2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490756 بازدید | 6289 پست
دوست ما آفریقا دائم از این نوع پرستار میگیره از کشور فنلاند... چون خودش فنلاندیه و میخواد بچه هاش فنلاندی یاد بگیرن.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام دوستان
دختم ١٤ ماهشه ، امروز یه کارآموز روز اولش بوده اومد ه KINDERKRIPPE
بره دخترم تاب بده زیادی حولش میده ، بچه بیچاره ٣ متر پرت شده با صورت افتاده کف زمین پیشونی نصف صورتش ورم داره چشاش کبود .
انقدر ترسیده بودم که ضربه مغزی شده باشه زبونم بند اومد ه بود اون لحضه ، هیچی بهشون نتونستم بگم سریع بردمش دکتر ....
حالا اونا یه عذرخواهی نکردن ،اون کاراموز هم دکش کردن من ندیدمش ا ون لحضه ، چیکار کنم که بجزونمشون انقدر عصبی شدم که یه دستم عینه فلجا شده . بگین چیکار میتونم بکنم ،
خوب میدونم زبونشون سر قوانینی که مربوط به خودشونه خیلی درازززززززززز ،
امروز عینه موش شده بودن دریغ از یه عذرخواهی .

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

tala واقعا متاسفم ولی کاری نمیتونی بکنی
اتفاقه که افتاده وقتی شما میرین و بچه رو چه کیندرگروپه یا کیندر گارتن ثبت نام میکنید
اونجا بچه بیمه میشه
بعد اگه اتفاقی هم بیوفته بیمه هستن
و کسی جواب گو شما نخواهد بود
هفته گذشته هم یک بچه تو گیندگارتن بچه های من از سر سره افتاده بود و سرش شکست
بعد کاری که کردن با امبولانس بردنش بیمارستان وبعد به مامانش خبر دادن

اگه بهشون هم چیزی بگی میگن اتفاقه
نهایت که میگن اگه راضی نیستین میتونید از اینجا ببریدش

فقط میتونید بری بهشون بگی چرا مراقب نبودین
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
مامان سم سمینا
ممنونم که جواب دادن این وقت شب ، گفتید بچه ها بیمه هستن بیمه چی؟؟ بچه که ما بیمه درمانی کردیم .
اینا حتی به من زنگ نزدن ، حتی نبردنش دکتر ، منتظر من موندن که خودم ببرمش
وقتی فکر میکنم میتونست بدتر شه اونوقت کی جوابگو بود؟؟؟؟
بچه آدمو لت و پا ر کنن بد آدم نتونه چیزی بهشون بگه
طلا جان وقتی کیندرگارتن ثبت نام میکنی بچه ها جدا برای زمانی که توی کیندرگارتنن هم بیمه میشن...

برام عجیبه که هیچی نگفتن (حتی نگفتن ما متاسفیم؟) و اگر چیز مهمیه دکتر نبردنش.. اگر اینجوریه فردا با مدیر صحبت کن و بگو من واقعا نگران شدم و شما باید با من تماس میگرفتین و ازتون توقع داشتم ببرینش بیمارستان چون ضربه سر میتونه خطرناک باشه.... عزیزم اینقدر عصبی نباش از این اتفاقا برای بچه ها بالاخره میوفته. منتهی برخوردشون برام عجیبه که چرا چیزی بهت نگفتن. حتما فردا بهشون بگو چه توقعی داشتی که چه کار کنن. خداروشکر که اتفاق خاصی نیوفتاده برای دخترت.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جان
اینا اگه میگفتن (متاسفیم )که من اینقدر نمیسوختم .

فردا شوهرم میره باهاشون حرف بزنه ، و ازشون بخاد که عذرخواهی کنن . وگرنه من میترکم از حرس .
چون خودم اون لحظه عینه احمقا شو ک موندم هیچی نگفتم ،
اگه بچه ای تو مهد فلج شه از دست اینا ، کسی جواب گو نیست؟؟؟؟
سلام پارمیدا جان ممنون که پی گیر هستین .
شوهرم امروز صبح رفت مهد با مسوول صحبت کرد ، البته با لحن عصبانی .
بشون گفت بچه ضربه بدی خورد و نمیخوام دیگه تکرار شه و ما انتظا رعذرخواهی داریم
و اینکه دیگه بچه ما رو دست کارآموزا هیچوقت ندن ، و خودش بالا سرش باشه .
مسوول هم عذرخواهی کرد و گفت بیشتر مواظبه .

هنوزم نای حرف زدن نداریم مردیمو زنده شدیم تا دکتر جواب چک آپ بگه دیروز .
خدا واسه هیچکی نیاره .
خب خداروشکر عزیزم که اولا دخملت حالش خوبه دوما الان یکمی اعصابتون راحت تر شد... الهی , درک میکنم چه حالی داشتی.
سلام دوستای گلم ،،میخوام b1 امتحان بدم امتححانش سخته؟؟؟ از کجا باید تمرین کنم ؟؟اخه من خیلی وقت پیش ایران کلاس میرفتم ،،اینجا نرفتم کلاس زبان،، میگن واسه نامه نوشتن سخت میگیرن کسی تجربه ای داره ایا؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین،
زیاد رو ادم ها حساب باز نکن....یه روز با امضای خودت حسابت رو خالی میکنن...!
ملیکا جون...من انتحان ب1 ندادم ولی نمونه سوالاتش را کار کردم چون قرار بود ه بدم....در سایت گوته هست و از سایت ها یدیگه هم می تونی نگاه کنی.... خیلی سخت نیست ولی خوب اولد چند تا متنه برای گوش دادن و بعد گرامر و بعد نامه اداری یا دوستانه و بعد هم شفاهی که با پارتنرت باید در باره موضوعی حرف بزنی.....آلمان می خوهی امتحان بدی یا در ایران؟؟؟