2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490726 بازدید | 6289 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک سوپرایز ویژه برای شما ایرانیان عزیز خارج از کشور
عزیزانتون در ایران درلحظه های شیرین افطار و سحر حضور شما رو در کنار خودشون احساس خواهند کرد
با ارسال سینی زولبیا و بامیه، ماه رمضان امسال عزیزانتان در ایران، بر سر سفره افطار مهمان شما خواهند بود
http://bit.ly/15yEcg5
گروه سیمیا اولین ارائه دهنده خدمات به ایرانیان خارج از کشور
http://www.simiaservice.com
سلام.
ما یک آپارتمان مبله کرایه کردیم.نزدیگ مرکز شهره.به دانشگاه شوهرم نزدیکه و قیمتش و وسایلش هم خوبن.
دوچرخه هم خریدیم از ای بی.ولی نت خونه تازه وصل شده.
پارمیدا جون بهتری؟این مدت که نت نداشتم به فکرت بودم.حاملگیت به سلامتی میگذره؟

وای از رستوران ایرانی گفتین دلم خواست آخه اینجا رستوران ایرانی نداره میتونیم برا کباب بریم رستوران ترکی.ولی فقط یک بار کباب ترکی امتحان کردیم که راضی بودیم.

راستی دوست ایرانی هم پیدا کردیم.تو فیس بوک هم یک گروه دارن بچه های ایرانی درسدن.البته همه دانشجو هستن.
سلام دوستان
میشه راهنماییم کنید در مورد رنگ کردن خونه ، خونه جدید گرفتیم خیلی دیوارش نیاز به رنگ داره، بار اولمونه میخایم رنگ کنیم هیچی نمیدونیم
یه رنگ معمولی وارزون قیمت ولی خوب به ما معرفی کنید لطفا\ و اینکه کجا بخریم، شیوه استفاده اش رو هم به من بگید
ممنونم
سلام طلا جون برای رنگ قلمو نخریها فقط از اون رولی ها که وصل میشه به یه میله .یکی از اونها میخری رنگها هم به سلیقه خودت انتخاب میکنی .
توی پوکو هم قیمتاش خوبه همینطور هرنبخ برای شروع رنگ نباید خیلی غلیظ باشه یه کمی اب توش میریزی خیلی هم ابگی نشه بستگی به اندازه لیتر سطل و اتاقها هستش.
?راستی کدوم شهر بودی
.
سلام

دوستان مقیم آلمان در مورد سفربه آمستردام سوال داشتم و همینطور مورد پاریس

هتل با قیمت مناسب یا تور سراغ دارید؟

من آخن هستم

تو نت سرچ کردم نتونستم مورد مناسب پیدا کنم

اگه اطلاعاتی دارید در اختیارم بزارید ممنون میشم
سلام دوستان خوبین همه؟؟؟؟؟؟؟؟
پارمیدا جون خوبی گلم؟ انشالا به زودی نی نی خوشگلت رو هم میگیری تو بغلت. حساسیتت هم رفع میشه.
دوستای گلم چند تا سئوال دارم:
1- کسی در مورد شهر هایدلبرگ اطلاعات داره؟
2- برای این شهر از ایران پرواز مستقیم هست؟
3- میتونین چند تا سایت برای خرید خونه که عکس از خونه ها رو داشته باشه بهم معرفی کنین؟
4- وضعیت کار برای یه فوق لیسانس مکانیک چطوره؟ کار پیدا میشه؟
5- مردمش چطورن؟
6- توی کانادا با اقامت دائم بعد 1 سال می تونی اسم یا فامیلی رو عوض کنی. توی آلمان هم چنین چیزی هست؟
بازم سئوال دارم .اما الان خاطرم نیست.
سلام دوستان
مینا جون میشه بگی تو خونه چه وسایلی هست وقیمتش رو هم بگی
من هم دارم میآم برلین ولی نمیدونم کدوم منطقه باید خونه بگیرم . از خوابگاههای دانشگاه یه چند تا یی رو دیدیم که شرایطش خوبه ولی چون تعدادش محدوده میترسم تا ما زمان ثبت ناممون بشه اونها رو از دست بدیم و من هم ترجیح میدم که در یه جای دور از هیاهوی شهر یه خونه بگیرم که اصلا شرایظ رو نمیدونم میشه یا نه
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
کسی از برلین نیست

:)
سلام ملیامیر جان...من برلین هستم...البته تازه اومدم... ما در منطقه ای که خانه اجاره کردیم چون خانه ها قدیمی است و ما هنوز در خانه بخاری که با زغال کار م یکنه داریم یه کمی اجاره اش نسبت به جاهای دی�ه برلین ارزون تره...ولی نه زیاد...ما چون بچه داشتیم مجبور شدیم خانه 2اتاق خوابه ب�یریم ماهی حدود 400 یورو...ولی بچه ها در خواب�ا ه هم همین مقدار اجاره را می دن...البته مرکز شهر اجاره ها بالاتر است.اما اینجا به همه جا مترو داره گس دوری و نزدیکی مهم نیست
به سلامتی کی می ایی؟؟؟ کمکی می تونم برات بکنم؟؟؟ ویزای دانشجویی داری؟؟؟