2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490711 بازدید | 6289 پست
برای گرفتن پاسبورت المانی حد اقل 5 سال باید از اقامت شما در المان گذشته باشه که اون هم شرایط خودش رو داره که مدارکی رو برای گرفتن پاس باید تهیه کرد
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
مامان سام جون اون مدارک چیه؟

و ایا به روش گرفتن اقامت و اینکه هر 3-4 ماه یکبار بیای اونجا و کارهای مالیاتی رو انجام بدی امکانپذیره
یا اینکه شخصا باید تکس بدیم و کار کنیم؟

اقامت رو هم اگه میشه فرایندش رو برام بگو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام دوستان آلمانی خوبین؟؟؟

آخجووووون ما دیر دیر تا 4 هفته دیگه میایم.... آخیشششششش دق کردم اینجا!!
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ههه مرسی بچه ها..

ماریکو جون لطف داری عزیزم. ما میریم برلین و هامبورگ.. اگر اونطرفها اومدم حتما حتما بهت خبر میدم عزیزم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ویزامون اول فروردین اومد و ما احتمالا تا دو ماه دیگه بیایم اونجا.
میخوایم بلیط ترکیش مستقیم از شیراز بخریم به نظرتون برا رفتن به درسدن بلیط به برلین بخریم یا فرانکفورت؟ممنونم
از این به بعد مجبورم برا سوالام خیلی مزاحمتون بشم.شرمنده دوست جونا
ﭘﺎﺭﻣﯿﺪﺍ ﺟﻮﻥ ﺧﺩﺍ ﺭﻭ ﺷﮑﺮ ﺩﺍﺭﯼ ﻣﯿﺎﯾﯽ
ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺎﺑﺖ ﺩﮐﺘﺮ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﻣﯽ‌ﺷﯽ
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker
سلام مینا
بسلامتی
عزیز از فرانکفورت به درسدن 460 کیلومترهست و از برلین به درسدن تقریبا 200 کیلومتر
بهتره بری برلین
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
ارنج
مدارک برای گرفتن پاس المانی
خوب گرفتن مدرک زبان و یک امتحان سیاست ( پلتیک )
و ترجمه شناسنامه
عکس
کار البته شرایت کار اینجوری نیست که باید حتما داشته باشی اگه قبلا هم کار کرده باشی و حقوق بیکاری بگیری میشه پاس گرفت

ولی قبل از گرفتن پاس باید اقامت دائم گرفت
اقامت دائم
که اون باید حتما کار کنی و حتی یک یورو هم نباید از دولت کمک بگیری برای هزینه زندگی

برای گرفتن اقامت دو سالی هست که شرایطی رو گذاشتن ولی به وکیل خوب ربط داره و شرایط شما
که اون رو واقعا دقیق نمیدونم و الکی نمیتوم خودم جواب بدم
سلام سلام

وای مینا جون خیلی خوشحالم براتون... مبارک باشه ویزاتون.

عزیزم بلیط برلین بگیر برای دردسدن.. البته فکر کنم برای خود دردسدن هم میتونی بلیط بگیری.... چون ما از دردسدن رفتیم استانبول... پرواز ترکیش هم اول یا میره استانبول یا میره آنکارا اونجا باید هواپیما عوض کنین...

من هر کس ویزا میگیره از ایران بیاد بیرون کلی ذوق میکنم.. مثل همون روز که خودم ویزامو گرفتم.

عزیزم دوستای من چندتاییشون یک شهری نزدیک درسدن زندگی میکنن.. خودمم دارم میام اونجا.. اگر کمکی لازم داشتین بگو حتما .. اگر کاری از دستمون بر بیاد حتما انجام میدیم....
اگر اون زمان که اومدین خودم برلین بودم میتونم بیام فرودگاه دنبالتون و سوار قطار درسدنتون کنم....
سلام خانما خوبین من الی هستم یه پسر 2 ساله دارم به نظرتون ما چطوری می تونیم بیایم اونجا ؟ به نظرتون بیاییم می تونیم پناهندگی بگیریم چند هفته پیش یکی از آشناهامون ویزای تفریحی گرفتن اومدن آلمان بعد رفتن پلیس خوودشونو معرفی کردن گفتن مدارکمون گم شده می خواییم پناهنده بشیم الان کمپن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی میدونه شرایط کمپش چی؟ به نظرتون کار عاقلانه ای هست این کار تو روووووووخداااااااااااااااااااا منو راهنمایی کنید منتظرجوابتون هستم مرسی
خواستن توانستن است پس تلاش کن تا به هدفت برسی
ترنم سابق
بجز پناهندگی برای یک خانواده هیچ راهی نیست اگه دلیل قانع کننده ای داشته باشین خوب راحت تر میتونید بموندی
در مورد کمپ هم شهر به شهر ایالت با ایالت فرق میکنه
زمانی که میری پهلو پلیس و میگی بر نمیگردم معلوم نیست کجا بفرستن
هر جا کنجایش داشته باشه شما رو میفرستن
ولی چون خانواده هستین به شما یک جای مستقل میدن
مجرد ها رو با هم توی یک اتاق میفرستن
کار عاقلانه
نمیدونم بستگی به شرایط زندگی شما در ایران داره و اینکه تحمل حداقل 3 سال سختی رو دارید یا نه