2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489053 بازدید | 6289 پست
ساحل جون من تو خود بیمارستان موقع زایمان طبیعی بهم کن محکم بستنن بعد وقتی که زاییدم بازم محکمترش کردن با خودم آوردمم خخخخ کسی هم نگفت ماله بیمارستانه باید بمونه ولی به گمونم باید میموندد ولی خب دارمشش دی. خیلی خوب بوددد .
.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام
دوستان عزیز زبان آلمانی رو راحت تونستید یاد بگیرید و صحبت کنید ؟ چقدر زمان می خواد تا بشه حرف زد؟ من با وجود دخترم نمی تونم کلاس برم و تو خونه می خونم از سایت دویچه وله ، با اینکه سری دوم دویچ واقوم نیشت رو می خونم اما اصلا نمی تونم حرف بزنم دارم دیونه می شم نمی دونم چکار کنم
سلام دینا
باید بری بیرون از خونه و حرف بزنی
دوست المانی بگیر تا مجبور بشی برای حرف زدن
از کسی هم فرار نکن
اول بگو ببخشید من المانی نمیتونم حرف بزنم و شروع کن
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
دوست جونا که آلمان هستید یه سوال
هزینه زندگی برای یه خانواده ی سه نفره (زن و شوهر و بچه 6 ساله) ماهیانه چقدر درمیاد حدودا ؟
با توجه به اینکه زندگی معمولی باشه و ولخرجی نشه و خونه هم کوچیک و تمیز و تو محلی که تمیز و معقول باشه
ممنون میشم جواب بدید
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
مهسا جان تا جایی که من میدونم به شهرتم بستگی داره و طرز خرج کردنت
ولی حداقلش 2000 تا 2500 تا ماهانه مینیمم با کرایه خونه..البته یه خونه معمولی
اطلاعات دقیق ندارم
ولی همین حدود
البته دوستان دیگه بهتر میتونن کمک کنن
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
Mahsa jan , hamash bastegi be mizan va noe kharj kardane khodet dare, ma inja ye khune kuchik hodude 60 metri darim, va mese axare khunehaye alman ghadimie, va hodude 600 ta ejare midim ba bargho tell e sabeto internet, va hodude 500 ta ham kharje bime o khordo khorake, fek konam bara kasi ke hazine daneshgah nadare mahi 2000 ta ziad ham hast..