2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490765 بازدید | 6289 پست
میفهمم ویانا جون خیلی سخته.. دخملت هنوز کوچیکه ولی خب تا نینی بدنیا بیاد اونم بزرگتر میشه. 4 سالش که بشه خیلی راحت تر میشه.. امیدوارم بارداری و زایمان راحتی داشته باشی همراه با آرامشو احساسهای خوب.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ﻣﻤﻨﻮﻥ ﭘﺎﺭﻣﯿﺪﺍ ﺟﺎﻥ ﮐﻪ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﯼ.ﻣﻦ ﺍﻻﻥ ﻫﻔﺘﻪ ۲۵ ﻫﺴﺘﻢ .ﺣﺎﻻ ﺷﻤﺎکﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺗﺠﺮﺑﺖ ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺑﻪ ﻧﻈﺮﺕ ﺍﮔﻪ ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﯿﻨﯽ ﯾﻪ ﺍﺳﻢ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺑﺰﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺗﻠﻔﻈﺶ ﺍﯾﻨﺠﺎخﺧﻮﺏ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﭼﻮﻥ ﺗﻮﺵ ﺭ ﺩﺍﺭﻩ ﻧﯿﻨﯽ ﺑﻌﺪﺍ ﺩﭼﺎﺭ ﻣﺸﮑﻞ ﻣﯿﺸﻪ ؟ ﯾﻌﻨﯽ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﻣﯿﺸﻪ ﻭ ﺣﺲ ﺑﺪﯼ ﺗﻮ ﻣﺪﺭﺳﻪپﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﻪ ؟
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﭘاﺭﻣﻴﺪا ﺟﻮﻥ ﻣﺪﺗﻴﻪ ﻫﻤﺶ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ اﻧﺮﮊﻱ. ﻣﺜﺒﺖ ﻣﻴﺪﻡ ﺧﺪا ﺑﺰﺭگه ﺯاﻳﻤﺎﻥ ﺧﻮﺑﻲ ﺑﺮاﺕ ﺁﺭﺯﻭ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ
ﺭاﺳﺘﻲ اگه ﺯاﻳﻤﺎﻥ اﻭﻝ ﺳﺰاﺭﻳن ﺑﺎﺷﻪ ﺩﻭﻡ ﻫﻢ ﺳﺰاﺭﻳﻦ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﻳﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﻃﺒﻴﻌﻲ ﺑﺎﺷﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﺫﻫﻨﻤﻮ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﻛﺮﺩﻩ ﺗﺎ ﺑﺮﻡ ﭘﻴﺶ ﺩﻛﺘﺮﻡ ﻣﻴﺪﻭﻧم که اﻳﺮاﻥ ﺣﺘﻤﺎ ﺩﻭﻣﻲ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺳﺰاﺭﻳﻦ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﭼﻮﻥ ﺭﻳﺴﻚ ﻣﻴﺪﻭﻧﻦ اﻳﻨﺠﺎ ﻫﻢ ﻳﻌﻨﻲ اﻳﻦ ﻃﻮﺭﻩ?
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
دوستا خوبم سلام
از کسایی که توی آلمان هستند کسی میتونه کمک کنه برای خرید یک دارو ؟؟؟؟
خیلی خیلی حیاتیه کلی توی ایران گشتند اما پیدا نشد
لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه پیام بده
از لطفتون ممنون
تمشک کوچولو بستگی داره چه اسمی باشه اگه معنی خوبی نده اینجا یا شبیه یه کلمه هایی باشه خب خوب نیست.. وگرنه اگر اینجوری نیست بنظرم اشکالی نداره.... مثلا اینجا خودشون اسم آرمین و آریان و ... دارن.. اسم پسر خود من آرین هست و یعنی زندگی طلایی. قشنگ هم صداش میکنن.. آدریان یا آدرن هم اینجا دارن. باید بگردی..

ویانا جون اینجا طبیعی میشه بعد از سزارین.. منتهی دکتر باید تشخیص بده.. ولی من چند نفرو میشناسم که طبیعی زایمان کردن بعد از سزارینشون... ایشالا بارداری خوبی داشته باشی.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
شیدا جان اینجا نمیشه متاسفانه.. من قبلا میخواستم برای یکی از دوستان دارو تهیه کنم بدون نسخه اصلا نمیدن روی بیمه خودمون هم دکتر نمینویسه چون میره توی پرونده پزشکی ما.
سلام به همه دوستان من قبلا یه سوالایی در مورد مهاجرت پرسیده بودم خدا رو شکر کارمون درست شده تا ژانویه اونجام ما فلنزبورگیم نزدیک هامبورگ. لطفا مجددا کمک کنید. من الان بادارم هستم. کلا همه چیز غاطی شده. اولین بچمه خودمو برای زایمان طبیعی آماده کردم فقط بهم بگین چه مدارکی باید با خودم بیارم؟ ترجمه دیگه؟ اگه حوصله داشته باشین بعدا دوباره سوال کنم. بازم از راهنماییتون ممنون.
4فروردین 1393دخترم چشماشو به دنیا باز کرد
عزیزم پاسپورت که خب داری.. کارت واکسنهاتو حتما بیار.. مدارک پزشکی و سونو و .... هرچی داری بیار. بعد اینجا که میرسین باید خودتونو ملده کنین و اون برگه را هم بیمارستان میخواد.
بقیه برگه هارو بیمارستان میده در مورد اینکه ایا حساسیتی داری یانه و در موارد خاص اجازه سزارین میدی یا نه و ... کلی برگست ولی بیمارستان بهت میده. هفته چندی؟
ممنون پارمیدا جون هفته 20 هستم . لازمه از الان بیمارستان رزرو کنم یا تا بیام میرم یه بیمارستان همین طوری؟. همسرم قبلش میاد یه آپارتمان میگیره وسایل اولیه هم میگیره که من بیام فقط به نظرت من با توجه به وقت کمی که بعد از اومدن دارم تا زایمانم از ایران خرید کنم بیارم یا اینکه یه ماهه می شه همه چیزای نی نی و خرید؟
4فروردین 1393دخترم چشماشو به دنیا باز کرد