سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
وای اینجا که مثل ایرانه!!! نه هبامه نه هیچی!! آلمان تا 10 روز اول بعد از زایمان هبامه میامد خونه منو معاینه میکرد وزن آرینو میگرفت با هم حمامش کردیم برای اولین بار... هر چی میشد هر ساعت زنگ میزدم هبامه... اینجا اصلا از این خبرا نیست!!! تازه بعد از زایمان هم زرت میفرستنت خونه... 4/5 روز تو بیمارستان استراحت کنی و بهت برسن اصلا نیست...
من دوست دارم بیام آلمان زایمان کنم.... دوست دختر برادرشوهرم هم هبامست تو پتسدام و کارش هم خیلی خوبه. دلم میخواست برم پیش اون بهش اطمینان دارم. فقط 2تا مشکل هست1: آرین از 27 آگوست اینجا مهدش شروع میشه و چون خیلی خیلی گرونه نمیتوتنم بگم نره و 2: مادر شوهرمو کجای دلم بذارم!!! خیلی زن خوبیه ولی خیلی تو بچه داری نظر میده و الا بلا باید نظرش اجرا شه.. منم سرتق.... حوصله ندارم... دوسش هم دارم دلم نمیخواد کنتاکت پیش بیاد....
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد
میدونی یاد چی افتادم اون اوایل ................ چقدر چت میکردیمااااااااااااااااااااااااااااااااااا دلم تنگ شد واسه اون روزا اخی گذشت البته من با مهناز هم هنوز در ارتباطم اونم دو تا نی نی داره
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
سلام به همه هموطنان عزیز سال نو رو به همه تبریک میگم براتون بهترینهارو آرزومندم واقعا عذرخواهی می کنم از مدیریت این کلوب که بدون اجازه وارد شدم
ختم آیة الکرسی برای شفای علی پسر المیرا هر کدام از دوستان تمایل به شرکت دارن خوشحال میشیم لطف می کنین http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=13683
خدا در مکانهای دور از انتظار به دست افــرادی دور از انتظار و در مواقعی تصور ناپذیر معجزات خود را به انجام می رساند. برای آن مهربانِ توانا ، غیرممکن وجود ندارد همیشه ، همیشه و همیشه امیدی هست .
از صمیم قلبم براتون دعا می کنم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=835583
بچه ها یه سوال... شما جای من بودی... یعنی یک پسر 5 ساله داشتین که 27 آگوست فورشولش شرع میشه... از ماه 3 تا 7 میامدین آلمان که اونترزوخونگها رو اونجا انجام بدین؟ یا اینکه ماه 7 میامدین که میشه آگوست و اونجا زایمان میکردین؟ یا از ماه 3 تا اینکه بیبیتون 1 ماه شه آلمان میموندین؟....
من مجبورم برم خونه مادر شوهرم آلمان و میدونم خیلی نظر میده و خیلی میره تو اعصاب... از طرفی من دفعه پیش آلمان هفته 5 اولین اونترزوخونگو بود و همون 5 سونو کرد برام... الان اینجا تا به دکتر تماس گرفتم که باردام گفت 8 هفته دیگه همو میبینیم!!!!!!! خوب یعنی من 3 ماهم تموم شه تازه اولین اونترزوخونگ؟؟؟؟؟؟ دارم دیوونه میشم!!! کاش شوهرم این کارو گیر نیورده بود.. من میخوام برگردم آلمان....
از طرفی دوستای زیادی اینجا داریم که آلمانی و فرانسه و انگلیسیو .... هستن و بچه هاشون اینجا بدنیا اومدن میگن اینجا همه چیز خوبه.... دکترمم هم بهترین دکتر خیر سرش!... شما بگین من چه کنم؟؟
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد