2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489049 بازدید | 6289 پست
ممنون ثنا جون
خیلی خیلی ممنونم بابت راهنماییت

هنوز نمی دونم
چهارشنبه نوبت سونو دارم جنسیت رو قراره بگن بهم

من چون اینجا آشنایی ندارم و کاملا بی تجربه هستم از حالا دنبال فروشگاه ها با قیمت های مناسب و کیفیت خوب می گردم اطلاعات جمع می کنم

Lilypie First Birthday tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تالا
سلام
شما میتونید تو شهری که هستین برین مغازه ایرانی و سئوال کنید که پول جا بچا میکنه یانه
تو شهر ما 2 تا مغازه ایرانی هست که اینکار رو میکنن
اینجا بهشون یورو میدین و ایران تومن میگیرید
ولی اگه تو ایران مثلا 4000 تومان هست اینجا از شما خیلی زیاد بخرن 3500 میخرن اینجا ارزونتر از ایرانه بخاطر مشکلات تحریم و حمل ونقل پول
میتونی قیمت کنی و مثلا بچه هایی که اینجا هستن بگو هر کی بخواد 100 تومن گرونتر از مغازه ایرانی ها بهشون بفروش
من هم میخوام اگه داشتی بهم خبر بده بهتره ایمیل کنی برام شماره تلفن بزار یا بگو من بهت شماره تلفن بدم

میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
الناز

جواب سئوال اولت

هر مجردی تا 13000 یورو در سال ازاده که مالیتات هم نمیده
متاهل تا 24000 یورو در سال مالیتات نمیده و بعد تساعدی مالیات بالا میره
مثلا بچه ها هم تاثیر دارن هر چند تا بچه داشته باشی بنا به تعداد بچه ها مالیتات کمتر میشه
من کاملا نمیتونم جواب بدم چون این کار یک حسابداره و اداره مالیات

جواب سئوال دوم

یک زندگی متوسط در ماه با کرایه و خوراک . برق . اب. لباس در حد متوسط . بیمه ماشین
بنزین . مسافرت در سال یک بار
برای دو نفر در ماه باید حداقل مالیات در رفته ماهی 2500 تا 3000 تا داشته باشی

سئوال سوم

بیمه در المان به دو صورته یک بیمه دولتی و دو بیمه خصوصی
درامد خالص اگه برای یک خانواده تا ماهی 3500 خالص باشه میتونه بیمه دولتی داشته باشد
و اگر بیشتر باشه دیگه باید بیمه خصوصی بگیره که اون هم قیمتش باز به درامد ربط داره
باید سعی کنید از بیمه دولتی استفاده کنید چون خصوصی دردسر داره هر جا بری اول باید خودت پولش
رو بردی بعد کاغذهاش رو برای بیمه بفرستی و بیمه پولش رو پرداخت میکنه

سوال چهارم

عزیز با بچه مشکلی پیدا نمیکنی در جاهایی که مرکز اموزشی هست کسانی کار میکنن
که روشون روانشناسی کار شده و شاید شهرهایی که ضد خارجی هستن کمی سختر باشه زندگی کردن
ولی شما اگه با کسی کاری نداشته باشی کسی با شما کاری نداره

سئوال پنجم

ببخشید من نمیدونم بلو کارت چیه
اگه منظورت پاس المانی که به شما تا حد اقل 8 سال با داشتن کار بهتون تعلق نمیگیره تا 8 سال دیگه حتما شما المانی یاد میگیری بعد باید امتحان زبان هم بدی

سئوال ششم

راستش نمیدونم چی باید جواب بدم
بستگی داره از زندگی خارج از کشور چه تصوری داری اینجا کشوری که وقتی شب خوابیدی میدونی فردا مثل همین امروزه و هیچ تغییری نمیکنه

مگر اینکه بنزین گرون بشه و سیگار یا الکل
بقیه اگه قیمتا بالا بره مقدار خیلی کم هست که اون هم هزار بار میره مجلس

سئوال هفتم
کیفیت مهد فرق میکنه یک Kindergartenیا KIitta کیتا بهتر از کیندر گارتن هستش البته اگه بتونی جا بگیری
یکی دیگه هم هست که خیلی خیلی بهتره که البته همه شهرها نداره و نوبت گرفتن همی خیلی خیلی سخته
که من هم نتونستم با 3 سال انتظار نوبت میگیرم Waldorf

اگه سئوالی بود باز بگو میدونستم جواب میدم

میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
نیلوفر ابی

خواهش میکنم
شما میتونی اگه کالسکه مناسب میخوای
از Rossman اونلاین تهیه کنی میتونی کاغذش رو که هر 2 هفته یک بار حراج کنه تهیه کنی
که چون وقت داری میتونی یک ست خوب با قیمت مناسب گیر بیاری
دیگه بیشتر از 350 یورو کاملش نمیشه

dm هم وسایلش خوبه و تقریبا مارکهای خوب هم داره
شربت خواب
یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه به بچه شربت خواب میدن این چه صیغه ای هستش
پناه بر خدا مگه اینجا ایرانه
عیدتون مبارک. ایشالا سالی پر از خوبی و خوشی و سلامتی و برآورده شدن آرزوهای خوبتون باشه.

یه چیزی تو پرانتز بگم: من فکرمی کردم تحویل سال فرداست. الان دیدم تو سایت تاپیک زدن بعد تحویل سال کجا رفتین؟ شوکه شدم. مثلا اونروز نگاه کرده بودم که عید کی هست (به ساعتش بیشتر از روزش دقت کردم مثل اینکه :) ). بیچاره دخملم بهش گفتم فردا موقع تحویل سال می شنیم دور سفره و .... حالا فردا میگه پس چی شد. :)

همش تقصیر همسری هست که از چند ماه قبل فردا رو مرخصی گرفته که مثلا عید خونه باشه. حالا بیاد خونه قیافه اش دیدنیه.
:)