2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490725 بازدید | 6289 پست
خونه خریدن در المان کار سختی نیست
البته اگه اقامت داشته باشی
و شرایط بانکیت جور باشه
اگه هم تو المان زندگی نمیکنی که میشه گقت تقریبا محاله
سرمایه هم بستگی به شهری که انتخواب میکنی
اپارتمان یا خونه محله همه و همه روی قیمت تاثیر میزاره
ایا نو سازه یا قدیمی و یا تعمیر شده

ولی از همه مهمتر این هست که شما خونه رو به قیمت میخری شاید تا 10 درصد گرونتر از قیمتی که دولت تایین کرده
تو شهری که من هستم
میتونی یک اپارتمان 60 متری رو 60000یورو بخری میتونی همین اپارتمان رو 180000 یورو هم بخری

الان همسایه دیوار به دیوار ما یک اپارتمان بسیا ر شیک داره 110 متر با بالکن ولی یک خوابه
با پارکینگ و سونا نبش دوتا خیابون فرعی و این محل یکی از بهترین محله های شهر حساب میشه
قیمت اپارتمانش رو بنگاه گذاشته 2005000 یورو
باید اول شهر و محله رو مد نظر داشته باشی و بعد قیمت
اگه بخوای میتونم برات چند تا خونه هر شهری بخوای پیدا کنم و ادسش رو برات بزارم تا بتونی نگاه کنی
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام

مینا جان ما بیمه TK داریم خیلی خیلی راضیم... دولتی هم هست.. اینجا بیمه دولتی بهتر از خصوصیه..

ویدا جان ممنونم از احوال پرسیت.. بهترم خیلی. فقط هنوز باید اسپری کورتون استفاده کنم... در مورد خرید خونه راستش زیاد اطلاعاتی ندارم..
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام
پارمیادا جان خوشحال شدم بهتری عزیزم

مامانم و سمینا عزیزم اگه براتون امکان داره برام آدرس خونه ها رو میذاری گلم راستش خواهرم میخواد تو آلمان خونه بخره که بتونه از اون طریق اقامت بگیره .از راهنماییت ممنون میبوسمت خانمی
دستانش را در مقابلم مشت کرد و گفت : گل یا پوچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در دلم آهسته گفتم هیچ کدام فقط دستانت...........
سلام به همه
ببخشین
یه سوال داشتم
کسانیکه پاسپورت گرفتین چی به سر پاس ایرونی تون امد
ملک و املاکی که تو ایران داشتین توقیف نشد
در زمینه انصار وراثت چی مشکلی پیش نیومد
اگه اطلاعات داشتن راهنماییم کنین
یا رب نعماتت را بر من ببخش
سلام

فراوله جان من خودم تازه دارم درخواست پاس میدم.. تا اونجایی که میدونم آلمان برا یه سری کشورها مثل ایران و اسرائیل و 1 کشور دیگه قانونی داره که شهروندان این کشورها میتونن پاسپورت کشور خودشونو هم داشته باشن.. یعنی بشن 2 ملیتی... اینو مطمئنم چون تمام فامیلهای من 2 تا پاسپورت دارن.. هم آلمانی و هم ایرانی... باید ببینی قانون کشوری که توش زندگی میکنی چیه... درمورد ملک و املاک هم که فامیل ما همه ملکهاشونو دارن و اجاره دادن... (خونه و مغازه) در رابطه با انحصار وراثت اطلاعی ندارم.... راستی فراوله به عربی یعنی توت فرنگی نه؟ من کنیا توت فرنگی که میخریدم روش نوشته بود فراوله هی یاد شما میوفتادم :)

نوووو جان من برای مامانم دعوت نامه فرستادم 5 سال پیش.. مشکلی هم پیش نیمد و اومد مامانم... همون مدارک دعوت نامه معمولیو میخواد فرقی نداره...
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
من میخوام دانشگااه بیام المان برای رشته دندانپزشکی شما اطلاع دارین چه جوریه ؟شرایطش چیه ؟ دانشگاه های المان مجانیه؟

مجازی هستیم اما دلمان مجازی نیست میشکند حواست به تایپ کردنت باشه
http://languages.uni-assist.de/help-in-farsi.html

ادرینا جان اینها رو بخون.. این اداره ایه که برای پذیرش دانشجویان خارجی هستش و تقریبا همه دانشگاهها تحت نظر اینهان و اینها باید مدارکو تایید کنن تا بتونی پذیرش بگیری.
زبان هم باید حدود 7 ترم ( فکر کنم میشه B2-2 قبلا که من میرفتم ایسمش M2 بود) بخونی که مرکز زبان تحت نظر سفارت آلمان تو خیابون یخچال یا مرکز زبان سفارت اتریش میتونی این دوره را بگذرونی.

اگر هم رشتت انگلیسی باشه باید ایلتس بدی
سلام دوستان
من به تحتمال زیاد تا 2ماه دیگه میآم برلین
با ویزامون موافقت شده و داره مراحل قانونی طی میشه . همسرم برای ادامه تحصیل میآد و من هم همراهش البته با دو تا بچه 5 ساله !!
کسی اینجا از برلین هست تا یه کمکی به من بکنه . من دلم میخواد که اطراف شهر یه جای خلوت و دنج و البته ارزون یه خونه اجاره کنیم میشه بگین این شرایط رو به خوابگاه متاهلی دانشگاه که مرکز شهر هست ترجیح میدم نظرتون چیه ؟ امکانش هست ؟ پیشنهاد میدین
با توجه به اینکه دو تا بچه دارم که باید به مدرسه برن اونم آلمانی زبان و هیچی هم بلد نیستند ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام بچه های عزیز من ایران هستم
چند تا سوال دارم ممنون میشم اگه بهم جواب بدید /میدونم کم کم دوباره برام سوال پیش می یاد مزاحمتون میشم دوباره
1 - اینکه کدوم شهر المان برای زندگی ارزون تره ؟ شنیدم میگن هامبورگ ! درسته؟
2- اینکه از نظر اب و هوایی کدوم شهر المان تو زمستون ها کمتر از شهر های دیگه سرد میشه ؟
3- اونجا . مثلا برلین / وسط شهر / خونه معمولی نه خیلی خوب نه بد و درب و داغون / آپارتمانی/ 70 - 80 متری /
برای اجاره چقدر میشه ؟ (ودیعه برای آب برق و خرابی و ... ) چقدر باید بدهم به عنوان پیش خانه ؟ آپارتمان ارزون تره یا ویلایی؟
مرسی از لطفتون اگر جواب بدید
mozhdeh
1راستش تا اونجایی که من میدونم هامبورگ شهر ارزونی نیست این درست نیست
2 اختلاف دما تو زمستان در کل کشور الان زیاد نیست مگه اینکه جنوب منطقه کوهستانی
ولی ایالت NORDREIN WESTFALEN
نصب به جاهای دیگه گرمتره
3///////////////
4اب و برق و تلفن بستگی به متراز خونه و شهری که زندگی میکنی داره برای 80 متر تقریبا
170 تا 200 یورو در ماه
خوب اینجا متری حساب میکنن زیاد قیمت خونه و اپارتمان فرق نمیکنه
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
maman sam samina جون مرسی که جواب دادی
منظورم از
آب و برق و ... این نبود که چقدر پول اونا میاد در ماه / منظورم اینه که وقتی می خوایم حونه اجاره کنیم صاحب خانه یک پولی رو برای خسارت به واحدش یا برق و ... به عنوان ودیعه میگیره ( نه مثل ایران پیش خانه + اجاره ماهیانه)
این ودیعه چقدره حدودا ؟ ماهیانه چقدر پول اجاره خانه باید بدیم برای 80 متر ؟