2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489046 بازدید | 6289 پست
لام سلام دوست جوناا با تاخیر کریسمستون مبارک

پیشا پیش سال نو شما هم مبارکک

فاطیما جان اینشالا که خبری بشه ولی به نظرم اگه تا 6 ماه خبری نشد باید زنگ بزنین بگین که چی شد؟!!!

عسل جون
در مورد ملافه و ظرف که همین مامان سامو سامینا گفت البته poco کیفیتش به نسبت کارستاد و بقیه پاینه
IKEA رو هم حتما برو برای ملافه ولی روتختی هم یه چندتا هست .

برای ظرف هم همون اگه دورو ورت نزدیک باشه که mobelehinrich هم چیزای قشنگی داره بعضی وقتها حراجهای خوبی داره /
.
سلام دوستان عزیز ، سال نو پیشاپیش مبارک ، من سارا هستم از انگلیس ، خواستم ببینم بهترین فصل حراج المان کی ؟و جای که هم برا تفریح خوب باشه هم خرید رو سراغ دارین ؟
خدایا من که دستم به آسمانت نمیرسد ، تو که دستت به زمین میرسد بلندم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاطیما

برای پیوست به خانواده بایدمدرک زبان داشته باشیم؟

یا بدون مدرکم میتونیم بریم؟

A1 باید داشته باشیم؟

دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
منونم دوستای خیلی خوبم.....
نیلوفر جونم ممنونم خیلیییییییییی کمکم کردی........ممنون
مهنوش جون..... همون طور که نیلوفر ابی گفت سفارت برای پیوست به خانواده چیزی خاصی نمی گیره همان هایی که گفته ولی مدرک زبان باید داشته باشی.... اصلا سخت نیست ...به نظر من 1 یا 2ماه خوب بخونی می تونی حداقل نمره بیاری....هر ماه این امتحان در گوته برگزار می شه.... نزدیک به 200تومان هزینه ا ست.
من برای دومین دفعه است که برای ویزا اقدام کردم...الان بیشتر از یک سال است که شوهرم بدون ما در المان است.....این دفعه هم بیشتر از 2ماهه که خبری از ویزا نشده....... دفعه قبلی ایراد گرفته بودن که ویزای شوهرم 1ساله است.... من اگر می دونستم این طوری می شه که از اول اصلا برای پیوست به خانواده اقدام نمی کردم و به دنبال ویزای دانشجویی برای خودم بودم!!!!!!!!!! نمی دونم من که خیلی هنوز نتونستم ویزای پیوست به خانواده بگیرم !!!!!!!!!!
سلام به خانومهای عزیز مقیم آلمان
به صورت کاملا اتفاقی وارد این تاپیک شدم
امیدوارم که من رو هم تو جمع گرمتون بپذیرد
خانومی شما میتونی تو هر فروشگاهی که میری رو تختی هم پیدا کنی
که اسم اکثرا فروشگاه هارو دوستان گفتند
اینترنتی هم میتونی بخری
بعضی سایتها هستند که مدلهای قشنگی دارن پارسال من یکبار عاشق یک طرح رو تختی شدم و نتونستم جلو خودمو بگیرم از
otto
خریدم
که خوب بود
ولی بیشتر ترجیح میدم اول جنسشی بینمو ،دست بزنم بعد بخرم
در ضمن کمی دیر شده ولی شب یلدا و کریسمس همگی مبارک و پیشاپیش هم سال نوی میلادی رو هم به همه تبریک میگم
سارا مامان دورنا
المان کشور کوچیکی نیست همه جای اون قشنگه
باید ببینی چه فصلی میخوای بیای و اینکه کدوم شهر
تمام جاها هم جای دیدنی داره
برلین
هامبورگ
کلن
مونیخ و غیره
حراجی هم همیشه هست ولی 2 تا حراج اصلی داره که یکی تابستونه یکی هم از الان شروع شده
که هر حراجی شامل 4 هفته میشه
دو هفته اول زیاد ارزون نمیکنن و جنسا خیلی بهتره
و دو هفته دوم ارزون هست و حراج واقعی
ولی خوب بایدبگردی

ولی تا اونجایی که من یادمه اون زمانی که انگلستان بودم همه از المان میامدن انگلستان و خرید میکردن
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام مامأن Sam Samina
ممنونم از راهنماییت ، احتمالا feb بیام که اینطور که شما گفتی فصل حراج تموم شده ، شما درست میگی اینجا تنوع جنس خیلی زیاده ولی برا ما خانومها سفر با خریدش بیشتر خوش میگذره
بازم ممنونم از کمکت
خدایا من که دستم به آسمانت نمیرسد ، تو که دستت به زمین میرسد بلندم کن
سلام مامان درنا
خواهش میکنم
البته همیشه حراجی هست ولی اگه بهم بگی که کدوم شهر میخوای بگی شاید بتونم کمکت کنم
یادم نیست به اینگلیسی چی میگن ولی المانیش میشه lagerverkauft
سوله هایی هستن که شرکتهای معروف برای خودشون دارن و جنسای 6 ماه گذشتشون رو
در این جاها به قیمت خیلی ارزون میفروشن
بازم اگه سئوالی داشتی در خدمتم
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام ، وقت بخیر، سال نوتون هم مبارک

کسی از فرانکفورت اینجا هست؟

یا کسی هست که ازدواجی رفته باشه آلمان؟

دوستان خوب خواهر من یه خواستگار داره که 17 ساله توی فرانکفورت زندگی می کنه ، راستش ما خیلی می ترسیم نمی دونیم چطور می تونیم اعتماد کنیم ، چطور می تونیم تحقیق کنیم ، صحت گفته هاشو از کجا باید بفهمیم

ظاهرا هم پسر خوبیه و هم وضع مالیش خوبه ولی می نمی دونیم همه اینا چقدر واقعیه ؟

می شه راهنماییمون کنید ؟ ما از کجا می تونیم از صحت گفته ها و داراییها و از همه مهمتر چطور می تونیم راجع به سلامت روح و روانش مطمئن بشیم؟

پیشاپیش ممنون
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
سلام دوستان
من تازه فهمیدم باردارم و خیلی نگرانم آخه اینجا هیچ فامیلی ندارم به جز چند تا دوست
میشه یکم درباره ی دکتر و آزمایش ها و هزینه ها و کارایی که باید انجام داد بگید لطفا و این تازه مامان و از نگرانی در بیارید
به مادراتون ویزا دادن برا زایمان بیان؟
Lilypie First Birthday tickers
نیلوفر ابی جون.........خیلییییییییییی تبریک می گم....خیلیییییییییییی خوشحال شدم..........منم پسرم را خارج از ایران به دنیا اوردم تنهایی خیلی سخته به خصوص دوران حاملگی.ان شالا که برات همه چیز به خیر و خوشی سپری بشه.........................
تو خیلی با اطلاعاتت کمکم کردی......خیلییییی ممنونم......
فقط یه چیزی...... خانه ای که همسرم اجاره کرده 53متر است...به نظر تو برای 3نفر کافی است؟؟؟ انجا سوال کرده گفتن مشکلی نیست ولی خوب به هر حال نمی دونم الان مشکل چی است که تا حالا ویزای ما نیامده الان داره نزدیک به 3ماه می شه!!!!!!
مامان پارسیا
عزیز کار خوبی میکنید که تحقیق میکنید
البته فرانکفورت شهر بزرگی و خیلی ایرانی اونجا زندگی میکنن
مثل یک دانه ارزن در یک انبار برنج باشه خوب بگذریم
گفتی 17 سال
بستگی داره که از چند سالگی امده باشه المان
خیلی البته مهمه ایا درس خونده یا نه
وارد چه کاری شده
سلامت روحی و روانی رو هم بایدخودتون بفهمید چون اینجا اگه از دوست بپرسی میگه خوبه
اگه از دشمن میگه بده
بیشتر زمان برای این کار بزارید از همه بهتره

و
از همه مهمتر ببیند بچه داره یا نه ازدواج قبلی داشته یا نه
که این دوتا پرسیدنش کاری نداره
میتونید از وزارت امور خارجه کمک بگیرید
یا بهش بگید برگ تجرد بگیره
فاتیما

اینجا المانه
هر ایالت برای خودش یک قانونی داره و هر شهری هم داخل پانتز برای خودش قوانین دیگه
شما مشکلی که هست باید کسی رو پیدا کنی و سئوال کنی که در همان شهری که شما میخوای زندگی کنی بپرسی
بعد بهترین کار هم وکیله
متراز خونه
برای یک نفر 45 متر در نظر میگیرن برای هر نفر اضافه 8 متر بیشتر
البته زن و شوهر بای یک بچه کوجیک بین 55 تا 60 متر هستی

شرایتها هم با هم فرق میکنه شما دانشجویی میاین فکر نکنم زیاد بهتون ایراد بگیرن