سلام نینا جون,
من کسیو نمیشناسم بخواد اپر بشه.. ولی از توی سایتهاشون باید پیدا کنی..
اپر کارش در اصل مربوط میشه به 6 ساعت کار و مراقبت از کودک... کارهای سخت خونه را نمیتونی بهش بدی مثل شیشه پاک کردن و ... فقط مثلا ظرف شستن.. مرتب کردن معمولی و یا اتو و .... را میتونی بهش بدی.. بیشتر وقتش باید با بچه بگذره.. ببره مهد و بیاره و باهاش بازی کنه و .... شما هم باید بهش جای خواب بدی و اتاق جدا داشته باشه.. باید بذاریش کلاس زبان و شما باید بیمش کنی و خورد و خوراکشو همشو براش محیا کنی.
اپر بیشتر پروژه ای برای تبادل فرهنگها هست و یکی از یه کشور یه مدت میره جایی هم کار میکنه هم توی خانواده ای از اون کشور زندگی میکنه که هردو تجربه جدید از کشورها را بدست بیارن.
حقوقش هم قبل به جز مواردی که باید در اختیارش بذاری 260 یورو (همین حدودا) بود که باید سر ماه بهش بده آدم. الانو نمیدونم.... البته اینا که گفتم قانون آلمانه... کشورهای دیگه را نمیدونم.... اپر هم بین 18 تا 25 سال سن باید داشته باشه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد