2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490756 بازدید | 6289 پست
پارمیدای رویایی من...خوبی دوست خیلییییییییییی خوبم؟؟؟من خیلی وقته بود فرصت نکردم بیام اینجاولی خیلی تو فکرت هستم.........به سلامتی کی زایمان می کنی؟؟؟؟راستی..........اگه کاری در برلین داری حتما به من بگو مثلا کاری با سفارت داری....باشه؟؟امیدوارم همه چیز خوب پیش بره و فرشته کوچولوت زودی بیاد پیشت...........بوس
من ایران خوندم اما الان پنج ساله اینجام دیگه اینجا کلاس نرفتم مدرک ایرانم m2 هست mittestufe اما باید b 1 بگیرم ،المان میخوام امتحان بدم واسه اقامت و اینا.. مرسی پارمیدا جون :)
زیاد رو ادم ها حساب باز نکن....یه روز با امضای خودت حسابت رو خالی میکنن...!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

طلا جون متاسفم از این اتفاق ، اما بچت کوچیکه
اگه زیاد مهم نیست کارات بشین خودت بزرگش کن تا 3 سالش بشه بعد بزارش
من پسرم 20 ماهشه از خیر درس و کلاس گذشتم چون علاوه بر اینکه شیر خودمو میدم دیدم هیچ کس مثل خود ادم دلسوز نیست
فاطیمای عزیزم.. تو به من لطف داری.. حتما بهت زحمت میدم.. راستی هنوز نیمدم برلین که بهت خبر بدما... خیلی وقت هم هست میخوام باهات تماس بگیرم و حال و احوال کنم باهات. راستی شمیل اومد پیشت؟ مهدکودک پیدا کردی؟
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
الهام جان کاوفلند خوبه همه چیز با همه قیمتی پیدا میکنی... REWE هم همینطوره. من خودم بیشتر کاوفلند خرید میکنم و ادکا... گاهی هم لیدل و آلدی منتهی لیدل و آلدی همیشه همه چیز ندارن. پنی هم ارزونه منتهی همه چیز نداره همیشه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مامان درنیکا جان یه تاپیک دیگه داریم برای صحبت کردن به زبان آلمانی.. منتهی الان غرق شده ته لیست فکر کنم :))
راستی بچه های آلمان نظرتونو در مورد اسم کنستانتین برای اسم دوم پسرم میگین؟ اسم اولش میلانه و میلان هم صداش میکنیم ولی برای اسم وسطش همسرم عاشق و شیفته کنستانتین Konstantin شده... منم بدم نمیاد ولی خب بنظرتون برای گوش یک ایرانی هم اوکی هست؟ البته اسم دومه فقط , کسی حتما نباید بدونه ولی خب...
پارمیدا جون یکم بگوش من اسم سنگینی میاد چون معنیش رو هم نمی دونم ولی بازم مهم اینه خودتون خوشتون میاد ولی اسم میلان من خوشم اومد پسر شکیرا هم اسمش میلان
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
ممنونم از نظراتون.

کنستانتین امپراتور روم باستان بوده. معنی خاصی نداره ولی شخصیت مهمی بوده. اینجا خیلی اسم معمولیه... منتها خودم برای اسم اول اصلا دوست ندارم ولی برای اسم دوم بنظرم خوبه... اسم اولش میلانه که به همین اسمم صداش میکنیم.
کنستانتین یکم یا کنستانتین بزرگ(به لاتین: Flavius Valerius Aurelius Constantinus Augustus)‏ متولد در سال ۲۷۲ و مرگ در ۲۶ ژوئن ۳۳۷ (میلادی)، امپراتور روم بود.
او توانست ژرمن‌های ویزیگوت‌ها را شکست بدهد. همچنین طی فرمان میلان در سال ۳۱۳ (میلادی)، مسیحیت را مذهب رسمی روم کرد و در کنار آن به مذاهب دیگر آزادی داد. او مجامع مذهبی کنگره آرل و کنگره نیقیه را به منظور حفظ وحدت در مسیحیت تشکیل داد. او در اواخر عمر بدست یک اسقف آریوسی غسل تعمید داده شد.
کلیسای مرقد مقدس، به دستور کنستانتین در شهر اورشلیم بنا شد.[۱]