2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490765 بازدید | 6289 پست
یکی از دوستای همسرم اونجا هست ولی خیلی سوالایی که دارم فقط یه خانمی که بچه داره می تونه جواب بده. بازم ممنون از اینکه وقت میزاری
4فروردین 1393دخترم چشماشو به دنیا باز کرد
بسلامتی عزیزم....

نمیدونم.. فکر کنم 1 ماهه میتونی همه چیز بخری.. مخصوصا که اینجا خیلی خیلی راحت میتونی خرید اینترنتی کنی. ولی خب بستگی داره که چقدر بتونی توی 1 ماه خرج کنی.... ولی کلا جنسهای اینجا بهتر از ایرانن.. مخصوصا برای بچه.

اینجا اصولا همه یک ماما دارن.. البته نداشته باشی هم مهم نیست. من ایندفعه خودم ندارم... ولی وقتی اومدی میری اول دکتر و اون برات یه دفترچه میزنه بنام موترپاس. Mutterpass. توش تمام آزمایشها و .. را مینویسه اصولا... هفته 36 بهت برگه میده برای بیمارستان و بعدش باید بیمارستان وقت بگیری مدارکتو ببری بیمارستان (اگر ماما داشته باشی اون برات انجام میده ولی ماه آخر دیره برای مامای خصوصی) اونجا با پزشک بیمارستان و ماماها صحبت میکنی و همه چیزو برات توضیح میدن... کلی برگه بهت میدن که باید بخونی و امضا کنی.. زایمان هم که کردی از طرف بیمارستان 1 ماما تا 2 هفته هرروز و یا یک روز درمیون میاد خونه بهت سر میزنه و یادت میده با بچه چکار کنی و چجوری حمامش کنی و شیر بدیو .... هروقت هم که مشکلی پیش اومد میتونی بهش زنگ بزنی.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیمارستانها اکثرا همه چیز خودشون میدن... اینجا بین 3 تا 5 روز توی بیمارستان نگه میدارن (برای طبیعی ولی سزارین طولانی تر) حتی نوار بهداشتی و شورت 1 بار مصرف و ....

برای روزی که میری خونه بری بیبی باید لباس برداری صندلی ماشینش حتما باید همراهتون باشه. برای خودم لباس برداشتم چند دست چون میان دیدن آدم...وسایل بهداشتی و یه جفت دمپایی پلاستیکی خیلی مهمه باید داشته باشی. برای روز زایمان. (پلاستیکی چون اگر چیزی روش بریزه تمیز میشه راحت.. میتنی باهاش بری زیر دوش و ...) .... جوراب و کارت شناسایی و تمام برگه ها... برای روز زایمانم هم بیسکوئیت و آبمیوه. دوربین برداشتم و شارژر مبایلم و پسونک و یه دونه عروسک از اینا که نخشو میکشن موزیک میزنه برای نینی..
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
عزیزم نی نیت به سلامتی به دنیا بیاد مال شما دومی هست تجربت بیشتره راحت میتونی شیر بدی و پمپرز کنی من هیچی بلد نیستم حتما لازم داشتم یه کی که وارده بهم کمک کنه. بازم ممنون وقت میزاری جواب میدی.
دوست عزیز الان داشتم لیست وسایل نی نی رو نگاه می نداختم توش وسایل بهداشتی نبود شامپو لوسیون و اینا چی لازمه به نظرت؟ از این چیزا که ستش کامله که بدرد نمی خوره؟ اونجا چه مارکی بهتره؟ من ماستلا شنیدم خوبه . اونجام هست؟ یا مادرکر؟ خودت برای نی نیت چی استفاده کردی؟ یا شیر دوش لازمه یا نه؟
راستی شما در مورد گهواره روبا پرسیده بودی نمیدونم الان دیره یا نه ولی منم خیلی دوستش دارم خیلی هم تحقیق کردم خیلی خوبه اونجا۱۳۰ €قیمت کردم که فکر نمیکنم زیاد باشه برای ۵یا۶ماه بعدشم میتونی به جای صندلی استفاده کنی ولی برای ایران ۷۰۰هزار تومن یکم زیاده تازه اگه کوچولوت ریز باشه بیشتر هم میتونی استفاده کنی کلا خیلی خوبه
شما از سایتidealo خرید کردی؟ سایت خوبیه نرم افزار اندروییدش هم هست . یه جنس و از ارزون ترین جایی که سرچ می کنه بهت معرفی میکنه حراج و اینا هم داره.بعضی از اجناسش حمل و نقلش رایگان هم هست
عزیزم راستش من هرچیزیو (لباس, اسباب بازی, ....) موقع خودش خریدم برای همین نمیدونم حدودا کل سیسمونی که یک ایرانی میخره چقدر پول لازم داره... منتهی توی نت نگاهن کن.. اینجا توی هر رنج قیمتی که بخوای پیدا میشه... من چون سر یه موضوعهایی حساسم. یه مقداری وسایلم گرون شد... مثلا اینکه از مواد 100% طبیعی باشه و کار کودک نباشه اگر وارداتیه یا باز اگر وارداتیه Fair باشه حتما و خلاصه حقوق ملت زیر سوال نره.... مثلا من تخت و کمد پسر اولم با هم شد 850 یورو از schardt خریدم... اصولا اکثر وسایل پسرمو از کمپانیهای آلمانی خریدم چون به استاندارد اینجا خیلی اعتماد دارم و اینکه بیگاری از کودک و .. هم اینجا ممنوعه... ولی خب وسایل دیگه هست اینجا که ارزونتره مخصوصا لباس که از هند و بنگلادش و چین و ...وارد میشه و جنسهاشون خیلی خوبه ولی خب حتما کار کودک یا نوجوان بوده...

در مورد وسایل بهداشتی: اینجا ماستلا و مادرکر ندیدم. من برای پسرام از پناتن (Penaten) استفاده میکنم که خیلی خیلی خیلی راضیم. همه چیزش عالیه و با پ اچ امتحان شده برای بچه.. همینطور اینجا مارکهای هیپ و بوبشن هم هستن که خیلی خوبن... من شخصا از پناتن خیلی بیشتر خوشم میاد و بعدش هم هیپ..
آره منم بنظرم اومد روبا خیلی خوبه... برای میلان (پسر دومم) یدونه خریدم 120 یورو. مدلش با اونی که ایران هست فرق داره یکمی. ساده تره و صندلی هم نمیشه. ممنونم از راهنماییت عزیزم.

من برات یکسری سایتهایی که سالهاست ازشون خرید میکنم را میذارم. راستش توی ایدئالو تاحالا نرفتم. .... این سایتهایی که میذارم بیشتر لباسه و دکوراسیون اتاق کودک. من تجربه خوبی با این سایتها دارم هم قیمتش و هم سرویسشون عالیه.

http://www.vertbaudet.de/babymode-neugeborene-erstlingsset.htm

http://www.baby-markt.de

http://www.jako-o.de

من از این 3 تا اندازه موهای سرم خرید کردم. خیلی راضی بودم همیشه. البته از آمازون هم خیلی خرید میکنم. ولی مثلا بیبی مارکت خیلی ارزونتر از آمازون درمیاد اکثرا و هزینه ارسال هم نداره (از 20 یورو به بالا)

http://die-besten-stoffwindeln.de/stoffwindel-shop/totsbots-easyfit-v3-aio-stoffwindel/easyfit-v3-einzeln/totsbots-easyfit-v3-aio-frugi-kletter

http://www.stoffywelt.de

این دوتا هم اگر میخوای پوشک پارچه ای استفاده کنی من ازشون خرید کردم و از سرویسشون راضیم و پوشکهایی هم که خریدم خیلی خیلی نرم و لطیفن.. منتهی سر پسر اولم از پمپرز استفاده کردم و الان تازه برای فسقل شماره 2 میخوام از اینها استفاده کنم. ولی چیزهایی که در مورد اینها خوندم توی نت, مامانایی که استفاده کردن خیلی راضی بودن. برای محیط زیست هم خیلی بهتره... حالا نمیدونم تا چه حد موفق شم فقط با اینا پوشکش کنم.

این سایتهارا نگاه کنی بنا به سلیقت قیمتها دستت میاد....

برای کالسکه و صندلی ماشین هم حدود 300 تا 600 یورو بذار کنار... من ماکسی کوزی مورا دارم که 2008 حدود 400 یورو خریدمش و کریر (صندلی ماشین) هم ماکسی کوزی خریدم یادم نیست چند بود کابریو فیکسشو خریدم. (اونم فکر میکنم حدود 100 یورو شد)... منتهی اینجا مدلای مختلف کالسکه و کریر هست که خیلی خوبن و قیمتها هم باهم متفاوته.. مثلا سایبکس یا کونکورد هم خوبن.. کویینی هم همینطور.