سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
سلام ویولت جان 30 سال که هنوز جوونی عزیزم منم یه گل پسر دارم اسمش دانیال و2 سالو 3 ماهشه . هه چه جالب خیلی از اشنامون از هلند اومدن آلمان زندگی میکنن . منم بیکارم در حال بچه داری . از آشنایی با شما خوشبختمم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
Salam mamane Sam va saminah Hi hi hi Chashm, agar Soali pish umad Az Roxana joen miporsam, ;))))))))) Rssti inja Chera inghadr sakete, hichvaght kasi nist????
سلام دوستان ۱ سوال دارم ،من ۲ ماه زایمان کردم ۲ هفته قبل پریود شدم ،امروز هم دوباره پریود شدم.دکترم بهم برا جلوگیری قرص پیشنهاد کرد و استفاده میکنم، ۱ روز یادم رفت بخورم ۲ روز بعدش پریود شدم،آیا مربوط به این میشه یا علت دیگه ای داره؟؟؟
مهنوش جون...شما پرسیده بودید که می شه با ویزای دانشجویی همسر رفت المان یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟من الان بیشتر از 1ساله که همسرم رفته برای درس ولی به ما ندادن ویزا.یه دفعه اقدام کردم ولی ندادن گفتن چون مدت اقامتش 1سایه است و کمه و نمی تونن به من و بچه ام بدن. خلاصه مجبور شدم این همه مدت اینجا بمونم.تازه بار دوم همه مدارک دادم حالا ببینم این دفعه جواب چی می دن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مینا جون biain آلمان از اونجا اقدام کنین بهتره. آخی درسدن نزدیک ما بود، ۱ ساعت و نیم با ما فرق داشت.... خیلی شهر قشنگی مخصوصا too کریسمس خیلی برنامه دارن.
فرنوش جون ثبت شرکت خبری ندارم.
پسر من با اجتماع هیچ مشکلی نداره.. madreseh و همه چیز آلمان بهترینه. من عاشق آلمانم، اندازه ایران دوسش daram.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد
مینا جون biain آلمان از اونجا اقدام کنین بهتره. آخی درسدن نزدیک ما بود، ۱ ساعت و نیم با ما فرق داشت.... خیلی شهر قشنگی مخصوصا too کریسمس خیلی برنامه دارن.
فرنوش جون ثبت شرکت خبری ندارم.
پسر من با اجتماع هیچ مشکلی نداره.. madreseh و همه چیز آلمان بهترینه. من عاشق آلمانم، اندازه ایران دوسش daram.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد