سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
بچه ها جون...سلاممممممم........... من دوباره اومدم درباره ویزا سوال بپرسم!!!!!! برای ویزای پیوست به خانواده ، شوهرم مدارک را به اداره اقامت 2هفته پیش داده حالا حداکثر تا چند وقت دیگه باید جواب بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا خودش بعد از قرنی اگه ویزا ایران بگیره می خواد بیاد ایران اگر او اونجا نباشه ممکنه مشکلی با ویزای ما به وجود بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟/یعنی نمی دونم شاید دوباره مدرکی چیزی بخوان؟ یا برای صدور ویزا او هم حتما باید آنجا باشه؟
سلام دوستان عزیز یه سوال ازتون دارم اگه من با همسرم بیایم برای پناهندگی المان و اعلام بکنیم که خودمون میتونیم خونه بگیریم اداره پناهندگی این رو قبول میکنه از ما؟ یا حتما باید به کمپ بریم؟لطفا اگر اطلاعات خاصی در این زمینه دارید راهنمائیم کنید
دلا 2012 فقط یک راه داره اگه شما کسی در المان دارید خرج شما رو قبول کنه و اون طرف میتونه به اسم خودش برای شما خونه بگیره ولی شما باید تمام خرج زندگی خودتون رو بدین که اصلا صرف نمیکنه سعی کنید کیس خوب داشته باشین که فوری قبول بشین که اتوماتیک میتونید خونه در هر شهری که دوست دارین بگیرید
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .