2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489049 بازدید | 6289 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من والا المان نیستم ولی همسرم ۱۸ سالی اونجا زندگی کرده الان هم منتظر ویزام که اکی شه برم ولی در کل به نظرم تو کشورهای اروپایی از همشون بهتره سطح زندگی و در امدو رسیدگی دولت من مادر شوهرم با پدر شوهرم ۳ سال پیش رفتن اونجا ۱ سال تو کمپ موندن بد دولت بهشون خونه داد با حقوق ثابت
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده ...

سلام دوستان خوبین؟؟ من و همکارام سایت مخصوص ایرانیان خارج از کشور زدیم حتماااااا سر بزنید میتونید از خدمات جالب و جدیدی که برای ایرانیان خارج از کشور در نظر گرفته شده استفاده کنید
www.simiaservice.com
مژگان جون من تجربه زیادی ندارم ولی به نظرم مردمای خوبی داره و زندگی اینجا استرسش از ایران کمتره ...البته این نظر شخصی من هست

وای عشق سبز جون نگووووووو از سرما که نینی من قراره توی این سرما بدنیا بیاد
راستی میتونم توی هوای سرد ببرمش بیرون یا نههههههه؟؟؟؟
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
مزگان
انگار منتظر جواب هستی
زندگی بدون استرس ............ جمله جالبی کجای دونیا میشه زندگی بدون استرس پیدا کرد
البته
وقتی شب میایم نگرانی برای فردا ندارینم این قسمت رو این اقا انگار نگفته
نه صاحب خونه ای هست که فردا جوابت کنه نه کرایت رو اضافه کنه
و از همه مهمتر اگر فردا کارت رو از دست دادی میدونی که کسی سقف بالای سرت رو از تو نمیگیره
میدونی که بیمه هستی
میدونی گرسنه نمیمونی
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
بله ایزابل جون من هم آلمان هستم

سلامممممم مامان سم و سامینا جون , کجایی خانمی خبری ازت نیست ؟؟؟
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .