2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489052 بازدید | 6289 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون ثنا... ههههه

وای اینجا که مثل ایرانه!!! نه هبامه نه هیچی!! آلمان تا 10 روز اول بعد از زایمان هبامه میامد خونه منو معاینه میکرد وزن آرینو میگرفت با هم حمامش کردیم برای اولین بار... هر چی میشد هر ساعت زنگ میزدم هبامه... اینجا اصلا از این خبرا نیست!!! تازه بعد از زایمان هم زرت میفرستنت خونه... 4/5 روز تو بیمارستان استراحت کنی و بهت برسن اصلا نیست...

من دوست دارم بیام آلمان زایمان کنم.... دوست دختر برادرشوهرم هم هبامست تو پتسدام و کارش هم خیلی خوبه. دلم میخواست برم پیش اون بهش اطمینان دارم. فقط 2تا مشکل هست1: آرین از 27 آگوست اینجا مهدش شروع میشه و چون خیلی خیلی گرونه نمیتوتنم بگم نره و 2: مادر شوهرمو کجای دلم بذارم!!! خیلی زن خوبیه ولی خیلی تو بچه داری نظر میده و الا بلا باید نظرش اجرا شه.. منم سرتق.... حوصله ندارم... دوسش هم دارم دلم نمیخواد کنتاکت پیش بیاد....
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جونم سلام
اره اینجا شزایط خیلی بهتره

میدونی یاد چی افتادم اون اوایل ................
چقدر چت میکردیمااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دلم تنگ شد واسه اون روزا
اخی گذشت
البته من با مهناز هم هنوز در ارتباطم اونم دو تا نی نی داره
سلام دوست های مهربون سال نو همه مبارک امیدوارم سال خوبی براتون باشه
رکسانا جونم خوبیییییییییی دوست مهربونم
پارمیدا جون بسلامتی زایمان کنی انشالا
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
سلام

ممنونم مامان دخملی.. سال نو شماهم مبارک عزیزم.

ثنا واقعا یادش یخیر... چه روزهایی بود. مهناز چطوره؟ نینی دومش چیه؟ هنوز سویسه؟ از سوگل و فری خبری نداری؟
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ﺳﺎﻻﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺁﻟﻤﺎﻧﯽ
ﺳﺎﻝ ﻧﻮ ﻫﻤﮕﯽ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺑﺎﺷﻪ
ﺍﯾﺸﺎﻻ ﺳﺎﻟﯽ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺑﺮﮐﺖ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺗﻨﺪﺭﺳﺘﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ باشین
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker
مهناز نی نی دومش پسر شد رفته تعطیلات ایران الان اره در کل سویسه

فری هم نی نی دومش به دنیا اومد الان دو تا دختر داره حسابی سرش شلوغه
سوگل هم نی نی دومش دختره خودم ازش خبری ندارم گاهی فری باهاش حرف میزنه
سلام به همه هموطنان عزیز
سال نو رو به همه تبریک میگم
براتون بهترینهارو آرزومندم
واقعا عذرخواهی می کنم از مدیریت این کلوب که بدون اجازه وارد شدم

ختم آیة الکرسی برای شفای علی پسر المیرا
هر کدام از دوستان تمایل به شرکت دارن خوشحال میشیم
لطف می کنین
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=13683
خدا در مکانهای دور از انتظار
به دست افــرادی دور از انتظار
و در مواقعی تصور ناپذیر معجزات خود را به انجام می رساند.
برای آن مهربانِ توانا ، غیرممکن وجود ندارد
همیشه ، همیشه و همیشه امیدی هست .
از صمیم قلبم براتون دعا می کنم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=835583
بچه ها یه سوال... شما جای من بودی... یعنی یک پسر 5 ساله داشتین که 27 آگوست فورشولش شرع میشه... از ماه 3 تا 7 میامدین آلمان که اونترزوخونگها رو اونجا انجام بدین؟ یا اینکه ماه 7 میامدین که میشه آگوست و اونجا زایمان میکردین؟ یا از ماه 3 تا اینکه بیبیتون 1 ماه شه آلمان میموندین؟....

من مجبورم برم خونه مادر شوهرم آلمان و میدونم خیلی نظر میده و خیلی میره تو اعصاب... از طرفی من دفعه پیش آلمان هفته 5 اولین اونترزوخونگو بود و همون 5 سونو کرد برام... الان اینجا تا به دکتر تماس گرفتم که باردام گفت 8 هفته دیگه همو میبینیم!!!!!!! خوب یعنی من 3 ماهم تموم شه تازه اولین اونترزوخونگ؟؟؟؟؟؟ دارم دیوونه میشم!!! کاش شوهرم این کارو گیر نیورده بود.. من میخوام برگردم آلمان....

از طرفی دوستای زیادی اینجا داریم که آلمانی و فرانسه و انگلیسیو .... هستن و بچه هاشون اینجا بدنیا اومدن میگن اینجا همه چیز خوبه.... دکترمم هم بهترین دکتر خیر سرش!... شما بگین من چه کنم؟؟