2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490719 بازدید | 6289 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قانون اقامت از طریق بچه

اگه شوهر پاس المانی داشته باشه مادر اتوماتیک اقامت المان رو میگیره

ولی یک پناهده که باردار باشه و اون هم در کشور خودش باردار شده باشه اصلا از طرف بچه پدر و مادر اقامت نمیگیرن
تازه چند موردی هم بوده که پناهندگیشون قبول نشده
و بچه رو اول برگردوندن

هزینه زندگی و پرداخت پول پناهندگی بستگی به شهری داره که شما در اون پناهنده شده باشین
بعضی از جا ها اصلا پول نمیدن فقط کپون میدن برای خرید

بعضی ها هم برای هر نفر تا قبل زا قبولی 200 یورو خرج خورد و خوراک میدن
بعداز بدنیا امدن بچه 185 بورو پول پرداخت میشه

بهتره که شما از کسایی که واردن سئوال کنید مثل یک وکیل نه از شخص
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
مرسی ارتمیس و مامان سام و سامینا کسی رو نمیشناسم شماره اون وکیلی که گذاشتی رو برداشتم ولی نمیدونم جواب اینجور سوالات هم میده یا نه ؟
سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
من دقیق تر برات پرسیدم حق با مامان سامینا است این به شرطیه که شما در حال طی کردن مراحل اقامت باردار شده باشی و در اکثر مواقع تولد بچه در صورتی که شما یا همسرتون مشکل قانونی خاص دیگه ای نداشته باشید گرفتن اقامت رو راحت تر می کنه براتون ولی الان که شما باردار هستی فقط اون بچه شناسنامه آلمانی می گیره که برای خودش خوبه ...ولی بازم با یه وکیل مجرب مشورت کن که دستت تو پوست گردو نمونه ...

مامان سام از بیمه sos چیزی نمی دونی؟؟؟؟.... باید از اینجا اقدام کنم؟؟؟؟
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
همین هفته میام...

ایرانی و افغانیش مهم نیست... جوجه بی استخون داشته باشه.. با پلوووووووووووووووو و ماست و موسیر و دوغ و ترشی .... فرقی نداره ملیتش کجایی باشه
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام پارمیدا جون،بالاخره دا ری میایی،برات خوشحالم،حتما در هنگام پرواز راه برو و تاجایی که میتونی پاهاتو بالا بذا ر،اگه جای خالی بود برو ان قسمت ،قشنگ پاتو بگذار بالا که پات ورم نکنه،رسیدی هم موقع خوا ب زیر پات بالشت بگذار ،امیدوارم سفر خوبی داشته باشی ،اینطرف آمدی میتونی بیایی پیشم
سلام ماریکو جون,

ممنونم از راهنماییهات... اره سعی میکنم همه این کارا بکنم... فقط بدیش اینه 2 تا چمدون دارم که خودم باید ببرم تحویل بار بدم و بذارم اونجا.. اگر کسی باشه میگم کمکم کنن.... اینجا نمیذارن همراه بیاد داخل تو خیابون دم فرودگاه باید خداحافظی کنی... تمام این چمدونا رو دوش خودم میمونه با یه بچه 5 ساله که احتمالا بداخلاقه.. چون پروازمون 2 صبحه.. باید وسط خواب بیدارش کنم....

آره کارت منم همینطوره..
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد