2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490720 بازدید | 6289 پست
پارمیدا جون،خیلی سخته حتما باربر بگیر و بگو که با رداری ،امیدوارم که موافق باشی،آرین نازتو ببوس..

مرسی از جوابت.من دیروز رفتم برای اقامت که ١ ماه دیگه کارتم آماده میشه .حالا باید برم دنبال بقیه کارهام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام پارمیدا جان خوبی مبارک باشه نی نی داری عزیزم الهی خدا واست حفظشون کنه ........

دعا کنید یه روز من هم بیام به آرزوم برسم یعنی میشه نمی دونم اون روز کیهههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواستن توانستن است پس تلاش کن تا به هدفت برسی
اون روز خیلی مزاحمتون شدم فکر کنم سرکار بودید؟ هنوز من تو فکرم نمی دونم چیکار کنم والقعا میتونیم پناهندهگی بگیریم یا نه؟ اصلا ارزش ریسک داره ؟؟فعلا با شوهرم تصمیم گرفتیم بریم سفارت آلمان زبان آلمانی بخونیم مدرک بگیریم فکر کنم تو ویزا گرفتن تاثیر داشته باشه؟ به نظرتون پارمیدا جان چه مدارکی داشته باشیم راحت میتونیم اقدام کنیم واسه ویزا گرفتن ممنون میشم یه بار دیگه راهنماییم کنی؟
خواستن توانستن است پس تلاش کن تا به هدفت برسی
سلام از مامانهای سایت یه سوالی داشتم. میخواستم بدونم کسی از راه سرمایه گزاری برای اقامت اقدام کرده یخورده راهنماییم کنید
مرصی
4فروردین 1393دخترم چشماشو به دنیا باز کرد
سلام بچه ها ،٣ هفته دیگه مهد دخترم جشن تابستونی داره ،هر کسی یک چیزی میبره ،مربی مهدش به من پیشنهاد داد خوراکی ایرانی ببرم،به نظرتون چی درست کنم و ببرم؟سالاد الویه ،ماست و خیار ،شیرینی یزدی،کشک بادمجون یا دلمه ؟؟به من پیشنهاد بدین,گفتن شیرینی یا دسر یا سالاد باشه. merci
سلام بچه هااا خوبین ؟؟

ماریکو جون کشک بادمجون هم خوبه هاا کنارش میدونی مثلا اگه حوصله داشته باشی یه کوچولو سالاد الویه .
دلمه برگ که میتونی ولی اصولا ترکها هم بلدن درست کنن .ولی بجاش دلمه کلم بکن . هرکدوم اسونتره واست بکن .

یا رولت کوکو سبزی / یا خود کوکو سبزی و یا کوکو سیبزمینی و کتلت .

هرکدوم که براتون راحتره

به من که باشه کشک بادمجون که حتما انتخاب میکنم بقیش دیگه بستگی داره کدوم برات راحتتر ه.

امیدوارم بقیه بیان بگن .

مامان ساممممممممممممم اشپز باشی بیا بگووو دگه دی .
.
سلام رکسانا جون،مرسی ،هنوز تصمیم نگرفتم،باید برم دنبال کشک ببینم پیدا میکنم یا نه ،بدیش اینکه سرد میشه ،نمیدونم چی کار کنم،آلمانیها هم که غذای گرم دوست دارند.
پسر خوشگلتو ببوس
ماریکو جان دلمه خیلی دوست دارن آلمانیها.. هم برگ هم فلفل... عاشق زرشک پلو هستن... برادر شوهر من زنگ زد بهم طرز تهیشو ازم پرسید.... ما تو دانشگاهمون که جشن ملتها میگرفتیم همیشه قیمه میپختیم تا ته تهش فروش میرفت...(فقط لیمو عمانی زیاد نریز توش)... برای مهد ولی فکر کنم سوسیس بندری راحت تره...

آهان الویه و کتلت سیبزمینی هم خیلی دوست دارن آلمانیها....

کشک بادمجونو نمیدونم.. آخه کشکشو نمیدونم دوست دارن یا نه.. من چون خودم دوست ندارم تاحالا هم نپختم که ببینم نظر بقیه چیه...

من بودم فقط بندری میبردم.. حال داریا غذا بپزی..
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام پارمیدا جون،مرسی،شوهر من انقدر بد غذا است که حد نداره ،زرشک پلو دوست نداره،اما دلمه مخلوط با کلم دوست داره ،سالاد الویه هم لب نمیزنه ،کلا هر چی دوست نداره میگه مال گربه است.نه ماست دوست داره،نه مایونز،نه سس گوجه ،نه سبزیجات،نه بادمجون،خلاصه گیری افتادم.شاید سالاد الویه درست کنم با یک چیز دیگه ،میخام سالاد را شکل جوجه تیغی درست کنم،چون گروه دخترم جوجه تیغیه ،باز هم اگه پیشنهادی دارد بگید.

سوسیس و ژانبون هم اکثرا میارند .
ماریکو جان پیشنهاد من بهت کیک مرغ که کلا سرد سرو میشه اما فوف العاده خوشمزه و خوشگله اگر خوشت اومد اینم دستور پختش http://www.ashpazonline.com/cook1961.html
و اینکه پیازچه رو ازش حذف گنی چون میشه ترکیباتشو یکم تغییر داد و بسیار زیبا تزیین کرد
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه

تزییناتش https://www.google.de/search?q=%DA%A9%DB%8C%DA%A9+%D9%85%D8%B1%D8%BA+%D9%88+%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D9%88&newwindow=1&client=firefox-a&hs=cdI&rls=org.mozilla:en-US:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=UcWUUf6kCIfbsgaAvoG4Dg&ved=0CDIQsAQ&biw=1366&bih=596
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
سلام ماریکو جان ممنون از جوابت عزیزم ما یه شرکت پیدا کردیم میگه از طریق ثبت شرکت اقامت میگیره و چهار ماهه اقامت میگیره داریم میترسیم پولمونو نخوره
4فروردین 1393دخترم چشماشو به دنیا باز کرد