2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490786 بازدید | 6289 پست
سلام ویولت جان 30 سال که هنوز جوونی عزیزم
منم یه گل پسر دارم اسمش دانیال و2 سالو 3 ماهشه . هه چه جالب خیلی از اشنامون از هلند اومدن آلمان زندگی میکنن .
منم بیکارم در حال بچه داری . از آشنایی با شما خوشبختمم.
.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام ویلت
امار من رو روکسانا دارد ههههههههه
خوب هر چی میخوای بپرسی به رکسانا عزیزم مراجعه کن
اون خوب منو میشناسه

رکسانا بوسسسسسسسسسسسسسس
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام دوستان
۱ سوال دارم ،من ۲ ماه زایمان کردم ۲ هفته قبل پریود شدم ،امروز هم دوباره پریود شدم.دکترم بهم برا جلوگیری قرص پیشنهاد کرد و استفاده میکنم، ۱ روز یادم رفت بخورم ۲ روز بعدش پریود شدم،آیا مربوط به این میشه یا علت دیگه ای داره؟؟؟
مهنوش جون...شما پرسیده بودید که می شه با ویزای دانشجویی همسر رفت المان یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟من الان بیشتر از 1ساله که همسرم رفته برای درس ولی به ما ندادن ویزا.یه دفعه اقدام کردم ولی ندادن گفتن چون مدت اقامتش 1سایه است و کمه و نمی تونن به من و بچه ام بدن. خلاصه مجبور شدم این همه مدت اینجا بمونم.تازه بار دوم همه مدارک دادم حالا ببینم این دفعه جواب چی می دن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام سلام دوست جونا خوبین ؟؟

مامان سام و سامینا جون فدات بووسسسس هههههههههه .

ویولت جون کجاییی من براتون پیغام گذاشتمااااا نیستی /

طلا جون دیگه قرصو نخور بذار پریدت تا روز 7 ام تموم بشه بعد دوباره از نو شروع کن ولی حتما دکترتو در جریان بذار .
.
ممنونم فاطیما جون از اینکه جوابمو دادی

ایشالله کارتون درست بشه و بتونید برید پیش شوهرت چون تنهایی خیلی سخته

آلمان خیلی سخت گیره

شاید مجبور بشیم بریم یه کشور دیگه که شرایطش آسونتره

نمیدونم والا فعلا موندیم چیکار کنیم !!!!!!!!!
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
slaam بچه ها،

مینا جون biain آلمان از اونجا اقدام کنین بهتره. آخی درسدن نزدیک ما بود، ۱ ساعت و نیم با ما فرق داشت.... خیلی شهر قشنگی مخصوصا too کریسمس خیلی برنامه دارن.

فرنوش جون ثبت شرکت خبری ندارم.

پسر من با اجتماع هیچ مشکلی نداره.. madreseh و همه چیز آلمان بهترینه. من عاشق آلمانم، اندازه ایران دوسش daram.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
slaam بچه ها،

مینا جون biain آلمان از اونجا اقدام کنین بهتره. آخی درسدن نزدیک ما بود، ۱ ساعت و نیم با ما فرق داشت.... خیلی شهر قشنگی مخصوصا too کریسمس خیلی برنامه دارن.

فرنوش جون ثبت شرکت خبری ندارم.

پسر من با اجتماع هیچ مشکلی نداره.. madreseh و همه چیز آلمان بهترینه. من عاشق آلمانم، اندازه ایران دوسش daram.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
از ماهرخ خبری ندارم. امیدوارم سلمت باشن، خودشو dokhmalakesh!

in اینترنت منو روانی کرد! ah!

دلم برای آلمان تنگ شده! be همسرم گفتم، ۴ سال دیگه برمیگردیم آلمانااااا!!!! داره نقشه واسه اتیوپی میکشه!