2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490725 بازدید | 6289 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام سلام دوست جونیا

پارمیدا جون امیدوارم که بهتر شی و زمان براتون زود بگذره که نینی زودی زود بیاد بغلتون .
منم عاشق دوغای ترکم محشرهه .

طلا جون
تیرامیسو درست کن دی

خورشید خانوم
خوش اومدین اینشالا که به سلامتی زایمان کنین ولی من مونیخ نیستم دی .

راستی بچه ها در مورد سیم کارت اوتو من راضیم در ضمن اوتو یه خوبی داره هر وقت بخواهی قراردادتو میدونی کنسل کنی به دوسال نیست . ماله مامانم اینجوریه !!!!

مینا جون
دوغ که درش قرمزه ماله ترکاست خوشمزست ویا یه طرح عکس داره اونم بد نیست خوشمزست دی .
کات هرچی دوغ باشه با طعم و بی طعم میخوورمششش .

.
سلام به همگی
رکسانا جون ماله مامانت حتما قراردادی نیست
یا از این قراردادی هاییه که یه ماهه است
چون وقتی قرارداد ببندی به هیچ وجه تا دو سال نمیتونی کنسل کنی
ما ها هم هممون او تو داریم قراردادی
هزار بار هم پرسیدیم
امکان کنسل کردن وجود نداره
منتظریم دو سالمون بگذره بریم کنسل کنیم
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
سلام به همه دوستای گلم خوبین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
پارمیدا جان بهتر شدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

کسی اطلاع داره که از طریق خرید ملک در آلمان میشه اقامت گرفت یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه وکیل خوب سراغ دارین ممنون میشم بهم بگید.
دستانش را در مقابلم مشت کرد و گفت : گل یا پوچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در دلم آهسته گفتم هیچ کدام فقط دستانت...........
سلام سلام دوست جونا خوبین ؟

عشق سبز جان

چرا قرار داد اصلیشه با اینترنته ولی بدون گوشی !.

در ضمن اگه قراردادی که میبندی فقط با او دو ببندی غیر موبایل اونوقت هر موقع بخواهی میدونین کنسل کنین .

حتما شما دنبال قراردادی هستی کههه حتما با گوشی باشه !!!!

فرقشو دقتت کن بدون قرارداد موبایل همه چیز امکان پذیره .!!! یعنی فقط سیم کارتو اینترنت پولشو میدی هرموقع هم بخواهییی قطع میتونی بکنی .
ولی اگه با گوشی هم بخواهی قراردادش 2 ساله هست کاری نمیتونی بکنی باید تا دو سال پیش بری
!!
تازه 1 اند 1 هم میگن انگبوتش ارزونتر اومده بد نیست . کابل دویچلند هم خوبه باید وقتی انگبوتش عالی باشه همونموق بگیری وگرنه دلمون تنوع میخواد هی عوض کنیم بعد میریم سر جاش خخخ /
من اوتو رو دوست میدارمم خخخخ

.
بچه ها..........دکلره مو برای صورت می خوام به آلمانی چی می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا ماده بی رنگ کننده موی صرت...کسی تا حالا گرفته؟ مامان سام سامیا می گفت از دی ام همچین چیزی گرفته ولی من سوال کردم نداشتن یا من نتونستم منظورم را بفهمونم....خلاصه ثواب داره هر کی می دونه بگه!!!!
راستی عشق سبز جون.....منم او2 دارم ولی قراردادی نیستم...و 25 یورو خط را گرفتم که تا 1ماه 15یورو شارژداره.... ولی باید برای ماه دیگه بازم شارژ کنم .... خلاصه من این سیستم را نهمیدم یعنی به هر جایی زنگ بزنم برام از اون 15 یورو کم می شه؟؟؟؟ یا یه چیزی گتی که اگر ماهی 20 یورو بدم همه خطها برام رایگان می افته؟؟؟؟؟؟؟
خلاصه بچه ها م
منم عاشق دوغم باشه میگردم ولی بیشتر از نتو و روه خرید میکنیم چون نزدیکمونن.حالا با دقت تر میگردم.

راستی ما یک واحد آپارتمان پیدا کردیم کوچیکه ولی مجهزه نزدیک دانشگاه و مرکز شهره.دلم خونه ویلایی میخواست ولی پیدا نکردیم یعنی تو سایت پیدا میکردیم به بنگاهیه که ایمیل میکردیم جواب نمیداد دو بار حضوری رفتیم پیگیری کردیم شماره تلفن و آدرساشون بهمون داد ولی صابخونه ها انگلیسی نمیتونستن حرف بزنن و قطع میکردن دو سه موردشم که اجاره رفته بود.دیگه بی خیال شدیم این موردم از پنل دانشگاه پیدا کردیم!

خوبیش موقعیتشه.چون مبله میخواستیم خیلی مجهزم هست.
سلام کسی در مورد خرید خانه تو آلمان اطلاعات نداره و اینکه بدونه حدودا چقدر سرمایه میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دستانش را در مقابلم مشت کرد و گفت : گل یا پوچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در دلم آهسته گفتم هیچ کدام فقط دستانت...........