2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام پارمیدا جان ،بارداری دومت مبارک،برای پرواز از دکتر بپرس،من از آلمان رفتم ایران و دو ماهه دوم بارداری بودم ،اگر خواستی بری،حتما باید راه بری و پاتو بالا بزاری،من که پام ورم کرد،میخواهی کنیا زایمان کنی ؟
مبارک باشه نیلوفر جان.

ممنونم بچه ها. راستش نمیدونم هنوز.. اینجا بیمارستانش بد نیست خیلیهارو میشناسم اینجا زایمان کردن و راضی بودن... راستش اگر دوقلو داشته باشم بدم نمیاد آلمان زایمان کنم... فقط بعدش با 2 تا نوزاد تو هوپیما سخته... نمیدونم
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام پارمیدا جون
واقعیتش یه ریسکه
ماه ۹ که نمیشه پرواز ممنوع
بازم اگه خواستی بیای ۵ ۶ماه

نمیخوام تو دلتو خالی کنمااااااااااااااا
یکی از اشناهام از هامبورگ رفت ایران ماه ۴ برگشتنی از ایران به خاطر فشار هوا متاسفانه بچه خفه شده بود تو شکم ....

ببین ممکنه هم هیچ اتفاقی نیوفته راخت بیای و بری
دکتر چی میگه؟
ثنا چه اسم نازی داره دخملت.

نمیدونم. حالا برم دکتر ببینم چی میگه... همسرم نظرش اینه که آلمان زایمان کنم... اینجا زرت سزارین میکنن و اپیدورال هم که نمیکنن... با بیهوشی کامل سزارین میکنن... منم راستش بیهوشی کامل نمیخوام... موندم سر 6/7 راهی
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام سلام دوست جونیاا خوبینن ؟؟

ســـــــــــــال نوتون مبارککککککککککک .

پارمیدا جون مامان شدنتونم مبارکککک /

ثنا جون بس نگو چون بچه نچرخید بگو خودت خواستی ها ها ها ها لو رفتی خخخخ /
.