2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490725 بازدید | 6289 پست
کدوم شهر آلمان ارزون تره نسبت به شهر های دیگش ؟
کدوم شهر برای زندگی امکانات بیشتری در اختیار مقیم ها قرار میده ( شما راضی هستید ) ؟ برلین . مونیخ. هامبورگ .یا ..
؟؟؟؟
مژده جان 3 ماه اجاره سرد میگیرن.. اجاره سرد هم یعنی بدون محاسبه گرمایش خونه (چی گفتم خونه نفهمیدم) یعنی آب گرم و شوفاژ و ... اینارو حساب نمیکنن و برای ودیعه 3 تا اجاره سرد میگیرن. هامبورگ اصلا شهر ارزونی نیست... تا 3 سال پیش لایپزیش Leipzig ارزونترین شهر بود.. برلین هم برات میپرسم چقدر میشه... فکر کنم 800/700 یورو کم کم کم بشه.

نمیدونم منظورت از امکانات چیه ولی اینجا مقیم و غیر مقیم نداره همه جا مثل شهروند آلمانی میتونی زندگی کنی.. البته پناهنده ها یکمی محدودیت دارن.... البته در کل شهرهای بزرگ مثل هامبورگ و برلین و ... جون ایرانیها توش جمعن کارهای فرهنگی ایرانی توش بیشتر هست... حالا کارای تئاتر یا کنسرت یا فیلمهای ایرانی میان تو سینما گاهی یا جشن نوروز و ....

والا تو آمار که نگاه کنی شرق آلمان درصد ضدخارجیش بیشتر از جاهای دیگست که البته در کل اصلا زیاد نیستن... ولی من شخصا 9 ساله آلمانم و 7 سالشو یک شهر کوچک نزدیک برلین هستم مشکل خاصی نداشتم.. با اینکه کارم هم جوری بود که همیشه تو اجتماع بودم و با اقشار مختلف هم سروکار داشتم... 2 یا 3 بار اومدن یه چیزی گفتن و رد شدن... ولی خب اندازه یک صدم یک درصد گیر دادنها و اذیت کردنهای بسیجیان و نیروی انتظامی مهربون توی کشور خودمم نیست... همه جا دیوونه داره بالاخره...

آلمان, زمستون همه جاش به یه اندازه سرد میشه.. راه فرار نداری :)) شاید 1 یا 2 درجه فرق میکنن.

من از زندگی تو آلمان خیلی خیلی راضیم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ملی امیر جان چرا خوابگاه نمیخوای؟ مرکز شهر های اینجا خیلی خوبن... بنظر من برای شروع خوابگاه بهتره تا بیاین اینجا و خودتون محله هارو ببینین و یه جاییو انتخاب کنین... منم از برادر همسرم میپرسم برات.. اون برلین زندگی میکنه..
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
رستوران تهران هامبورگ؟ نیستش که دیگه...

وای یه رستوران کشف کردم.. تو برلین.. رستوران شایان... عالــــــــــــــــــــــــــــیه!! 2 تا شعبه هم داره.. هم خیلی خوشگل و دنجه و هم خیلی غذاش خوشمزست و عالی و هم محیطش خیلی خوبه...
مانی جان این وب سایتشه آدرشم داده... من همینجا رفتم.. ولی یه شعبه دیگه هم دارم شنیدم.

خیلی عالیه غذاش.. از حافظ خیلی خیلی بهتره...