2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490720 بازدید | 6289 پست
شنبه قرار محضر برای وکالت دادن۰۰۰ ۵ تا به خودش بدیم۰۰۰ ۷ تا ثبت شرکت و کارای استعلام و اینا ۲۸۰۰۰ تا دیگه ام دوباره باید یدیم همین نه زبان نه چیزی البته شوهرم برنامه نویسه بیزینس پلنمونو برای همین کار مینویسن
4فروردین 1393دخترم چشماشو به دنیا باز کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ههههههههه
رکسانا دست بردار خودت که سراشپز من بودی

عزیز المانها که اصلا کشک دوست ندارن
ولی همنطور که گفتم Frikadellerهم میتونی سرد سرو کنی البته با گوشت گاو یا با فیله چرخ کرده مرغ
درست کنی بهتره
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
مامان ماری

برای ثبت یک شرکت اینجا فقط کمتراز 100 یورو باید داد
بعد بریا ثبت یک شرکت حتما باید اقامت داشته باشی

مواظب باشید و بیشتر تحقیق کنید بعد اینجا به کسی 4 ماهه اقامت نمیدن
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام سلامم

مامان سام شما سروری باور میکنی من اصولا تو خونم زیاد غذا درست نمیکنم فقط واسه دانی کته برنج با خورشت واسش درست میکنم کوچولو نه واسه خودمون من کهه اصلا تو حالش نیستم .

هرچی کوچولو درست کنم زودتر پخته میشه وگرنه اصلاااا کدبانو نیستم تا دلت بخواد . من وقتی بخوام هنر به خرج بدم باید کلاا روحیممممم خوشجالو هیجانی باشم همچی میشینم بپز بپز میکنم ولی کلا حوصله تو اشپزخونه موندنو ندارم .

بیشتر غذاهام همین که بخورم فقط سالاده دی ولی اصلا لاغر نمیشم فقط دارم چاق میشم اونروز رفتم دکی به این نتیجه رسیدم که چرا دارم میچاقم . کم ککاری ترویید دارم از بد شانسسس.
.
دینا جون
چرا از تو سایت ایران قیمت بلیط نگاه میکنی /

خب میتونین به دفتر هواپیمایی ماهان یا هرچی شمارشو از اینترنت پیدا کنی بهت میگن چقدره.
من الان خودم هم دیروز زنگ زدم دفتر هواپیمایی البته ایرانی هست از دوسلدرف به تهران
قراره زنگ بزنه که چقدر میشه بلیطش میام میگم .
.
سلام و صد سلام به رکسانا عزیز
عزیزم بزار بیام خونتون چند روزی که برام غذا پختی دستت راه می اقته عزیزم
هیچ مشکلی نیست
ولی یادت نره لازانیا و تیرامیتسو برام حتما درست کنی
salam

man residam alman.. houraaaaaaaaaaaaaaaaa

faghat ye chamedoonam baham naresid!!!! gharare ba post befrestan dame khooneh.. nemidoonam omidvaram biad... charger laptopam , doorbin o koli vasile tooshe... emrooz ham ke pfingsten bood o tatil... kash farda bereseh....

sarma khordam baaaaaaaaaaaaaadddd sedam dar nemiad....

vali akheish.. bekhodaa hich jaye kore zamin alman nemishe.. arameshesh o oon ehsas emniatesh...felan dar alame khalsam.. hehehe
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
دوست جوونا من رستورانای هامبورگ، قصر و تهران رو امتحان کردم و به این نتیجه رسیدم رستورانه تهران خیلی عالی تره، از رستورانای هانور هم بهتره، از یلدا تو هانور و زرتشت تو کلن هم بهتر بود...
دلم خواست :((((