سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
پارمیدا جان ممنونم از لطفتون دوستم خوبم مبارک باشه ، من هفته 20 بودم دقیقا پنج ماهم بود رفتم ایران هفته 26 برگشتم هفته چهل ویکم یه پسره خوشگل و تپل به دنیا امد
سلام پارمیدا جان ،بارداری دومت مبارک،برای پرواز از دکتر بپرس،من از آلمان رفتم ایران و دو ماهه دوم بارداری بودم ،اگر خواستی بری،حتما باید راه بری و پاتو بالا بزاری،من که پام ورم کرد،میخواهی کنیا زایمان کنی ؟
ممنونم بچه ها. راستش نمیدونم هنوز.. اینجا بیمارستانش بد نیست خیلیهارو میشناسم اینجا زایمان کردن و راضی بودن... راستش اگر دوقلو داشته باشم بدم نمیاد آلمان زایمان کنم... فقط بعدش با 2 تا نوزاد تو هوپیما سخته... نمیدونم
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد
سلام پارمیدا جون واقعیتش یه ریسکه ماه ۹ که نمیشه پرواز ممنوع بازم اگه خواستی بیای ۵ ۶ماه
نمیخوام تو دلتو خالی کنمااااااااااااااا یکی از اشناهام از هامبورگ رفت ایران ماه ۴ برگشتنی از ایران به خاطر فشار هوا متاسفانه بچه خفه شده بود تو شکم ....
ببین ممکنه هم هیچ اتفاقی نیوفته راخت بیای و بری دکتر چی میگه؟
نمیدونم. حالا برم دکتر ببینم چی میگه... همسرم نظرش اینه که آلمان زایمان کنم... اینجا زرت سزارین میکنن و اپیدورال هم که نمیکنن... با بیهوشی کامل سزارین میکنن... منم راستش بیهوشی کامل نمیخوام... موندم سر 6/7 راهی
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد