2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490756 بازدید | 6289 پست
یاسی جان

اگر ایشونو خوب خوب میشناسی چرا میترسی؟ اگر نمیشناسی بحثش جداست.

هرچی بیشتر توی اجتماع باشی زودتر زبان یاد میگیری.. کنارش باید کلاس هم بری. وقتی اومدی اینجا مهم اینه که فقط دنبال جمعهای ایرونی نگردی و از اجتماع المانی فراری باشی..اگر اینجوری باشه هیچوقت زبانت خوب نمیشه... یه مدت کلا فارسیو باید ببوسی بذاری کنار اونوقت خیلی سریع راه میوفتی.

درمورد احساس غربت.. این موضوع خیلی فردیه... شخص من اصلا احساس غربت نمیکنم و همیشه احساس کردم از زمانی که اومدم تازه زندگیم شروع شده. زمانی که ایران بودمو کلا توی زندگی حساب نمیکنم با اینکه نه مشکل خانوادگی داشتم نه هیچی... ولی خب همیشه اجتماع توی ایران روی اعصاب من بود و غمگینم میکرد. اینجا خیلی راحتم و آرامش اینجارو با هیچ جا حاضر نیستم عوض کنم. همیشه گفتم اینجا وطن دوم منه... عاشقشم.... خانوادمم سالی 1 بار میبینم... حالا یا اونا میان پیشم یا میریم یه کشور دیگه مسافرت و ...
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مرسی پارمیدا جونم ولییییی بینهایت شیطونه ...

یاسی جون پارمیدا خیلی خوب گفت ...باید حتما توی جمع قرار بگیری ..اگر کلاسهای فشرده 6 ماهه را بری بعدش خوب میتونی صحبت کنی و مشکلی نداری...

به نظر منم آلمان خیلی بهتر از ایرانه ...آرامششش
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ساحل ازش معلومه.. ای جانم.. خب بچه باید شیطون باشه دیگه....

علاقه خاصی هم به بطری داره... یعنی دلم ضعف رفته بود اون عکسشو که بین بطریها خوابش بره بودو دیدما... ببوسش توروخداااا
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مرسی...آره بطری خیلی دوست داره ...ولی هرکاریش میکنم زود نمیخوابه این خیلی بده ...

پارمیدا جون شما از fahradanh�nger اطلاعاتی داری بهم بدی؟
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
پارمیدا جون مرسی که انقدر خوب به سوالا جواب میدی عزیزم
به نظرت اگر زبان بلد باشیم میانگین چقدر طول میکشه که یه کاری پیدا کنیم بتونیم خرجمون رو در بیاریم ؟
چه شهری رو برای زندگی پیشناد می کنی که هم زنده باشه هم امکاناتش کامل باشه هم زیاد شلوغ نباشه و هم گرون نباشه و کار هم پیدا بشه ؟ :)) دعوام نکنیا خب من یه همچین شهری رو دوست دارم
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
ترنم جان من توی هانوفر دکتر رو نمیشناسم توی هامبورگ این دکترها هستن و کارشون هم خوبه
یکی دکتر پیمان جوادی که این ادرس سایتشه. مطبش خیلی پیشرفته و مجهزه

http://www.dr-javadi.de/index.html

یکی هم دکتر سعید پویه هست که ایشون هم ارولورژ هستند و دو جا مطب دارن و این ادرساشونه

Pooyeh Saeed Dr. Facharzt f�r Urologie
Fuhlsb�ttler Stra�e 104 22305 Hamburg
618023 -040

اون یکی ادرسشم
Poppenb�tteler Chaussee 37
22397 Hamburg-Duvenstedt

Telefon: 040 / 38 65 29 68

دکتر پوست هم من دکتر رخشا رو میشناسم توی هامبورگ که پیشش میرم و کارش خوبه

Mehryar Rakhsha
Arzt, Hautarzt (Dermatologe)
Weiterbildungen: Allergologie, Ambulante Operationen

Fuhlsb�ttler Stra�e 132
22305 Hamburg

Telefon: 040 /6901362

امیدوارم که به دردت بخوره عزیزم.

سلام

مژده جون من نمیشناسم عزیزم. اینجا اکثر دکترا در یک سطحن بنظرم برو جایی که بهت نزدیکتره. مخصوصا برای زمستون رفت و آمدش باید برات راحتتر باشه.

مهسا جون من به این سوالات نمیتونم جواب بدم.. هرچی شهر بزرگتر باشه شانس کارپیدا کردن راحتتره چون درخواستها بیشتره. من خودم برلین و هامبورگو خیلی دوست دارم. اینجا شهرای کوچک خیلی کوچیکن. از جمعیت 100000 نفر به بالا جزو شهر بزرگ محسوب میشه. که خب بازم کوچکن... گرونترین شهر های اینجا مونیخ و بن هستند. شرق کلا نسبت به غرب ارزونتره.
برای دانشجویی؟ از من پرسیدن چرا این دانشگاهو انتخاب کردی و چرا این رشته را... مصاحبم هم به زبان آلمانی بود... برای رشته های انگلیسی به انگلیسی مصاحبه میکنن..
باید به آلمانی خودمو معرفی میکردم و درمورد علایقم صحبت میکردم و رشتمو و اینکه قبلا چی خوندم و متولد کجا هستم و چند سالمه و .... فقط میخوان ببینن زبانت چه در حدیه
پارمیدا جون برلین و هامبورگ هزینه ی زندگی چطوره ؟
به نظرت اگه زبان بخونیم و دانشجویی بیاییم چقدر طول میکشه بتونیم کاری پیدا کنیم که ویزامون رو عوض کنیم ؟
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
دوستان ایا شما کسی رو میشناسین که ایران زندگی کنه و اونجا رجیستر باشه؟
میخوام ببینم شرایط پیوست به خانواده در صورتی که محل زندگی ایران باشه چیه؟ ایا میشه این کار رو کرد و ...