2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489046 بازدید | 6289 پست
سلام مامان مهربون سم سامینا

عزیزم ممنون از راهنماییت

فکر می کنم همون بگیم برگ تجرد و اسناد دارایی ها و ثبت شرکتش رو برامون فکس کنه و از وزارت امور خارجه استعلام کنیم راه خوبی باشه

فقط اگه وزارت امور خارجه جوابگو باشه!
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
ممنون مامان سام سامیا بابت اطلاعاتت.........من ویزای دانشجویی نمی گیرم...می خوام با ویزای پیوست به خانواده بیام...همسرم انجا دانشجو است.......تا انجا که پرسیدم و در جریانم نباید مشکل خاصی باشه ولی نمی دونم چه طور تا حالا ویزای ما نیامده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون مامان سام سامیا بابت اطلاعاتت.........من ویزای دانشجویی نمی گیرم...می خوام با ویزای پیوست به خانواده بیام...همسرم انجا دانشجو است.......تا انجا که پرسیدم و در جریانم نباید مشکل خاصی باشه ولی نمی دونم چه طور تا حالا ویزای ما نیامده؟
مامان پارسیا
اینجا کاری نداره کسی بخواد شرکتی بزنه با کمتر از 100000 تومان میتونی یک شرکت رو ثبت کنی
بریا برگ تجرد که این برگ تجرد با مهر و امضا هستش
بعد نمیدونم چه جوری راهنماییت کنم
میخوای در جریانم بزار شاید بتونم اشنایی پیدا کنم و برات تحقیق کنم
تا بعد
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
فاتیما
فرقی نمیکنه که شما با ویزای ازدواج بیای یا پیوست یا دانشحویی
بحث سر اینه که هر قسمتی از المان یک قانونی برای خودش داره
و الان هم اخر سال هست و همه جا درست کار نمیکنن
اگه مشکلی تو کار شما باشه حتما برای شوهرتون نامه میدن
امیدوارم که هر جه زودتر کارتون درست بشه و همگی در کنار هم باشید
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

ممنون فاطیما جان از وقتی فهمیدم هم خوشحالم هم نگران
عزیزم الان اینجا تعطیلات هست و اداره ها درست کار نمی کنن
نگران نباش برای خونه وقتی گفتن مشکلی نیست حتما نیست
اگه مشکلی باشه بهتون می گن حتما پس چیزی نبوده تا حالا که خبری نشده
عزیزم یه خانمی بود به نام هاشمی تو سفارت آلمان(اگه هنوزم باشه) ، بهش زنگ بزنی شماره پروندتو بگی شاید بتونه کمکی کنه بگه پروندت آلمانه یا اومده ایران
شمارش 39991250
صبح تماس بگیر حتما
من خودم یه بار زنگ زدم گفت پروندت هنوز آلمانه و جوابی نیومده
چند هفته بعدش زنگ زدم گفت ویزات اومده باید منتظر باشی تا از سفارت باهات تماس بگیرن که حدودا یه هفته بعدش بهم زنگ زدن
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم، خیلی درکت می کنم پارسال خودم تو همین وضعیت بودم و آدم واقعا اذیت میشه
ایشالا بعد تعطیلات باهات تماس بگیرن از سفارت
Lilypie First Birthday tickers
خانومهای مقیم آلمان
یه سوال داشتم
آیا حراجیهای بعد از کریسمس شروع شده ؟
من بخاطر مشغله ای که دارم هنوز فرصت نکردم برم جایی سر بزنم
اما دوستان میگن حراجیها بعد از سال نوی میلادی شروع میشه
منم دقیقا یادم نیست پارسال کی شروع شد اگه اطلاعی دارد ممنون میشم جواب بدید
فاطیما جان
تقریبا تمام پستهایی رو که گذاشتید و خوندم ببین خانومی به نظر من اگر همسرتون وکیل بگیره و از طریق وکیل کارهاتونو انجام بدید بهتر میتونید جواب بگیرید
اینجا هر ایالت یه قانونه مخصوص به خودش و داره
نمیخوام نگرانت کنم خانومی ولی اینطوری مطمئن تره
ممنونم مامان سم سامینای عزیزم

حتما مشخصات کاملش رو که بگیرم مزاحمت می شم

ولی واقعا خوش به حالتون که اونجا زندگی می کنید

امیدوارم همیشه خوش و سرحال باشید
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
سلام سلام خوبین بچه ها ،،،،سال نو همگی مبارک امیدوارم silvester خوبی داشته باشین ......من و دخترم سرما خوردیم با اینکه ٢ هفته گذشته هنوز خوب نشدیم ............
زیاد رو ادم ها حساب باز نکن....یه روز با امضای خودت حسابت رو خالی میکنن...!