2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490720 بازدید | 6289 پست
وای ممنون از راهنماییتون.جالبه من شنیده بودم اونجا قیمت لباس و کفش خیلی نسبت به اینجا گرون تره.البته مسلما جنسش هم بهتره.مثل اینکه ایران بری از مغازه های مارک خرید بکنی!
میخواستم برم کلی لباس و کفش بخرم.........
پس پلوپز کنسله.چون آوردنش سخت بود.

ما شش ماه اونجا هستیم.یعنی بعد از کریسمس بر میگردیم.کریسمس همه میرن خونه هاشون یا تو خیابونا هم جشن هست؟

پارمیدا جون دولت 7100 یورو بهمون میده خودمونم پول روش میذاریم.فکر میکنی بجز کرایه خونه ماهی چقدر لازم داریم برا زندگی معمولی؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام به همه عزیزان راستش یه سوال دارم که خیلی ذهنم درگیر کرده
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه مرسی
من قصد دارم بیام المان برای پناهندگی اقدام کنم کسی این شرایط داشته و ایا قابل تحمل هستش من یه پسر دوساله دارم که میخوایم با هم بیایم و شوهرم میگه تو برو اگه اقامت گرفتی من کار اینجامو ول کنم بیام
دستانش را در مقابلم مشت کرد و گفت : گل یا پوچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در دلم آهسته گفتم هیچ کدام فقط دستانت...........
اگه هم اینجا نمیشه جواب بدین ممنون میشم پیغام بفرستین
هزینه ها چطوره بعد کسی که پناهنده میشه میتونه راحت کار پیداکنه من لیسانس کامپیوتر دارم کدوم شهرها از همه نظر بهترند؟من دوستم فرانکفورت خیلی تعریف میکرد و کمپ ترییر و بعد ماینز ؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام پارمیدا جان خوبی گلم؟

ویدا جان منم مشکل شما رو دارم نمیدونم باید چیکار کنم شما چطوری می خواید اقدام کنید برای پناهندگی منم یه پسر 2 ساله دارم
خواستن توانستن است پس تلاش کن تا به هدفت برسی
سلام سلام دوست جونا خوبینن ؟؟؟

عشق سبز جان خوش اومدین شما خوبین ؟

ملیکا جون نه شناسنامه رو نمیخوان همون پاسپورت ایرانیت کافیه /

منم ایران رفتنی ام امروز بلیطو خریدم دی دی دی.

ویدا جان منم پناهنده کنونی رو اطلاعی ندارم .

پارمیدا جون در چه حالی ؟
.
سلام

ممنونم ترنم جان خوبم. شما چطوری؟

رکسانا جون خوبم ممنون... شما ها شهرتون سیل نیمده؟ برای ما وارنونگ دادن.... عصری 1 ساعت آفتاب شد باز داره الان میبارهههههههههههه!!!!! مثلا تابستونه!! گفتن 4 شنبه 5 ساعت آفتاب داریم!!

کی میری بسلامتی ایران؟
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام دوستای مهربون ممنون که جواب منو دادین و ببخشید که متاسفانه نتونستم زودتر بیام و الان پیغام ها رو خوندم
پارمیدا جون خونمون نه ولی اطرافمون که نزدیک رودخونه هست رودخونه هاش ابش بالا اومده تمام زمینهای کشاورزی زیر ابه
ولی چون شوهرم کارش تو ابه میگه خیلی باحال بود رسیدیم دیدیم کشتیمون اونوره نمیدونستن راهشونو تشخیص بده که زمینه یا ابه بعد همکارش هم میگفت باید بریم شنا کنیمم خخخخ
خلاصه یکی رفت نرده کشتی رو انداخت سوار شدن دائم در حال کنترل کردن هستن دی .
میگه دیروز یه 10 سانتی اب رفته پایینتر بخخاطر افتاب دیروزه .

ما شکر فعلا افتاب داریم از بارون خبری نیست .ممکنه عصری بیاد هوا صافو صوفه
.
خانمای گل که آلمان هستین ایرن کلاس آلمانی رفتین ؟یا همون جا تو آلمان رفتین آخه من شنید م اونجا کلاس زباناش گرونتره؟