2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490756 بازدید | 6289 پست
مهسا چون برلین ارزون تر از هامبورگه... من خودم دانشجو که بودم کار پیدا کردم. یعنی اول برای درسم رفتم پرکسیس و بعد همونجا مشغول به کار شدم. دوستای من اکثرشون تا 1 سال بعد از درسشون کار پیدا کردن.. البته یکی 2 تا شون هنوز پیدا نکردن. بستگی به رزومه داره و اینکه زبان بدونی.. زبان آلمانی خیلی مهمه برای کار.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ارنج جان وقتی اینجا اقامت دائم داشته باشی فقط تا 6 ماه اجازه داری بیرون المان زندگی کنی و میگن دلیلی نداره کسی که اینجا زندگی نمیکنه اقامت داشته باشه.. منتهی در برخی موارد اداره خارجی ها روی کارت اقامتت میزنه که مثلا تا 2 سال بعد ایشون میتونه خارج از کشور زندگی کنه.. ولی احتیاج به مدارک داری.... من الان خودم در این حالم.. مقیم آلمانم و البته 8 سال اینجا زندگی کردم و چون همسرم کارش به آفریقا منتقل شد من اجازه دارم تا اون مدت که همسرم قراردادش توی آفریقا هست بیرون المان باشم ولی اقامت آلمانم حفظ بشه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
فرشته جان سلیقه ها فرق میکنه.. من خودم عاشق صنایع دستی هستم... البته زعفرون و نبات و از این چیزها هم دوست دارم.
پارمیدا جون ولی من یکی دو مورد میشناسم که اصلا ایران زندگی میکنن ولی اقامت گرفتن و تمدید هم کردن (یعنی اقامت یکسال و ... )(وگرنه دلیلی داره امتحان سیاسی المان رو بدن؟؟؟؟)

اینا سالی 1-2 بار می یان مسافرت المان مثلا برای یکماه

از وقتی این رو شنیدم خیلی افسرده شدم و دلم میخواد قانون رو بدونم تا اقدام کنم ایا وکیل تو این زمینه کاری میتونه بکنه؟
ارنج جان من اقامتم دائمه یعنی تمدید نباید بکنم و امتحان سیاسی ندادم اصلا. .. نمیدونم چیه... فقط برای پاس آلمانی امتحانی دادم که از فرهنگ و سیاست آلمان سوال میکنن و اسمش امتحان شهروندی هست... اون موردو راستش اطلاعی ندارم.
مرسی پارمیدا جون پس یعنی امکان داره که تو سال اول اگر آلمانی مون رو تقویت کنیم کار پیدا کنیم .
عزیزم اطلاع داری دانشگاه های آلمان مدارک فوق دیپلم و لیسانس دانشگاه آزاد مارو قبول دارن یا نه ؟
به نظرت برای لیسانس پذیرش بگیریم بهتره یا فوق لیسانس ؟ (با توجه به هزینه زندگی و بعد از اون تاثیر مدرک در گرفتن شغل)
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
ارنج جان 7 سال موندن آلمان.. ولی اونایی که همسرشون آلمانیه 3 سال. زمانی که میری برای درخواست پاس باید کار داشته باشی یا حقوق همسرت طوری باشه که ثابت بشه میتونه خرج زندگیتونو بده و تامین کنه.
مهسا جون کار پیدا کردن بستگی به رزومتون داره.. ولی تا وقتی دانشجویین بهتر کار گیرتون میاد.. این از من نصیحت تا وقتی دانشجویین دستتونو یه جا بند کنین... اصولا کاراموزی های دانشجویی از ترم 4 به بعد هست که باید جایی مربوط به رشتتون کاراموزی کنین و اگر بتونین همونجا بمونین خیلی عالیه.. همیشه این اتفاق نمیوفته ولی خب خودم و 2 تا از دوستانم برامون این اتفاق افتاد... بستگی داره جایی که میری احتیاج به نیرو داشته باشن یا نه.... راستش برای سال اول نمیدونم کار توی رشتتون گیر میارین یا نه.. ولی کارای دانشجویی همیشه هست.... فوق دیپلم آزادو اصلا قبول ندارن. لیسانسم فکر کنم قبول دارن ولی باید از اول بخونین... منتهی میدونم قوانین الان تغییر کرده و من مطمئن نیستم چجوری شده.... الان یه لینک برات پیدا میکنم میذارم مال اداره دانشجوهای اینجاست که اول مدارکتونو باید بفرستین اونا تایید که کردن میفرستن دانشگاه مورد نظرتون.... باید لینکشو پیدا کنم...
http://languages.uni-assist.de/help-in-farsi.html

این لینکشه و تمامی قوانینو نوشته.... فقط هم همینارو قبول دارن.
مرسی عزیزم . چقدر خوبی تو گلم . انقدر با حوصله و قشنگ راهنمایی می کنی . امیدوارم یه فرصتی باشه که بتونم جبران کنم .
اگر قرار باشه از اول بخونیم پس من دیگه نرم لیسانس بگیرم (الان فوق دیپلم هستم ) از همون دیپلم شروع کنم . نه ؟
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد