2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست
تالا همنطور که رکسانا گفت وام بانکی بستگی به کاری که داری داره

باید تو گوگل سرج کنی بینی کدوم بهرش کمتره

ما خودمون از Sparkasse برای خرید خونه وام گرفتیم که بهرش اون موقع که ما خریدیم خیلی کم بود
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخملی من تقریبا سه سال و نیمشه.

ماشالله دخملت ۹ ماهشه. چه زود گذشت. من تازه دارم تبریک میگم :)

ایشالاه خونه خوب و دلخواهتون رو پیدا می کنین. که خودش پروژه عظیمیه. تو خود هانوفر می خواین؟

بچه ها جون...سلاممممممم...........
من دوباره اومدم درباره ویزا سوال بپرسم!!!!!! برای ویزای پیوست به خانواده ، شوهرم مدارک را به اداره اقامت 2هفته پیش داده حالا حداکثر تا چند وقت دیگه باید جواب بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا خودش بعد از قرنی اگه ویزا ایران بگیره می خواد بیاد ایران اگر او اونجا نباشه ممکنه مشکلی با ویزای ما به وجود بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟/یعنی نمی دونم شاید دوباره مدرکی چیزی بخوان؟ یا برای صدور ویزا او هم حتما باید آنجا باشه؟
سلام دوستان عزیز
یه سوال ازتون دارم
اگه من با همسرم بیایم برای پناهندگی المان و اعلام بکنیم که خودمون میتونیم خونه بگیریم اداره پناهندگی این رو قبول میکنه از ما؟
یا حتما باید به کمپ بریم؟لطفا اگر اطلاعات خاصی در این زمینه دارید راهنمائیم کنید
دلا 2012
فقط یک راه داره
اگه شما کسی در المان دارید خرج شما رو قبول کنه
و اون طرف میتونه به اسم خودش برای شما خونه بگیره
ولی شما باید تمام خرج زندگی خودتون رو بدین که اصلا صرف نمیکنه
سعی کنید کیس خوب داشته باشین که فوری قبول بشین که اتوماتیک
میتونید خونه در هر شهری که دوست دارین بگیرید
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .