ خلاصه دیگه به جایی رسید سینه مرغ از توی فریزرمون دزدید و یه سری چیز دیگه... منم طاقتم تموم شد و بیرونش کردیم.... بعد یکی دیگه آوردیم که دختر خوبیه خیلی البته.. اونم 29 سالشه و 2 تا بچه داره.. خیلی تمیز کار میکنه و حرف گوشکن هست و رابطش با پسر من خیلی خوبه... دوست باغبانمونه که باغبونمون دزدی کرد و قشنگ چندبار اومد توی خونه ما و همسایمون هر بار 200 یا 300 یا 400 یورو پول برداشت برد!!! با اینکه ما توی خونه بودیم!! متوجه نشدیم... آخرین بار خواهرم دید که از خونه همسایمون ( خونمون 2 تا ویلا چسبیده بهمه توی یه باغ) اومده بیرون و همسایمون هم باغبونو انداخت بیرون... حالااااااااااااااااا داریم فکر میکنیم اون خانمی هم که پیشمون کار میکنه را بهش بگیم نیاد دیگه چون اگر با اون دوست باشه یهو راهش میده توی خونه... باید باز دنبال کارگر بگردیم...

ولی چیزی که من متوجه شدم کنیاییها جایی که کار میکنن حق خودشون میدونن راحت یه چیزی بردارن... مثلا رفته بودیم مسافرت دم ساحل بعد کارگر اونجا راحت میامد سر وسایل ما غذا برمیداشت میخورد.. بدون اینکه بپرسه!!!! حالا اگر میپرسید که ما نمیگفتیم نه ولی خیلی لجم گرفته بود که همینطوری میره سر وسایل ما بدون اجازه.. من فکر میکنم این جزو رفتاراشونه... بنظرم امتحام کن کارگرتو و روز اول بهش بگو ازش چه توقعی داری... بگو نمیخوای چیزی از وسایل خونه دست بخوره... البته بازم میگم طبقه اونهاییشون که اینجا کارگری میکنن فرق میکنه تا اونهایی که اونجان... بالاخره فکر میکنم اونایی که اینجان یکمی یادگرفتن که توی این کشور چجوری باید رفتار کنن.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
حالا من داشتم فکر میکردم برگشتم کنیا یکیو از ایران بگیرم... نمیدونم ولی چجوری... ولی خیلی دلم میخواد یه کارگر از ایران بگیرم.. چون میخوام هم توی کارای خونه کمک کنه هم بچه داری و اینکه بچه ها فارسی یاد بگیرن.... البته شاید هم اوپیر بگیریم.. ولی خب اونها کارخونه زیاد بهشون مربوط نمیشه.... مثلا شیشه پاک کردن و .... را نمیشه از اوپیر توقع داشت.. نمیدونم چکار کنم... حال ندارم دوباره یکی بیاد بخواد دزدی کنه...

البته اینم بگم مثلا دوستای ما آلمانین کارگر کنیایی دارن توی کنیا 13 ساله دارنش و باهاشون زندگی میکنه و تجربه خوبی دارن باهاشون.. ولی خب این دوستامون خودشون کنیا بزرگ شدن میدونن چجوری باید رفتار کنن... من و شوهرم نه... ما مثل ایرانیها یا آلمانیها رفتار کردیم وسعی کردیم دوست باشیم باهاشون و غذایی که خودمون میخوریدم همزمان با خودمون براشون سرو میکردیم... بعد تربیت اینها فرق میکنه ظرفیت ندارن انگار... پرو میشن.. نمیخوام نژادپرستانه حرف بزنم بخدا من اصلا این تیپی نیستم ولی تربیتشون فرق داره کلا... مثلا ما ایران کارگرمون با خودمون غذا میخورد و ... ولی پاشو از گلیمش دراز نمیکرد.. کارشو درست انجام میداد خیلی خانم محترمی بود.. ولی کارگرمون توی کنیا چون بهش غذا میدادیم فکر میکرد هر آن میتونه در یخچالو باز کنه چیز برداره بخوره بدون اینکه سوال کنه...... نمیدونم سخته خیلی... ما هم متوجه میشدیم ولی دلمون نمیامد چیزی بگیم.. اما آخه حدی هم داره..

کلا آفریقاییها اکثرشون سفید پوستها را شکل دلار میبینن.. فکر میکنن مثلا 100 یورو که بدزدن برای ما فرقی نداره!! کلا دوست دارن راحت پول دربیارن...

چقدر درد و دل داشتمممممممممممممم!! :))))) ببخشید....

بنظرم کارگرتو ببین و امتحانش کن.
مرسی از راهنماییت. منم اینجا توی دبی هستم و خوب امتحان کردنش همراهه با کلی هزینه اژانس و ویزا و ...

به نظرت چطور میتونم به اپر اعتماد کنم؟ اگه بخوام کسی رو از المان بیارم چقدر باید بهش حقوق بدم و ...؟ البته توی سایتها یه عده رو دیدم ولی نحوه انتخاب درست رو نمیدونم؟
ایا شما اونجا کسی رو نمی شناسی که بخواد بیاد دبی زندگی کنه؟
سلام نینا جون,

من کسیو نمیشناسم بخواد اپر بشه.. ولی از توی سایتهاشون باید پیدا کنی..

اپر کارش در اصل مربوط میشه به 6 ساعت کار و مراقبت از کودک... کارهای سخت خونه را نمیتونی بهش بدی مثل شیشه پاک کردن و ... فقط مثلا ظرف شستن.. مرتب کردن معمولی و یا اتو و .... را میتونی بهش بدی.. بیشتر وقتش باید با بچه بگذره.. ببره مهد و بیاره و باهاش بازی کنه و .... شما هم باید بهش جای خواب بدی و اتاق جدا داشته باشه.. باید بذاریش کلاس زبان و شما باید بیمش کنی و خورد و خوراکشو همشو براش محیا کنی.

اپر بیشتر پروژه ای برای تبادل فرهنگها هست و یکی از یه کشور یه مدت میره جایی هم کار میکنه هم توی خانواده ای از اون کشور زندگی میکنه که هردو تجربه جدید از کشورها را بدست بیارن.

حقوقش هم قبل به جز مواردی که باید در اختیارش بذاری 260 یورو (همین حدودا) بود که باید سر ماه بهش بده آدم. الانو نمیدونم.... البته اینا که گفتم قانون آلمانه... کشورهای دیگه را نمیدونم.... اپر هم بین 18 تا 25 سال سن باید داشته باشه.
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
هﻮا ﺧﻴﻠﻲ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻛﻠﻲ ﻣﺸﻜﻼﺕ. ﮔﻮاﺭﺷﻲ و ﺗﻬﻮﻉ ﺩاﺭﻡ اﻣﻴﺪ ﺩاﺭﻡ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺮاﻡ ﺯﻭﺩ ﺑﮕﺬﺭﻩ
ﺳﻮاﻟﻲ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻭﻟﻜﺴﻦ اﺑﻠﻪ و ﻣﻨﮋﻳﺖ ﺩاﺭﻡ ﻛﺴﻲ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﻛﻮﭼﻮﻟﻮﺵ ﺯﺩﻩ ﺗﻮ ﭼﻪ ﺳﻨﻲ? اﻳﺎ ﺿﺮﻭﺭﻳﻪ
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
آره ویانا من زدم... ولی فردا توی دفترچه واکسن پسرم نگاه میکنم ببینم چه سنی بود.. آبله مرغان را که فکر کنم 8 ماهش اینا بود... مطمئن نیستم... فردا بهت میگم.