سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
وای ممنون از راهنماییتون.جالبه من شنیده بودم اونجا قیمت لباس و کفش خیلی نسبت به اینجا گرون تره.البته مسلما جنسش هم بهتره.مثل اینکه ایران بری از مغازه های مارک خرید بکنی! میخواستم برم کلی لباس و کفش بخرم......... پس پلوپز کنسله.چون آوردنش سخت بود.
ما شش ماه اونجا هستیم.یعنی بعد از کریسمس بر میگردیم.کریسمس همه میرن خونه هاشون یا تو خیابونا هم جشن هست؟
پارمیدا جون دولت 7100 یورو بهمون میده خودمونم پول روش میذاریم.فکر میکنی بجز کرایه خونه ماهی چقدر لازم داریم برا زندگی معمولی؟
سلام به همه عزیزان راستش یه سوال دارم که خیلی ذهنم درگیر کرده ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه مرسی من قصد دارم بیام المان برای پناهندگی اقدام کنم کسی این شرایط داشته و ایا قابل تحمل هستش من یه پسر دوساله دارم که میخوایم با هم بیایم و شوهرم میگه تو برو اگه اقامت گرفتی من کار اینجامو ول کنم بیام
دستانش را در مقابلم مشت کرد و گفت : گل یا پوچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در دلم آهسته گفتم هیچ کدام فقط دستانت...........
اگه هم اینجا نمیشه جواب بدین ممنون میشم پیغام بفرستین هزینه ها چطوره بعد کسی که پناهنده میشه میتونه راحت کار پیداکنه من لیسانس کامپیوتر دارم کدوم شهرها از همه نظر بهترند؟من دوستم فرانکفورت خیلی تعریف میکرد و کمپ ترییر و بعد ماینز ؟ لطفا راهنمایی کنید
دستانش را در مقابلم مشت کرد و گفت : گل یا پوچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در دلم آهسته گفتم هیچ کدام فقط دستانت...........
پارمیدا جون خونمون نه ولی اطرافمون که نزدیک رودخونه هست رودخونه هاش ابش بالا اومده تمام زمینهای کشاورزی زیر ابه ولی چون شوهرم کارش تو ابه میگه خیلی باحال بود رسیدیم دیدیم کشتیمون اونوره نمیدونستن راهشونو تشخیص بده که زمینه یا ابه بعد همکارش هم میگفت باید بریم شنا کنیمم خخخخ خلاصه یکی رفت نرده کشتی رو انداخت سوار شدن دائم در حال کنترل کردن هستن دی . میگه دیروز یه 10 سانتی اب رفته پایینتر بخخاطر افتاب دیروزه .
ما شکر فعلا افتاب داریم از بارون خبری نیست .ممکنه عصری بیاد هوا صافو صوفه