سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
من والا المان نیستم ولی همسرم ۱۸ سالی اونجا زندگی کرده الان هم منتظر ویزام که اکی شه برم ولی در کل به نظرم تو کشورهای اروپایی از همشون بهتره سطح زندگی و در امدو رسیدگی دولت من مادر شوهرم با پدر شوهرم ۳ سال پیش رفتن اونجا ۱ سال تو کمپ موندن بد دولت بهشون خونه داد با حقوق ثابت
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده ...
سلام دوستان خوبین؟؟ من و همکارام سایت مخصوص ایرانیان خارج از کشور زدیم حتماااااا سر بزنید میتونید از خدمات جالب و جدیدی که برای ایرانیان خارج از کشور در نظر گرفته شده استفاده کنید www.simiaservice.com
مزگان انگار منتظر جواب هستی زندگی بدون استرس ............ جمله جالبی کجای دونیا میشه زندگی بدون استرس پیدا کرد البته وقتی شب میایم نگرانی برای فردا ندارینم این قسمت رو این اقا انگار نگفته نه صاحب خونه ای هست که فردا جوابت کنه نه کرایت رو اضافه کنه و از همه مهمتر اگر فردا کارت رو از دست دادی میدونی که کسی سقف بالای سرت رو از تو نمیگیره میدونی که بیمه هستی میدونی گرسنه نمیمونی
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .