سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام به همگی رکسانا جون ماله مامانت حتما قراردادی نیست یا از این قراردادی هاییه که یه ماهه است چون وقتی قرارداد ببندی به هیچ وجه تا دو سال نمیتونی کنسل کنی ما ها هم هممون او تو داریم قراردادی هزار بار هم پرسیدیم امکان کنسل کردن وجود نداره منتظریم دو سالمون بگذره بریم کنسل کنیم
فرقشو دقتت کن بدون قرارداد موبایل همه چیز امکان پذیره .!!! یعنی فقط سیم کارتو اینترنت پولشو میدی هرموقع هم بخواهییی قطع میتونی بکنی . ولی اگه با گوشی هم بخواهی قراردادش 2 ساله هست کاری نمیتونی بکنی باید تا دو سال پیش بری !! تازه 1 اند 1 هم میگن انگبوتش ارزونتر اومده بد نیست . کابل دویچلند هم خوبه باید وقتی انگبوتش عالی باشه همونموق بگیری وگرنه دلمون تنوع میخواد هی عوض کنیم بعد میریم سر جاش خخخ / من اوتو رو دوست میدارمم خخخخ
نیلوفر آبی عزیز ، چقدر ذوق کردم که هم تو مونیخ هستی و هم مثل خودم به زودی مامان میشی من هم خوشحال میشم که بیشتر با هم آشنا بشیم . برات دعوت دوستی فرستادم
بچه ها..........دکلره مو برای صورت می خوام به آلمانی چی می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا ماده بی رنگ کننده موی صرت...کسی تا حالا گرفته؟ مامان سام سامیا می گفت از دی ام همچین چیزی گرفته ولی من سوال کردم نداشتن یا من نتونستم منظورم را بفهمونم....خلاصه ثواب داره هر کی می دونه بگه!!!! راستی عشق سبز جون.....منم او2 دارم ولی قراردادی نیستم...و 25 یورو خط را گرفتم که تا 1ماه 15یورو شارژداره.... ولی باید برای ماه دیگه بازم شارژ کنم .... خلاصه من این سیستم را نهمیدم یعنی به هر جایی زنگ بزنم برام از اون 15 یورو کم می شه؟؟؟؟ یا یه چیزی گتی که اگر ماهی 20 یورو بدم همه خطها برام رایگان می افته؟؟؟؟؟؟؟ خلاصه بچه ها م
منم عاشق دوغم باشه میگردم ولی بیشتر از نتو و روه خرید میکنیم چون نزدیکمونن.حالا با دقت تر میگردم.
راستی ما یک واحد آپارتمان پیدا کردیم کوچیکه ولی مجهزه نزدیک دانشگاه و مرکز شهره.دلم خونه ویلایی میخواست ولی پیدا نکردیم یعنی تو سایت پیدا میکردیم به بنگاهیه که ایمیل میکردیم جواب نمیداد دو بار حضوری رفتیم پیگیری کردیم شماره تلفن و آدرساشون بهمون داد ولی صابخونه ها انگلیسی نمیتونستن حرف بزنن و قطع میکردن دو سه موردشم که اجاره رفته بود.دیگه بی خیال شدیم این موردم از پنل دانشگاه پیدا کردیم!