2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490765 بازدید | 6289 پست
ممنونم مهسا جون و ویانا جون.

قبل از کنستانتین , هوگو را انتخاب کردیم که همسرم بنظرش اومد که کوتاهه و باید 3 سیلاب باشه چون فامیلش هم کوتاهه.. نمیدونم.. خودم هوگو را خیلی دوست دارم.... ولی خب از اول هم قرار بود همسرم اسم دومو انتخاب کنه... البته کنستانتین 100% نشده هنوز ولی همسرم کلی داره تبلیغ میکنه :))

دیروز مهد آرین جشن هالویین داشتن و آرین شکل روح خودشو درست کرده بود.. اصلا هم حاضر نشد کاپشن بپوشه بیرون که بودن... الان گلو درد داره باید ببرمش دکتر... فردا هم که تا 2 شنبه تعطیله.... کلی کار دارم.. برای زایمان آماده نیستم همش هم کار اضافه میشه... خونه هم تمیز نمیشه هرکاری میکنم...

چقدر غر زدم!!
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درکت می کنم کار ما زنها تمامی نداره در مورد تو هم که بارداری سخت تر هست گاهی ادم دلش تعطیلات طولانی می خواد دست به سیاه سفید نرنه
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
الهی دست تنها باید خیلی سختت باشه .
میلان کنستانتین به نظرم خوشگل تره بیان میشه تا میلان هوگو . با توجه به اینکه میگی فامیلیتون هم کوتاهه
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
آی گفتی ویانا.. هم دست به سیاه سفید نزنه هم فکرش مشغول نباشه.. من کاری هم که ندارم فکرم آروم نیست. دائم دارم برنامه ریزی میکنم... استرس زاست همش. :))
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مرسی مهسا جون... خیلی تنها نیستم خانواده همسرم خیلی کمکم میکنن ولی خب خیلی کارا هست که خودم باید انجام بدم. همسرم یه مدت دیگه میاد و خیالم راحت میشه....

ممنونم از اینکه نظرتو درمورد اسم گفتی. همسرم هم کنستانتین بیشتر دوست داره. فکرم میکنم همون کنستانتین بذاریم.

خب باز خوبه . انشاالله همسرت هم زود بیان که دیگه خیالت راحت باشه
خواهش عزیزم . امیدوارم هر اسمی که روش میذارید همیشه سلامت باشه
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد

پارمیدا جون انشاالله به سلامتی زایمان میکنی و همه چیز عالی پیش میره . الکی به خودت استرس وارد نکن
در ضمن منم با اسم کنستانتین موافقم ، اسم به نظر من واقعا روی اون فرد یا بچه تاثیر داره، و این اسم یه آدم با شخصیت و موفق به نظر مییاد، البته این فقط یه نظر
شخصی بود عزیزم .
ﻭﺍﯼ ﭘﺎﺭﻣﯿﺪﺍ ﺟﺎﻥ ﻣﻨﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺮ ﺍﺳﻢ ﻣﺸﮑﻞ ﺩﺍﺭﻡ ﭼﻮﻥاﺍﺳﻤﻬﺎﯾﯽ ﻣﺎ ﻣﯿﭙﺴﻨﺪﯾﻢ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺪ ﺗﻠﻔﻆ ﻣﯿﺸﻪ ، ﺍﺳﻢ ﺩﻭﻡرﺭﻭ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻦ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ؟ اﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺑﭽﻪ ﮔﯿﺞ ﻧﻤﯿﺸﻪ ؟ ﯾﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩﺵ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﻩ ﻟﻄﻔﺎ . ﺯﺍﯾﻤﺎﻥ ﺍﻭﻟﺖ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺑﻮﺩﻩ ﻋﺰﯾﺰﻡ ؟ﻣﻦ ﺯﯾﺎﺩ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻭ ﭘﯿﺎﺩﻩرﺭﻭﯼنﻧﺪﺍﺭﻡ ﺍﺯ ﺑﺲهﻫﻮﺍ ﺳﺮﺩﻩ ﻭ ﺧﯿﯿﻠﯽ ﻧﮕﺮﺍﻧﻢ ﯾﻮﻗﺖ ﻧﺘﻮﻧﻢ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺯﺍﯾﻤﺎﻥ ﮐﻨمﻡ .ﺷﻤﺎدﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﮐﻪ تﺗﺠﺮﺑﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻭ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻫﻢهﻫﺴﺘﯽ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﺗﺎ ﻣﺸﮑﻞ ﻣﻦ ﯾﮑﻢ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﻩ ﻟﻄﻔﺎ ﻣﻤﻨﻮﻥ میشم
سلام سلام

تمشک جان, اسم وسط را ما بخاطر این میذاریم که همسرم و خانوادش رسم دارن و همشون اسم وسط دارن. وگرنه که بچه به اسم اولش صدا میشه. و اسم وسط بخاطر این هست که اگررر یه زمانی بچه از اسم اولش خوشش نیمد بتونه یه انتخاب دیگه هم داشته باشه... یا مثلا با همون اسم و فامیل 1 نفر دیگه مثلش پیدا نشه... چون خیلی کم میشه که اسم اول و وسط و فامیل یک نفر با یکی دیگه دقیقا مثل هم باشه. وگرنه کاربرد ذیگه ای نداره.. نه بچه گیج نمیشه.. چون توی همه برگه هاش اسم اول و وسط مشخصه. اینجوری نیست که توی برگه یه چیزی نوشته باشه ولی یه چیز دیگه صداش کنن.

زایمان اولم طبیعی بود.. خیلی خوب بود و راضی بودم.

من سر زایمان اولم خیلی شنا و پیاده روی میرفتم... ولی الان زیاد نمیتونم برم چون صبح تا برم پسرمو بذارم مهد و برگردم و یکمی به خونه برسم (سرعتم هم مثل حلزون شده) و غذا بپزم و ناهار و بعدش هم استراحت کنم باید دوباره برم دنبال پسرم.... البته تا مهد کودک پیاده میبرمش و پیاده هم میرم دنبالش ولی خب سرو تهش باهم نیم ساعت 40 دقیقه بیشتر نمیشه... البته روزهای دیگه که توی شهر کار دارم سعی میکنم پیاده برم بلکه یه تکونی به خودم داده باشم.... سرما فعلا زیاد اذیت نمیکنه لباس گرم میپوشم.. سرمای ژانویه و فبریه بده خیلی...

الان هفته چندی عزیزم؟ بسلامتی زایمان کنی.

مهسا جون ق کامل که نمیگن ولی یه چیزی بین ق و خ و ر میگن.. البته اگر وسط جمله باشه خیلی روش تاکید نمیکنن... ولی ر را مثل ما تلفظ نمیکنن...

ویانا جان مبارک باشه عزیزم.... غمگین نباش.. سخته البته اگر انتظارشو نداشته باشی ولی دیگه کاریه که شده...
مرسی پارمیدا جون من یه دختر 3 ساله دارم که امان نمیده فکر میکنم برا دومی اصلا امادگی ندارم استرس دارم فراوون
تنها هم هستم ولی کاری نمیشه کرد
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه