2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489053 بازدید | 6289 پست
mahsa jan, ma ta parsal ba hoghoogh 2200 ta ejareh khooneh midadim o bimeh o khord o khorak o tafrih o mahde koodak baraye pesaram o 2-3 mah yekbar mosaferat o maliat TV o telefono o internet ..... taazeh pool ham jam mikardim...albate na kheili, vali khob. tazeh pesaram o man kelas moosighi miraftim.

shargh alman arzoontar az gharbeh albate.. ma shargh boodim....
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانومهای گل این تاپیک...

قبلا یه چند تا سوال ازتون پرسیده بودم و لطف کردین جوابم رو دادین.... بازم سوال دارم ... شرمنده روی گلتنون هم هستم...

یه جورایی مهاجرت ما به آلمان داره قطعی می شه ولی من به شدت نگران زبان پسر کوچیکم هستم که تازه داره فارسی یاد می گیره ... از این طرف هم ب این سی دی های برینی بیبی و بیبی انیشتین انگلیسی ...

حالا می خواستم بدونم شما سیدی آموزشی سراغ دارین مناسب پسر من که زبان آلمانی رو یاد بده...؟؟؟؟؟ یه چیزی مثل همین برینی بیبی یا بیبی انیشتین باشه ولی به زبان آلمانی ... چیزی می شناسین که بتونم تهیه کنم ؟؟؟؟ ...

اگه می شناسین اسمش رو بگین که این بار که همسرم اومد اونجا بگم تهیه کنه....

یه سوال دیگه اینکه کتاب خود آموز زبان آلمانی برای خودم چیزی سراغ دارین ؟؟؟؟... کلاس ثبت نام کردم ولی بازم به یه خود آموز احساس نیاز دارم....

ممنون می شم اگه جوابمو بدین
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
مزگان جون اقامت آلمان یا تحصیلی باید باشه یعنی دانشجوایی بیای یا فامیلی یعنی ازدواج کنی و یا تجاری ...آلمان ازآون کشورهایی نیست که با سرمایه گذاری و خرید خونه و .... اینا بشه اقامت گرفت البته تا اونجایی که من میدونم
زیاد رو ادم ها حساب باز نکن....یه روز با امضای خودت حسابت رو خالی میکنن...!
آرتمیس جان نگران نباش پسرت بیاد تو محیط سریع زبان رو یاد میگیره به نظرم از الان اصلا گیجش نکن ،،بیاد اینجا بره مهد زود یاد میگیره ،،اما میتونی super rtl رو واسش بزاری از ماهواره همش کارتون به آلمانی پخش میکنه...خودت هم فیلم و سریال ببینی خیلی به زبانت کمک میکنه
هامبورگی ها khobin.????
پارمیدا جون خوبی ؟ پسر گلت خوبه ؟
عشق سبز جون امیدوارم مشکلات حل بشه با همسایه هات امان از بعضی ausl?nder که هنوز تو حال و هوای ولایت خودشون سیر میکنن خدا رو شکر ما همسایه هامون ایرانی ،،ترک و آلمانی هستن ...
ممنون ملیکا جون.... این کانال رو ندارم... سرچ می کنمش

مژگان جان همسر من از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت اقدام کرده ولی راه پر پیچ و خمیه ..... باید به قوانین وارد باشی ... ما یه وکیل و یه مشاور مالیاتی و یه منشی دادگاه برای مشورت داشتیم

خلاصه بگم یا باید تحصیلی بری یا از طریق ازدواج با کسی که مقیم اونجاست یا پناهندگی و یا این راهی که من دارم می رم...

یه شرکت ثبت کنی ... اون شرکت حداقل 2 نفر رو استخدام کنه و حقوق بده ( ماهی 2000 یورو)... و کار کنه و برای مدتی به دولت آلمان مالیات پرداخت کنی و قدم به قدم بری جلو تا اقامت بگیری...ضمنا برای اقامت مدیر عامل بودن مهمه ... یعنی مهم نیست که شما چقدر سهام داشته باشی تو یه شرکت ... مهم اینه که مدیر عامل باشی ...
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
سلام عشق سبز

طبق قانون بین ساعت 1 تا 3 زمان استراحت هستش و از ساعت 8 شب تا 7 صبح
هیچ همسایه این نمیتونه مشکل برای همسایه دیگه ایجاد کنه
شما میتونی به پلیس زندگ بزنی
و یا شکایت به صاحب خانه کنی
یادت باشه روزی که دونبال خونه میگشتی بهت گفتم واظب باش و همسایه ها رو هم نگاه کن
چون واقعه نمیشه هر روز اسباب کشی کرد
قاطع جلوشون بایست
تا حساب ببرن اون هم باید از طریق پلیس و صاحب خانه باشه
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .