2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490720 بازدید | 6289 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام به همه دوستان من تازه با این سایت اشنا شدم ما هم داریم میاییم آلمان یکم کمکم کنید واقعا نیاز دارم در مورد مهاجرت و جمع کردن وسایلمون چی میتونم با خودم بیارم به صرفه تره وسایل برقی اونجا قابل استفادست یا نه؟میخواستم تیر اقدام کنم حالا نمیدونم چکار کنم بزارم بعد از جابجاییم ببخشید پریدم وسط بحثای خوشمزتون ما هم تهران البرز داریم که نگووووو
سلام سلام دوست جونیا خوبین ؟؟؟

به به پارمیدا جون رسیدنت به خیررر اینشالا سرما خوردگیتم زودی خوب بشه عزیزم /

بس تا میدونی ریه هاتو یه هوایییییییییییییییی پر کن خخخخ /

تو دوسلدرف رستوران آپادانا رفتیم غذاهاش خوشمزه بودن خوشمون اومد .

تو هانوفر هم که فعلا همین یکی رستوران یلداست خوب بود بد نیست دیگه قبلا حاتم هم داشتیم اونا فک کنم ورشکست شدن رفتن . تازه دیدم الان تو سایت گشتم البرز هم هست ولی تا حالا نرفتیم نمای بیرونیش بیشتر شبیه باره تا رستوران خخخ

.
سلام دوستان من یه سوال دارم
من اگه تو ماه جولای بخوام بیام المان (احتمالا هامبورگ) شما ها از کمپهای تابستونی یا برنامه های کیندرگاردنها برای بچه های 5 ساله خبر دارین؟ میخوام ببینم ایا میتونم پسرم رو برای زبانش بزارم اونجا یا نه؟ پسرم صحبت میکنه المانی رو
ارنج
راستش منظورتون رو در رابطه با کمپ تابستونی من نمیدونم چیه . اگه جایی رو برای گذاراندن تعطیلات بخواین بهتره که از اینترنت پیدا کنید وگرنه من جواب سئوال شما رو نمیدونم

کیندر گارتن در اون زمان تعطیلات تابستانی داره و شما باید حداقل جند سال پیش ثبت نام کرده باشین تا بتونید پسرتونر رو اونجا بزارین تازه اگه اقامت داشته باشین

اگه هم خصوصی بخواین باید Tagesmutter بگیرید یا bebysiter
که اولی رو باید ببرین بزارین اون محل و دومی رو میارید تو محل زندگیتون البته Tagesmutter رو بهتر میشه اعتماد کرد
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
امان سام و سامینا جون ممنون از جوابت
منظورم از کمپ تابستونی جایی هست که یرای بچه های 5-14 ساله که در مدت تعطیلات کیندرگاردن در اونجا هستن و همش ورزش میکنن یا کلاسای هنری و ... متفاوت مثله فوتبال ژیمناستیک شنا و ... من اینا رو توی کمپ های سوییس و کانادا پیدا کردم ولی المان رو نه
در مورد کیندرگاردن هم یه سوال دارم پسر من پاس المانی داره ولی ما اونجا ریجیستر نیستیم و اصلا نمیدونم شرایطمون در چه وضعیتی هست و ....
لطفا اگه چیزی میدونین به منم بگین
اگه ما ریجیستر کنیم و اونجا زندگی نکنیم ایا باید مالیات بدیم؟ اگه مالیات بدیم ایا من شامل قانون کار میشم که بعد از 5 سال پاسپورت بگیرم و ...
سلام عزیزان.خوبید همتون؟
پارمیدا جون ورودت رو تبریک میگم.ما هم کم کم داره کارامون میشه.برا 10 جون بلیط داشتیم ولی شوهرم یک کم کار داره احتمالا بلیط رو برا 2 هفته بعدش به تاخیر بندازیم.

بچه ها با خودم بیشتر چه چیزایی بیارم؟فکر کنم لباس و کفش تو ایران مناسب تره.شنیدم اونجا نیاز به پلوپز هست؟چون از گاز کمتر استفاده میشه برا پخت و پز؟درسته؟
سلام ارنج
راستش من در رابطه با این کمپ یا کمپینگ تابستونی در المان نشنوفتم هنچین چیزی در المان نیست تا اونجایی که من میدونم
پسر شما پاس المانی داره درست میگن مادر از طریق بچه اقامت میگره ولی اون هم شرایظ خاص خودش رو داره که شما حتما باید وکیل بگیرید
کیندرگارتن هر جای المان که شما باشید باید ثبت نام کنید فرقی هم نمیکنه و نوبتی هستش
مگر اینکه کار کنید و مجبور باشن که بهتون حا بدن وگر نه بهتون میگن تاگزموتا بگیرید
شما اگه محل اقامتتون المان باشه زمانی که کار کنید باید مالیات بدین اگه کار نکنید که از شما مالیات هم نمیگرن
تا زمانی که اقامت هم نگیرید اصلا اجازه کار ندارید
البته شرایطی هست که شما اول کار پیدا میکنید و محلی که کار بهتون داده براتون تقاضای اجازه کار میکنه
اینجا شرایط گرفتن پاس متفاوت هست بین شهر ها و ایالتهای مختلف المان
بطور کلی برای گرفتن اقامت دائم اگه کار داشته باشید باید بین 3 تا 5 سال صبر کنید
و برای گرفتن پاس المانی بین 5 تا 8 سال
که البته بگم برای گرفتن پاس المانی حتما نباید کار داشته باشید
فقط برای اقامت دائم احتیاج دارین
باز هم باید به وسیله وکیل این کار رو انجام بدین البته وکیلی خوب
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام سلام

مرسی دوستان :)

مینا جون من برنج همیشه رو گاز میپزم ولی پلوپز هم دارم که زیاد باهاش کارنمیکنم... باید ببینی خودت با چی راحتتری...

بنظرم لباس و کفش اینجا ارزونتره.. البته نمیدونم شما ریال تبدیل به یورو میکنی؟ یا اینکه اینجا بورس میگیری چون اگر درامدت یورو باشه لباس و اینا اینجا ارزونتر گیر میاری...

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مینا سلام
اول که لباس و کفش ایران اصلا بدرد اینجا نمیخوره و اینجا هم گرون نیست نسیت به ایران
دوم پلوپز خیلی خوبه ولی این درست نیست اینجا از گاز برای پخت وپز همه استفاده میکنن
هر روز حتما هر خانواده ایرانی روزی یک بار غذای گرم میپزه که همه همون چیزی هست که تو ایران میخوریم
پس از گاز استفاده میکنیم
مگر اینکه شما دانشجو باشین و در منزای دانشگاه بخوای غذا بخورین که البته بعداز یکی دو هفته باز همه
رو به غذا پختن میارن روی گاز