2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490785 بازدید | 6289 پست
رکسانا جون مرسی از راهنمایی هات .... من قراره فردا صبح بستری بشم بیمارستان تا ببینیم چه روشی جواب میده.

ساحل جان برای نی نی تا 6 ماهگی اصلاً شامپو و مواد شوینده پیشنهاد نمیشه .... همون روغن بچه ها رو یه مقدار بریزی توی وان کافیه .....من روغن رو هم Weleda گرفتم که Bio هست.... پوشک هم پمپرز گرفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهرخ جون جیگرتو اینشالا که به سلامتی و راحتی زایمان کنی تو فکرتمممم/یادت نره عکس هم از اونجا با گوشیت بفرستی واسمون .

ساحل جون همین کاری که ماهرخ جان میگه منم استفاده میکردم خیلی خوبه .ولی از 2 هفتگی به بعد من از شامپو استفاده کردم در حد 1 قطره واسه سرش. اونم شامپوش بیو بود و بدون هیچ مواد شیمیاییه حتی خودمونم ازش استفاده میکنیم واسه بدن و سر .برم نگاهی بندازم اسمش چی بود میام میگم
.
ماهرخ جون من رفتم توی سایتش اما متوجه نمیشم کدومش هست ببخشیدا هههههههههههههههه

کرم سوختگی هم باید بخرم ؟؟؟

دیگه اینک قطره برای دل درد بچه چی ؟؟؟

اگه وقت داشتید یه لیست از این وسایلی که گفتم را بهم بدید خیلیییییییییییییییییییییییی ممنون میشم ..

در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
سلام بچه ها جونا.خوبین؟منو یادتون هست؟قرار بود یه مدت بیام آلمان،پرسیدم به نظرتون بیام اونجا برا زایمان یا نه؟به توصیه شما خانوم گلا از باردار شدن پشیمون شدم.... یادتون اومد؟
دعوتنامه از دانشگاه درسدن جور شد.خیلییییییییی خوشحالم دعا کنین مشکلی پیش نیاد بتونیم بیایم.برا نیمه های فوریه.
از بر و بچ نی نی سایت کسی درسدن هست؟
مهنوش جون برا فرصت مطالعاتی.واسه همسرمه ولی منم میتونم همراش بیام.

مامان سام سامینا تو نقشه دیدمش.میدونم شهرش نزدیک لهستانه.پس خیلی فاصله داریم یادمه با رکسانا تو یک شهر بودی.

بچه ها فک کنم تا الان ماهرخ زایمان کرده باشه!
مینا جون برای چند سال میخواین بیاین آلمان ؟؟؟ ببخشید که انقدر سوال میپرسم

آخه شوهرم با ویزا دانشجویی قراره بیاد آلمان ولی میترسم من و پسرم نتونیم همراهش بریم . اصلا از قانون جدید خبر ندارم .

نمیدونم آیا با ویزای دانشجویی همسرم ، من و پسرم هم میتونیم بهش ملحق بشیم یا نه ؟ اگه میشه چقدر طول میکشه ؟؟؟

تو اطلاعی نداری؟
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
سلام مینا جون به سلامتی بالاخر موفق شدین اینشالا که راحت بیاین.

منو مامان سامو سامینا تو یه شهر نیستیم ولی 2 ساعت به هم فاصله داریم با قطار دی.

مینا جون اره ماهرخ جون مسلمه زایمان کرده اینشالا که زایمان راحتی داشته باشی وایی خدا فسقلییییییییی رو چه حالی میکنن.
.
سلام رکسانا جون.خوبی؟پسر گلت خوبه؟من که برنامه هام عوض کردم به خاطر این سفر، امیدوارم کنسل نشه!

بابا مهنوش جون همش شش ماه میخوایم بیایم خودم کشتم ههههههههههه.فکر میکنم بتونین بیاین.تو گوگل یه سرچی بکن.من خیلی را دیدم به خاطر دانشجو بودن همسرشون رفتن.

ساحل جون کی باشه منتظر خبر زایمان تو باشیم خانومی.بچه ماهرخ دخمله یا پیسر؟
راستی بچه ها به نظرتون برا خونه از ایران از طریق اینترنت اقدام کنیم بهتره یا بیایم اونجا چند روز تو مهمونخونه موقت باشیم بگردیم دنبال خونه؟

اون کسی که برامون دعوت نامه می فرسته (آلمانیه)میگه بیاین اینجا بعد دنبال خونه بگردین.
بچه ها تورو خدا اگه میدونید به سوالام جواب بدید

بدجوری ذهنم درگیره

شماها کدومتون با ویزای دانشجویی رفتید المان؟.

اگه همسرتون دانشجو بوده شما چطور و بعد ازچند وقت تونستید بهش ملحق شید؟

در صورتی که بچه هم داشته باشیم شرایط چطوره؟

یه سوال دیگه

شهر کلن خوبه؟ کیا کلن زندگی میکنن؟
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
سلام بچه ها.... ببخشید کسی هست اونجا که از طریق ثبت شرکت رفته باشه... چقدر طول کشید که اینجوری اقامت بگیرین؟؟؟؟؟؟ ............
کسی فرانکفورت هست؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! .... خوبه؟؟؟؟!!!!!!!!.... من یه پسر دارم .... شمایی که بچه دارین بچه هاتون راحت تو محیط قرار می گیرن؟؟؟؟ من از حالا نگران زبان و مدرسه پسرم هستم....

میشه یه کوچولو راهنماییم کنید؟؟؟!!!!!!!!!!!
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00