2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490756 بازدید | 6289 پست
وای الان لینک رو خوندم . آزاد رو که قبول ندارن . برای بقیه اش قبولی کنکور سراسری برای کارشناسی می خواد یا یک سال تحصیل در مقطع کارشناسی . یعنی چی اخه ؟

ورود مستقیم به دانشگاه ( فقط برای فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد و در همان رشته خاص و رشته‌های مشابه):

الف) دیپلم دبیرستان (کلاس ۱۲) یا دیپلم دبیرستان (کلاس ۱۱) و مدرک پیش دانشگاهی
ب) مدرک فارغ التحصیلی کارشناسی از دانشگاه آزاد (کاردانی قبول نمیشود)
مدرک پایان‌نامه دانشگاه باید دارای رشته کارشناسی و معدل کل باشد و ریز نمرات دوران ٤ ساله دانشجویی را در بر داشته باشد. (در اینجا نیازی به مدرک امتحان ورودی کنکور نیست)

این یعنی مال لیسانس دانشگاه آزاده ؟؟
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راستی دوستان اگر وکیل یا کسی رو در زمینه ی اخذ پذیرش تحصیلی از آلمان سراغ دارید که مطمئن باشه و کاربلد لطفا بهم معرفی کنید . یسیار بسیار ممنونتون میشم
مهسا جون لطف داری به من خیلی.. کاری نمیکنم که.

یعنی اگه لیسانس دانشگاه آزاد داشته باشی توی آلمان فقط توی همون رشته یا رشته های مشابهش حق داری تحصیل کنی و باید لیسانسو هم از اول شروع کنی....

متاسفانه من وکیلی نمیشناسم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
وای چقدر سخت میگیره آلمان . من فوق دیپلم حسابداری ام از خود فنی حرفه ای .
یعنی مدرک منو برای اینکه از اول لیسانس بخونم قبول نمی کنن ؟
نه مهسا نمیکنن..

سر منم همین بلا اومد.. من فوق دیپلم گرافیک داشتم از تهران جنوب. میخواستم بیام اینجا لیسانس بخونم. بعد یکی از فامیلامون رفت اینجا با دانشکده هنر هامبورگ صحبت کرد و اون خانم گفته بود وقتی یه زن از ایران میخواد بیاد اینجا تحصیل کنه من هر کمکی لازم باشه میکنم و برام یه دعوت نامه فرستاد و منو دعوت کرد برای امتحان ورودی رشته های هنر همون دانشگاه... اون موقع این دانشگاه هنوز عضو Uniassist نبود یعنی مستقل پذیرش میداد.. منتهی رشته های هنر اینجا همیشه اکتحان ورودی دارن. بعد من با کلی دردسر سفارت وقت گرفتم خیلی دیر بهم وقت دادن و بالاخره رفتم درخواست ویزا دادم برای امتحان ورودی (2 هفته باید بهم ویزا میدادن که برم امتحان بدم برگردم) منتهی اینقدر پروسه ویزا طولانی بووووووووووووووود که زمان امتحان گذشت ویزای من نیمد.. 1 ماه بعدش به من زنگ زن گفتن ویزا نمیتونیم بدیم چون زمانش گذشته سال دیگه اقدام کنین.... خیلی ناراحت بودم ایران برام غیر قابل تحمل بود.... بعد توی کلاس زبان که میرفتم یه برگه دیدم که یه خانواده آلمانی دنبال یه دختر ایرانی میگردن به عنوان پرستار دخملشون و چون پرستار قبلیشون ایرانی بوده خیلی راضین و اینها میخوان دوباره یه خانم ایرانی بگیرین.. این پروژه پرستاری کودک هم پرستاری معمولی نیست بیشتر تبادل فرهنگی هستش و خیلی خانواده ها انجام میدن و پرستار برای 1 سال از کشورهای دیگه میگیرن که باید هم بین 18 تا 25 سال باشه و زبان بدونه و میره اونجا تمام خرج و مخارجش با اون خانوادست و بیمشم میکنن و کلاس زبان هم میره و ماهی 216 یورو هم پول بهش میدن. خونه و همه چیز هم بهش میدن... بعد من اینکارو کردم منتهی این خانواده زمانی که من براشون نوشتم یه نفرو پیدا کرده بودن ولی من رفتم توی سایتهایی که پرستار معرفی میکنن خودمو رجیستر کردم و بعد از 1 ماه 1 خانواده پیدا کردم و خلاصه 3 ماه بعدش بالاخره اومدم آلمان.....

حالا هی از این دانشگاه به اون دانشگاه که من میخوام درس بخونم اونام میگفتن با فوق دیپلم نمیشه.. هنر هم دلم نمیخواست بخونم بیشتر توی مایه های خبرنگاری و فرهنگ و اینجور چیزا میخواستم... اون موقع با همسرم هم دوست بودم تااااااااااااااااا اینکه تصمبم گرفتیم ازدواج کنیم.... ازدواج که کردیم رفتم اداره آموزش پرورش اینجا گفتم شرایطم چیه و .... بعد چون من اقامت آلمانو داشتم دیدن روی دستشون بیکار میمونم اگر بهم اجازه تحصیل ندن.. یه برگه برام برای کالج دانشگاه پتسدام نوشت که برای من استثنا قائل شدن و من اگر امتحان ورودی کالجو قبول شم اجازه دارم 1 سال برم کالج و بعد هم برم دانشگاه که قبول شدم و بقیه مجرا...... ولییییییییییییییییی اینهمه سال جون کندم نمیدونستم اتریش قبول میکنه مدارک فوق دیپلمو وگرنه از همون اول میرفتم اتریش بعد دانشگاهمو عوض میکردم میامدم آلمان...

بنظر من تو همینجور که ایران زبان میخونی سعی کن لیسانس بگیری که راحت تر پذیرشت آماده شه عزیزم یا اینکه ببینین شرایط اتریش چطوره و اینکه شاید بتونین دانشگاهتونو از اتریش عوض کنین بعد از 2 یا 3 ترم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
وای چقدر بد بوده . چرا این همه علافت کرده بودن اخه ؟
یعنی با فوق دیپلمت حتی از همون کالج هم قبولت نمی کردن از اول ؟
شوهرت آلمانی هستش ؟
بابا خوش ب حالت کاش منم سنم کم بود عقلم می کشید انقدر میرفتم همین پرستاری که میگی . 11 سال پیش که با شوهرم دوست بودیم هی گفت بیا بریم من خر بچه ننه ی بی عقل هی گفتم نه من از ایران هیچجا نمیرم . مامانم اینجاست . دلم برای ایران تنگ میشه . حالا عین چی گیر کردیم تو گل .
دو سال خیلی زیاده . میدونی دقیقا حرفی که میزنی دیگه تحمل ایران رو ندارم . بریدم . دنبال اینم یه راهی پیدا کنم سریع در برم از اینجا
اتریش هم رایگانه تحصیلات ؟ چه جوری میشه عوض کرد اومد آلمان ؟ اخه ما می خوایم اقامت آلمان رو بگیریم . بعد هم نهایت 2 سال میتونیم خرجمون رو بدون کار بدیم . میشه به نظرت ؟
اتریش تا اونجایی که من میدونم پولیه.. منتهی بازم بپرس من اطلاع دقیق ندارم ازش. راستش مثل انتقالی معمولیه.. باید یه دانشگاه آلمانی پیدا کنی و مدارک بفرستی و اونها تطبیق واحد میدن و میتونی بری تحصیل کنی آلمان اگر بهت اوکی بدن.
راه گویا ترمی 700-800 یوروئه . نمیدونم هزینه ی زندگیمون چقدر میشه و میتونم بربیاییم یا نه
احتمال اینکه انتقالی بدن یا ندن رو هم باید فهمید چون اگر ندن خوب نیست
ارنج جان آره عزیزم. پیدا میشه...

http://www.aupair-vermittlung.de/gastfamilien/familien.php

http://www.au-pairs.de

http://www.aupaircare.de

http://aupair-wagner.de/cms/front_content.php

http://www.au-pair-agenturen.de

توی گوگل بزنی Au-Pair سایتهای مختلف میاد از کشورهای مخلف و .... این لینکها که من دادم نمونه هاشه.. منتهی همون سایتی که من خودم توش بودمو پیدا نمیکنم هرچی میگردم.. البته من 9 سال پیش عضوش بودم.
عزیزم قانون آلمان بین 18 تا 24 سال هست... منتهی کش.رای دیگه قوانینشون فرق داره... اتریش مثل اینکه تا 27 سال هست.. همه جا میگیرن استرالیا آمریکا و ...همه کره زمین تقریبا